Augustové mamičky 2011
Ahojte nastávajúce augustové mamičky. Mne vychádza termín na 2.augusta 😀
Trochu sa obávam priebehu tehu, ani s cérkou som nemala lahký priebeh tehu, a pred troma mesiacmi sam mala potrat ☹
snažím sa myslieť pozitívne a dúfať že bude všetko ok 😀
@amy25 ahoj...mimomaternicove by nevyzeralo takto, to by sa uz na to prislo!!!
nam sa drobcek ukazal v 6.tt, pondelok...a vo stvrtok sme mali aj ozvy...
urcite to bude skvele!!!
tvoj termin mi vyratalo na 29.jula...pravdepodobne si v 7.tt...
je to len orientacne..
ja som si to tiez ratala a lekar mi to potvrdil na ten datum...
gratulujem...
@solinkarka co uz...pretrpeli sme si...ale teraz sa nam to uz musi podarit!!!
@bubu4125 to tretice vsetko dobre! urcite sa to uz podari 🙂
uz som prestudovala plno kniziek...bola som u bylinkarky...lekar chce spravit zakroky...tak uz hadam to pomoze!!!
lebo uz asi hodim slucku 😀
@bubu4125 ale zaujmave ze obe v 5. mesiaci...by ma zaujmalo ze je prawe vtedy take kriticke
nic konkretne sa nezistilo...ale aj bylinkarka mi povedala, ze mam slabe panvove dno, a lekar mi aj teraz hlavne krcek maternice sleduje...takze to vyzera na inkompetentny krcek maternice!!!
v piatom mesiaci, lebo uz maly naberal na vahe a jednoducho ani jedneho mi neudrzalo!!!
@janulienka89 pobolieva ma podbrusko a trochu sa motam ale nic viac
@romea to všetko ma čaká!! po 14.tt genetika a serkláž.... a tie cviky si robím sama, už to je pomoc keď sa snažíš čo najdlhšie udržať moč! a hlavne veľa ležať!!!
u bylinkárky v Zbrojníkoch...ona je stará známa na okolí...
aj kamoške pomohla. ona tiež 2xpotratila (5.tt a 4.tt) a tretie má krásne dievčatko!!!
verím tomu!!! v auguste to bude najlepšie!!! teším...nebude mať ďaleko odo mňa ani od muža...on je 2.9. a ja 9.9....a drobček začiatkom augusta!!!
ja som ho brala pri druhom tehotenstve...mala som problemy...
my sme boli teraz vo stvrtok...a krasna bublinka sa nám ukázala...dokonca sme mali už aj ozvy...
nemaj strach, všetko bude ok...
Jéj, už august 2011. My sme august 2010 😀. Prajeme vám veľa zdravia, síl a trpezlivosti. Užívajte si to, strašne rýchlo to ubehne 😵.
@bubu4125 teda bubu, normalne si ma s tym dostala, ved piaty mesiac, to uz je miminko velke 😢 😢 uz pomaly skoro aj zivotaschopne samo 😢 hrozne ma to mrzi a je dobre, ze to vies a vies,k ako cvicit a ze si mas davat brutal pozor, dufam, ze ttoto tehotenstvo uz dokopes do zdarneho konca, hrozne ti drzim palce! Ja som v tehu nemala vobec problemy, takze obdivujem vsetky, kto musi napr. byt na neschopenke celych 9 mesiacov a lezat alebo ma nejake zdravotne tazkosti 😖 Je to hrozne neferove ☹ No ale treba dufat, ze? Vsetko treba brat pozitivne, pretoze miminka to hrozne citia!
@amy25 co je to ten duphaston? Inak ta vitam aj ja, ja som sem tiez dneska prisla, som 5+2, dneska som si robila test, ale uz sme to tak pomaly tusili, pretoze uz mesiac citim vsade cigarety a dusim sa z nich 😀 (my ani jeden nefajcime ani nikto v okoli) presne ako v prvom tehu a manzel uz ma tyzden nahana, aby som si ten test spravila 😝
Inak, ake mate pocity? Bojite sa? Tesite sa? My sme planovali druhe tak za rok.......... no a zadarilo sa hned pri prvom nechranenom 😎 Aj tak je to sila, niekto sa snazi mesiace, roky, okolo mna sa manzel len obtre a uz som v tom 😕
@cuttysark áno, už boli veľký...týždeň pred tým mi robili pri druhom sono, a malý stváral také akrobatické kúsky, tak som sa tešila, že je všetko ok,a o 3 dni na to mi odišiel...bolo to hrozné...pri prvom ma museli uspať, lebo bol nejak krížom otočený, nevedela som ho porodiť...no druhé išlo hladko...neprajem ten zážitok nikomu...
keby len ležať...genetika ma čaká, potom zašitie a injekcie do brucha počas celého tehu...
bude to boj, ktorý chcem potiahnúť do konca a hlavne ho vyhrať!!!
@cuttysark manžel ma veľmi podporuje, aj keď si už teraz drží chladnú hlavu...povedal, že keď už budem v 6.mesiaci, potom sa začne naozaj tešiť! aj mu verím!
len už mám strach zo všetkého...sledujem každú reakciu, každé pichnutie...jednoducho všetko, už je to hádam chorobné...musím sa cez to dostať...no viem, že to bude až po tom piatom mesiaci, alebo ešte po tej serkláži!!!
možno sa vtedy trochu upokojím...

@bubu4125 v 5.mesiaci? to je strasne ☹