icon

Augustové mamičky 2011

kalman
24. nov 2010

Ahojte nastávajúce augustové mamičky. Mne vychádza termín na 2.augusta 😀
Trochu sa obávam priebehu tehu, ani s cérkou som nemala lahký priebeh tehu, a pred troma mesiacmi sam mala potrat ☹
snažím sa myslieť pozitívne a dúfať že bude všetko ok 😀

tututu
30. dec 2010

ahojte budúce maminky, chcela som sa k vám pridať, 😔 mala som termín 8.8.2011, no bohužiaľ to nevyšlo.
Po opakovaných sono, kde stále nebilo srdiečko som myslela že sa zbláznim a dnes ďalšie a zajtra idem na kyret...
Som zúfalá, plačem, a neviem čo bude- držkajte mi palce prosím.
A vám každej zo srdca prajem, aby Vám to vyšlo a porodili ste krásne ale hlavne zdravé detičky, budem s vami ako keby som ostala, tešiť sa budem , že ste v pohode- a sorry, že som vám do tejto veselej témy vniesla bolesť, ale musela som sa pridať, ale aj zajtra odísť z tejto horúcej témy.
śkoda 😢 😢 😢

zabka1984
30. dec 2010

Ahojte, dnes som bola u lekara, termin je 20.8.2011, ale este nepocut ozvy. Neviete, kedy ich bude pocut? Stale neviem, ci sa tesit alebo este nie. Idem 4.1. na kontrolu.

zabka1984
30. dec 2010

@tututu to je mi luto!

erika12345
30. dec 2010

@zabka1984 nezufaj, ja som srdiecko tiez este v 7tt nemala a dopadlo to dobre. 😉
@tututu to mi je luto.. ☹ a kt. tt by si mala byt? Ani trosku plodik nepodrastol? A brali ti aj hcg?

zabka1984
30. dec 2010

mne?

zabka1984
30. dec 2010

@bubu4125 ahoj, aj ja som dnes bola na UTZ a videla som cca 5mm, ale ziadne ozvy. Na kontrolu idem 4.1.

zabka1984
30. dec 2010

@erika12345 na tomto fore mi pise 7tt, ale na FF 5tt, tak neviem. Odbery mi este nerobili.

lucia20
30. dec 2010

@tututu velmi ma to mrzi, viem ake je to, ked nastane problem.

babulky, tak tisko vam zavidim takto pred rokom sme zistili, ze cakame pokladika. chcem vam len zazelat, aby ste mali vsetky do jednej bezproblemove tehotenstvo, uplne hlake a bez stresov. uzivajte si kazdy kopancek a hlavne nech mate vsetky zdravucke deticky. kazde jedno nech potesi o par mesiacov svojich rodicov. drzkajte sa a davajte na seba pozor.

erika12345
30. dec 2010

@zabka1984 podla toho, kedy si mala poslednu ms, na zaciatku sa to rata, ze si tehu odvtedy, napis, kedy bola a ja ti napisem, v kt. si asi tt, alebo si to pozri na nejakej tehu kalkulacke. Ale aj keby si uz bola v 7tt, este nemusi byt srdiecko, to bude kazdym dnom, uvidis. 😉

zabka1984
30. dec 2010

PM bola 13.11., dufam, ze coskoro, aby som sa mohla tesit 🙂

tututu
30. dec 2010

pre eriku, ja som mala PM 1.11.10 a prvé sono 14.12, kde mi dr. povedala, že by som mala byť tehu 6+2, no sono ukázalo podľa veľkosti len 5+4, po 14 dňoch som bola na opakov. sone to bolo 28.12. znova akcia srdiečka stále žiadna, bábo len 5mm- stále, a týždeň tehu 6+1 podľa sona, trošičku podrástlo, no len kúsoček, mala som byť vtedy už
8+2, takže dnes 3 D ultrazvuk, kde mi robili aj mozgové vlny, či nemajú nejakú frekvenciu, či tak nejak- ale bola len rovná čiara a vnútro maternice bez frekvencii, myslela som, že odpadnem, tak mi bolo.... 😢 😢 😢 ale môj dr. mi ešte zobral aj HCG dnes, zajtra idem znova a po dvoch hod, po výsledku ide to hrozné slovo, ktoré už nikdy nechcem počuť- missed ab.

trinity23
31. dec 2010

Ahojte kočky.Včera som vytvorila podobnu temu tak mi ju zavreli a pozvali ma sem tak som tu. 🙂 som v 6tt a este sme neboli u dokiho ponevac ma dovolrnku ale hned 3.1 sa tam chystame muz sa tesi na sono ako maly🙂chce fotku nasej fazulky 😉 dufam ze nas tam cajaju len poitívne správy.Tak sa tesim na to nase spolocne tehulkovanie 😉

romea
31. dec 2010

Ahojte nové tehuľky, vítam Vás. Napíšte cuttysark IP ona vás pridá do našej súkromnej skupiny August 2011 🙂

bubu4125
1. jan 2011

Ahojte....
želáme všetko dobré do nového roku....veľa zdravíčka, šťastia, lásky a peniažkov...a veľa splnených prianí!!!!
nech sme hlavne zdravé a aby sme to úspešne dotiahli do konca a založili tému ,, augustové miláčiky 2011" !!! 😀

bubu4125
1. jan 2011

@zabka1984 ahoj...neviem...ja som bola asi v 6.tt a ozvy bolo vidieť...ešte síce nepočuť, ale vidieť boli!
ja idem 5.1.do poradne, tam by sa už mali dať aj počuť určite!!! to budem v 10.tt, a to je aj najlepší čas na určenie ,,presného" termínu pôrodu....presný nebude nikdy ,ale sa dá najlepšie určiť!
tak držím palce aby bolo všetko ok!!!

