Augustové mamičky 2011
Ahojte nastávajúce augustové mamičky. Mne vychádza termín na 2.augusta 😀
Trochu sa obávam priebehu tehu, ani s cérkou som nemala lahký priebeh tehu, a pred troma mesiacmi sam mala potrat ☹
snažím sa myslieť pozitívne a dúfať že bude všetko ok 😀
@zmrzka333 mna tiez pobolieva podbrusko a bolia ma sem tam prsia a obcas mi je aj zle 😝
ahojte kocky ako sa dnes vsetke mate??
@nikus14 ahoj. my sa mame dobre aj ked asi v noci trpim nespavostou...stale sa budim v noci a potom nie a nie zaspat..ako dnes, zobudila som sa o tretej a nie zaspat tak som sa prehadzovala v posteli. potom som sa isla najest a zas lahnut..konecne sa mi podarilo o stvrtej zaspat a uz pred osmou som uz hore. ale cez den by som stale spala..mam to nejak pomylene 😀
@romea ahoj..my dnes nevarime, polovicka ma pozvala na obedik ako darcek k zajtrajsim meninam 😀
@solinkarka juj, trošku závidím, moja polovička ťahá celý víkend v práci ☹ tak pekne oslávte. S tým spaním to máme tuším také isté. V noci sa prehadzujem jak mrla a cez deň by som zaspala aj postojačky 🙂
@romea moj drahy ma este dnes dovolenku tak si to chceme este sprijemnit 🙂 a zajtra uz ide makat 😀
ahojte, my nejak nepociťujeme ani to, že som tehotná 😉 ; max ak tým, že každú chvíľku behám na toaletu; keď sa zabudnem napiť, tak sa motáme 😀
už ste sa objednávali na uzv?
@samain_night ahoj, aj ty vela pijes? ja som vzdy vela pila ale teraz obzvlas 🙂
ahoj kocky, smiem sa k vam pridat? Zatial este len tak potichucky, termin MS mam az zajtra, ale v piatok som mala dusika a dnes slabucku druhu ciarocku 🙂
@silvia371 vitaj, zachvilu budes mat iste 2 silne kolajnice 😉
Basa22@
Veru,veela pijem v porovnani s obsahom mojho mocoveho mechura 😀
ste tu niektore od Ba,resp priamo Ba?
@samain_night Ahoj ja som 🙂
@basa22 @romea @janulienka89 Dakujem vam
Ahojte, zdravím všetky maminky, ktoré v lete čakajú mimčo! 🙂 A špeciálne zakladateľku diskusie, tiež mám termín 2. augusta.
@lukinkowa ahoj, bola si uz na kontrole? ja idem zajtra volat dokymu tak som zvedava nakedy ma objedna 😝
@janulienka89 Ahoj, ešte len na potvrdení tehotenstva, keďže je to dosť skoro (posledný menzes 27.10) a na sone bol len vačok, najbližšie idem 20.12, to by vraj už určite malo biť aj srdiečko, tak dúfam, že všetko bude ok 🙂 a držím palčeky aj Tebe 🙂
@lukinkowa dakujem, drzim palce aby uz bilo srdiecko a mimi krasne rastlo 😵
@solinkarka no s tym spanim cez den mam aj ja furt by som spala 😀
@nikus14 aj ja by som cez den spala a v noci sa stale budim 😖
@samain_night ja som od ba

@bubu4125 praveze kazdy ti bude odporucat odstavit, pretoze nove mimi ma samozrejme prednost a potrebuje, aby mala maminka silne zdrave telo. Nenadarmo sa odporuca po prestani kojenia aspon pol roka pockat kym zas otehotnies. To nam nejakosi nevyslo 😀