icon

Augustové mamičky 2011

kalman
24. nov 2010

Ahojte nastávajúce augustové mamičky. Mne vychádza termín na 2.augusta 😀
Trochu sa obávam priebehu tehu, ani s cérkou som nemala lahký priebeh tehu, a pred troma mesiacmi sam mala potrat ☹
snažím sa myslieť pozitívne a dúfať že bude všetko ok 😀

lu27la
22. dec 2010

@nikita1269 ved prave ze naozaj nikto to nepochopi.Aj ja som radila pred nedavnom kamaratke,ze hlavu hore,dobre zesa to stalo takto skoro a podobne. Ale az teraz som pochopila preco bola ticho a nic mi na to nepovedala...oni nielen ze ti vezmu babo,ale aj kus srdca,a to nik nepochopi. Nech je to fazulka alebo plod,pre nas je to vzdy nase dieta,ktore lubime od dvoch ciarok na teste az do smrti... ☹

pitik
22. dec 2010

ahojte, mozem sa pridat? sice to este tak trochu predychavam, pretoze to bolo neplanovane a uplne necakane, ale tesim sa 🙂

romea
23. dec 2010

@pitik vitaj a gratulujem, napíš cuttysark IP ona ťa pridá do našej súkromnej témy august 2011 🙂

monka88
23. dec 2010

ahojte,mozem sa aj ja pridat do spolocnej temy? 🙂
romea mozem teda aj ja napisat cutty? dakujeem 🙂

janulienka89
23. dec 2010

@monka88 jasne napis 🙂

rosinka
23. dec 2010

ahojte baby, ja sa pridávam k vám, ja mám termín 14.8. a čakáme dvojičky 😲

emily3
23. dec 2010

@rosinka ahoj gratulujeem a drzim palce aby ste boli ok 😉 a pridaj sa do sukromnej temy

zaira1407
25. dec 2010

Ahojte augustove tehuľky 2011 🙂
Ja som tiez pravdepodobne na august 2011 ,teraz som v 8 tyzdni .Môžeme sa k vam pridat ?
Ako sa citite ? Ja celkom fajn zatial .Najblizsia prehliadka 18.1.2011 a potom budem vediet aj presny termin ( len je to este daleko 😢 ).

solinkarka
25. dec 2010

@zaira1407 ahoj..aj ja idem sa uzv az 19.1. ale pred tym este 5.1. na nejake krvne testy...musime vydrzat 🙂

ypsinkova
26. dec 2010

čaute baby,rada by som sa pridala,15.9.2011 sa nám má narodiť prvé bábo,tak sa všetci veľmi tešíme 🙂

janulienka89
26. dec 2010

@ypsinkova ahoj, gratulujem 😵 myslela si asi 15.8.2011 😉
napis cuttysark IP a ona ta prida k nam

ypsinkova
26. dec 2010

@janulienka89 ups,pardon .... 😀 samozrejme,že august a nie september...fajn,napíšem 🙂

nikus14
26. dec 2010

@ypsinkova gratulujem a vitaj medzi nas 😉

kosodrevina
27. dec 2010

ahoj, aj ja by som sa chcela pridať, som po IVF, termín cca 16.08.2011. dnes som prvýkrát počula srdiečko, tak som celá natešená..... 🙂

romea
27. dec 2010

@kosodrevina - vitaj a gratulujeme 🙂 napíš cuttysark IP ona ťa pridá do našej súkromnej August 2011 🙂

sopticek
27. dec 2010

Ahojte kočky, môžem sa pridať medzi Vás?????????????????????????
dnes tretíkrat testík s // je to úúúžasný pocit!!!!!!!!!!!!!!! idem si vas tu od začiatku prečitat 🙂)

sopticek
27. dec 2010

@kosodrevina a to je už možmé počut??????? super!!

okana1985
27. dec 2010

Ahojte,mne vychadza termin na 9.8.2011 velmi sa tesime aj ked som sa dozvedela ze mam cystu 4cm

fomarik
27. dec 2010

takže ja sa pridávam tiež. Nám sa podarilo po 5 rokoch 3IUI.termín by sme mali mať okolo 24.augusta. Príznaky nemám takmer žiadne, ešte pred týždnom ma bolelo bruško ako na poriadnu mrcchu ale teraz nič. Vo tvrtok ideme na dalšie sono, ktovie...či už bude vidieť bublinku

fomarik
27. dec 2010

@cuttysark ahoj. rada by som sa pridala do vašej skupinky, My máme termín 24. augusta. Podarilo sa nám otehotnieť po 5 rokoch na tretí pokus IUI...takže trošku nám dopomohli doktori, nielen príroda. 😉

fomarik
27. dec 2010

ja šikulka, to malo ísť do IP 😖

sopticek
27. dec 2010

@fomarik 😀 😀 😀 😀

solinkarka
27. dec 2010

Ahojte..trosku neskorsie ale predsa pijemne a nicim nerusene sviatky 🙂 na stedry den sme oznamili svokrovcom ze budu stary rodicia..boli prekvapeny, zagratulovali nam ale to bolo asi tak vsetko. ani sme si nepripili ani nic 😒 a to len kvoli tomu ze oni su strasne katolicky zalozeny a cakat dieta ked nie sme vzaty je u nich pomaly hriech..teraz nas nutia do svadby. ale ak sa mam vydyvat z donutenia tak sa na nu netesim ☹

cuttysark
27. dec 2010

@pitik
@kosodrevina
@sopticek
@okana1985
@fomarik
babenky vsetky som vas pridala do nasej sukromnej skupiny 😵 podte tam, je to tam pod zamkom a da sa tam lepsie dychat 😀
tu je link

miavin
27. dec 2010

ahoooojte - môžme sa k vám pripojiť???? ja zajtra idem k lekárovi - pod stromček sme asi dostali miminko 🙂 🙂

kosodrevina
27. dec 2010

@sopticek už je to počuť krááásne - buch - buch a dvakrát rýchlejšie ako u dospelých 🙂

sopticek
27. dec 2010

@kosodrevina WAW!! tak to som strašne zvedava a už sa neviem dočkať toho mojho malého srdiečka 🙂))))))

zaira1407
27. dec 2010

baby ja mám taku strasnu chut na polievku 🙂 ...asi si idem zohriat ...ale je uz neskoro ☹ ...
ako sa citite ? mate chutky ...ja som si vcera musela spravit klobasove ocka , to bola moja druha chutka 🙂
a uz sme mali aj ranne nevolnosti trikrat 🙂 ...uz som si mylsela ze som neni ani v tom .
ake mate pocity vy ?

solinkarka
27. dec 2010

@zaira1407 no ja teda zatial chute nemam iba ked si spomeniem na salatovu uhorku a mandarinky to mozem 🙂 no a ked spominas tu klobasu tak tu nemozem ani citit...vcera sa mi z nej normlane dvihal zaludok ked si ju drahy piekol, ale uz ma zakazane, ziadna klobasa! 😀

zaira1407
27. dec 2010

@solinkarka juj tak ja som vcera skoro umrela 🙂 keby si ju nedam , ale figel bol v tom , ze tam bola bratislavska salama , taka sucha 😀 a vysledok vsetkeho bol ze ja som si dala asi 5 a MM zjedol ostatne ....ved sme tehotní , ten zje tolko ze neviem kde to ide .