icon

Augustové mamičky 2011

kalman
24. nov 2010

Ahojte nastávajúce augustové mamičky. Mne vychádza termín na 2.augusta 😀
Trochu sa obávam priebehu tehu, ani s cérkou som nemala lahký priebeh tehu, a pred troma mesiacmi sam mala potrat ☹
snažím sa myslieť pozitívne a dúfať že bude všetko ok 😀

cuttysark
11. dec 2010

@bubu4125 praveze kazdy ti bude odporucat odstavit, pretoze nove mimi ma samozrejme prednost a potrebuje, aby mala maminka silne zdrave telo. Nenadarmo sa odporuca po prestani kojenia aspon pol roka pockat kym zas otehotnies. To nam nejakosi nevyslo 😀

nikus14
12. dec 2010

@lu27la este stale spinis?? neboj sa podla mna bude vsetko v poriadku 🙂 v 5tt ani mne nevidel doktor na usg bublinku az v 6tt.

janulienka89
12. dec 2010

@zmrzka333 mna tiez pobolieva podbrusko a bolia ma sem tam prsia a obcas mi je aj zle 😝

nikus14
12. dec 2010

ahojte kocky ako sa dnes vsetke mate??

romea
12. dec 2010

@nikus14- ahojky, máme sa fajn, až podozrivo je nám dnes dobre 🙂 Akurát vyváram - slepačí vývar a chystám sa robiť nejaký koláčik. A ty?

solinkarka
12. dec 2010

@nikus14 ahoj. my sa mame dobre aj ked asi v noci trpim nespavostou...stale sa budim v noci a potom nie a nie zaspat..ako dnes, zobudila som sa o tretej a nie zaspat tak som sa prehadzovala v posteli. potom som sa isla najest a zas lahnut..konecne sa mi podarilo o stvrtej zaspat a uz pred osmou som uz hore. ale cez den by som stale spala..mam to nejak pomylene 😀

lu27la
12. dec 2010

@nikus14 este stale ale nie vela asi ako 20 centovka kazdy den,teda dnes jeto treti den. je to skor vytok,take slabohnede

solinkarka
12. dec 2010

@romea ahoj..my dnes nevarime, polovicka ma pozvala na obedik ako darcek k zajtrajsim meninam 😀

romea
12. dec 2010

@solinkarka juj, trošku závidím, moja polovička ťahá celý víkend v práci ☹ tak pekne oslávte. S tým spaním to máme tuším také isté. V noci sa prehadzujem jak mrla a cez deň by som zaspala aj postojačky 🙂

solinkarka
12. dec 2010

@romea moj drahy ma este dnes dovolenku tak si to chceme este sprijemnit 🙂 a zajtra uz ide makat 😀

samain_night
12. dec 2010

ahojte, my nejak nepociťujeme ani to, že som tehotná 😉 ; max ak tým, že každú chvíľku behám na toaletu; keď sa zabudnem napiť, tak sa motáme 😀

už ste sa objednávali na uzv?

basa22
12. dec 2010

@samain_night ahoj, aj ty vela pijes? ja som vzdy vela pila ale teraz obzvlas 🙂

basa22
12. dec 2010

@cuttysark ahojky, ja som z druhej strany karpat (Malacky), som tiez za sukr.,skupinu 🙂

silvia371
12. dec 2010

ahoj kocky, smiem sa k vam pridat? Zatial este len tak potichucky, termin MS mam az zajtra, ale v piatok som mala dusika a dnes slabucku druhu ciarocku 🙂

basa22
12. dec 2010

@silvia371 ahoj prajem ti aby ti menzes neprisiel 🙂

amy25
12. dec 2010

ahojky
@romea dufam ze pomôze. Beriem ho uz dlhsie a aj vdaka nemu sa nam podarilo otehotniet.

@cuttysark duphaston je liek, mal by pomôct výstelke maternice aby sa v nej dobre uhniezdilo bábo.

Zajtra mi držte päste. Idem k dokimu, dufam ze uz bude vidiet drobčeka.

romea
12. dec 2010

@amy25 - aj ja ho papkám na udržanie tehotenstva, tiež idem nabudúci týždeň doktorovi, dúfam, že všetko bude ok 🙂
@silvia371 - vitaj a gratulujem, prajem aby MS najbližších 9 mesiacov neprišla 🙂

janulienka89
12. dec 2010

@silvia371 vitaj, zachvilu budes mat iste 2 silne kolajnice 😉

shellynka
12. dec 2010

@lu27la Ahoj to mi je velmi luto, ale este nevesaj hlavu, lebo to hcg mas dost vysoke sice nie na ten tyzden ale je vysoke. Strasne drzim palceky, nech to dobadne dobre. A ked sa to teraz nepodarilo tak nebol ten spravny cas.

samain_night
12. dec 2010

Basa22@
Veru,veela pijem v porovnani s obsahom mojho mocoveho mechura 😀
ste tu niektore od Ba,resp priamo Ba?

shellynka
12. dec 2010

@samain_night Ahoj ja som 🙂

silvia371
12. dec 2010

@basa22 @romea @janulienka89 Dakujem vam

lukinkowa
12. dec 2010

Ahojte, zdravím všetky maminky, ktoré v lete čakajú mimčo! 🙂 A špeciálne zakladateľku diskusie, tiež mám termín 2. augusta.

janulienka89
12. dec 2010

@lukinkowa ahoj, bola si uz na kontrole? ja idem zajtra volat dokymu tak som zvedava nakedy ma objedna 😝

lukinkowa
12. dec 2010

@janulienka89 Ahoj, ešte len na potvrdení tehotenstva, keďže je to dosť skoro (posledný menzes 27.10) a na sone bol len vačok, najbližšie idem 20.12, to by vraj už určite malo biť aj srdiečko, tak dúfam, že všetko bude ok 🙂 a držím palčeky aj Tebe 🙂

janulienka89
12. dec 2010

@lukinkowa dakujem, drzim palce aby uz bilo srdiecko a mimi krasne rastlo 😵

nikus14
12. dec 2010

@romea no dnes som sa mala celkom dobre len na to ze som mala chut na vsetko mozne 😀 a nic z toho som nemala doma.

nikus14
12. dec 2010

@solinkarka no s tym spanim cez den mam aj ja furt by som spala 😀

nikus14
12. dec 2010

@lu27la podla mna bude vsetko v poriadku, neboj sa 😉

janulienka89
12. dec 2010

@nikus14 aj ja by som cez den spala a v noci sa stale budim 😖

basa22
13. dec 2010

@samain_night ja som od ba