kalman
autor
2. jan 2011

@romea Ahoj ahoj, konečne som späť. Ako sa máš? Ja som celé tri týždne obímala záchodovú misu, teraz druhý deň čo mi je lepšie. Už sa neviem dočkať 5.1. idem konečne k dokimu. Naposledy som videla bublinku pred mesiacom. Ale brucho mám ako v 6 mesiaci 🙂

kalman
autor
2. jan 2011

Ahojte všetky tehulky , ako sa máte? tri týždne som bola mimo

lukinkowa
2. jan 2011

@kalman Ahoj, zdravím..aj som sa čudovala, kde naša zakladateľka zmizla 😉 Ešte stále je aktuálny termín pôrodu toho 2.augusta? Držím palce, nech UTZ poteší, ja idem 2. krát 17.1, to by som mala dostať knižku, tak dúfam, že bude všetko v poriadku.

kalman
autor
2. jan 2011

@lukinkowa ahoj bola som dlhé tri týždne u našich bez počitača, no hrúza 😀
ja idem 5.1 na krv a možno bude aj knižka už abi to bolo 🙂

erika12345
4. jan 2011

@tututu ahojky, ak sa mozem spytat, ako ti dopadlo to opakovane hcg? Lebo ak som dobre pochopila, plodik ti rastol...Myslim na teba, drz sa.
@zabka1984 dobre ti to ukazuje, teraz si v 8tt, dzim palce na zajtrajsiu kontrolu. 😉

erika12345
4. jan 2011

@zabka1984 teda prepac, na dnesnu kontrolu a mozno uz ju mas za sebou..

zabka1984
4. jan 2011

@erika12345 ahoj, uz mam po kontrole: nejasne viditelna akcia. Bolo nieco slabo vidiet. Zltkovy vak od stvrtka narastol. Tak snad je vsetko OK. Idem zase buduci stvrtok. Povedal, ze asi je to menej ako 7+3, pretoze je to mensie.

adikad
4. jan 2011

Ahojte, neviete co je so solinkarkou?

romea
4. jan 2011

@adikad - ahojky, neviem ☹ čakám kedy napíše.

adikad
4. jan 2011

@romea tiez cakam,aj som jej pisala a nic. Asi ju nechali na pozorovani v nemocke. Dufam, ze jej vsetko dobre dopadne. 😢

romea
4. jan 2011

@adikad tiež si myslím či si ju tam nenechali, dúfam, že bude všetko ok, myslím naňu

romea
4. jan 2011

@adikad normalne ma dnes chytila depka, lebo polovica mojich priateliek mala nejake problemy a ja už viem čo to je a už to nechcem znova zažiť, stale sa bojim ☹

kalman
autor
4. jan 2011

@romea
@adikad Ahojte aj ja som práve pozerala či sa už solinka ozvala, tiež si myslím že je asi v nemocnici. Držme jej palčeky že nepríde zo zlou správou ☹
Ja som to zažila 1.septembra a neprajem nikomu, až doteraz som sa bála. Dnes som mala poradnu a chvala bohu bábo pekne rastie a je všetko v poriadku.

tututu
4. jan 2011

@erika12345 ahoj, to štvrtkové 30.12. bolo dosť vysoké 15 000 HCG, ale plod nerástol a v piatok 31.12.10 som musela na kyret- mám po- je mi hrozne fakt som už z toho na nervy, akcia nebola, plod tam už poriadne nebol, len nejaké zbytky orgánikov- robili mi aj 3 D , tam to potvrdili 2 lekárky, že je to zlé a musia ma vyčistiť, lebo som nekrvávacala sama- mám sv správe napísané- zadržaný mŕtvy plod v maternici.
Myslím, že príroda je na mňa sviňa, prvý synček mi vinou lekára pôrodníka sa pridusil tak, že ho neskoro vybrali cisárskym a žil na prístrojoch 5 týždňov- potom odišiel do nebíčka, po roku a 2 mes. sa mi narodila malá moja, a teraz po skoro 5 tich rokoch som sa tešila, jak blázon, aj malá hlavne chcela bračeka ateraz takto- nech na mňa tá príroda už radšej ani nemyslí- som taká zatrpknutá, a véééľmi smutná-....
Vy sa hlavne maminy snažte oddychovať, pekne priberajte, aby ste mali krásne pokladíky zdravé a vy šťastné 😢

dana1972
5. jan 2011

@romea
@adikad
@kalman ahojte aj ja som pozerala či sa neozvala ale určite to dobre dopadne držím jej palčeky.... babulky aj vy sa držkajte...🙂