icon

Augustové mamičky 2011

kalman
24. nov 2010

Ahojte nastávajúce augustové mamičky. Mne vychádza termín na 2.augusta 😀
Trochu sa obávam priebehu tehu, ani s cérkou som nemala lahký priebeh tehu, a pred troma mesiacmi sam mala potrat ☹
snažím sa myslieť pozitívne a dúfať že bude všetko ok 😀

katuskad
5. jan 2011

@lucia20 dakujeme pekne Lucka. dúfam že to všetky dotiahneme do úspešného konca a v auguste sa budeme tešiť z našich uzlíkov. ak budeš mať čas, daj nám vedieť v bojovníčkach, ako sa ti darí 😉

erika12345
5. jan 2011

@zabka1984 to nic, ze je to mensie, hlavne, ked rastie a je akcia. Lebo ved v podstate asi nevies, kedy presne bola ovulka, nie? Ja som sice vedela presne, robila som si test a potom sme uz neskusali, ale aj tak sme mali sklz 4 dni a potom sme 2 dohnali. Drzj sa. A o kolko je mensie?

zabka1984
5. jan 2011

erika12345, doktor hovoril, ze mozno sa nam zadarilo az neskor v cykle, takze mozno aj o 2 tyzdne menej, lebo ovulacia bola na 15.den.

gmartina
5. jan 2011

ahoj, ak môžem, aj ja sa pridám do tejto témy. Termín mám 8.8. a dnes som prvýkrát videla naše malé 🙂 vyzerá v poriadku, tak dúfam, že bude aj naďalej tak krásne rásť. je to nádherný pocit

lucka1987
5. jan 2011

ahojte... ja sa zatial moc nepridavam len tak trosicku...robim si prehlad.. termin by som mala mat 14.8
ale... som presne 60 dni po potrate a dnes 29 DC som si na teste s citlivostou 25 videla // sle len ducha ...neviete nahodou dokedy sa odplaví hromon hcg z tela po potrate?

lucka1987
5. jan 2011

😅 😅 😅 no ja som inaaa trubka.. som si pomylila 8. mesiac s 9 😀 😀 😀 😀 som dosla z prace takze je to ta prepracovanost... 😀 😀 😀 cize idem nakuknut ci su tu nejake septembrovky

adikad
5. jan 2011

@lucka1987 prvym menzesom by sa mal vyplavit aj hormon, aspon som tak niekde citala.

lucka1987
5. jan 2011

@adikad dik za odpoved... 😅 no dufam ze to tak bude.. kym som otehu prvy kra to trvalo rok a pol. a teraz zeby hned po mesiaci po potratu?? 😕 😕 ved uvidime 😉

kalman
autor
5. jan 2011

@lucka1987 Ahoj ak si dva mesiace po potrate môžeš biť tehu 🙂 Ja som otehotnela po prvej menzes po potrate a už mame 11tt 😀

kalman
autor
5. jan 2011

@gmartina gratulujem a vítam ťa medzi nami 🙂

kalman
autor
5. jan 2011

@adikad ahoj s lútosťou oznamujem solinka potratila ☹

adikad
5. jan 2011

@kalman ☹ ☹ ☹ ☹ uz viem,pisala mi ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

emily3
6. jan 2011

@lucka1987 mozes otehotniet aj hned po potrate, ja som tak po prvom potrate nedostala ani mrchu a otehotnela som, a mala som bezproblemove tehu a maly ma 6 rokov..uz pojde do skoly....drzim ti place aby ti to tentoraz vyslo 😉

gmartina
6. jan 2011

lucka1987 ja som na to bola podobne, hneď po potrate som otehotnela a to sme sa predtým snažili 2 roky 🙂

marsela77
6. jan 2011

Ahojte, môžeme sa pridať? 😉

emily3
6. jan 2011

ahoj,
@marsela77 gratulujem mozes sa pridat..mame aj sukromnu temu, 😉

solinkarka
6. jan 2011

@emily3 ahoj..mam to chapat tak ze ty si nedostala ani tu prvu mrchu po potrate? 😲 od potratu sa vam to do kolkych dni podarilo? lekar ti nevravel ze mas pockat par mesiacov???

emily3
6. jan 2011

@solinkarka hej....otehotnela som hned..asi tyzden po.. ani som nevedela..lekar mi v podstate nic nehovoril len to ze nemame byt spolu kvoli infekcii, ze mame pouzivat ochranu....no ochranu sme nepouzili a ja som cakala na mrchu a stale nechodila a po 7tyzdnoch som si spravila test a bol pozit..a ked som prisla k lekarovi na kontrolu akoze po potrate...bola som v 7tt a babo zilo...a nemala som ani ranne nevolnosti, ani som nevedela ze som tehu...doktor mi nic na to nepovedal, len sestricka mala problem vypocitat termin porodu....

solinkarka
6. jan 2011

@emily3 taketo pripady mi davaju strasnu nadej a tesim sa tomu..je to priam zazrak nie? 🙂 som myslela ze od potratu do tej prvy mrchy ovu neni...ci je? nejak s tymto nemam skusenost..ale kedze sme prisli v pondelok o mimi tak zacinam uvazovat ze hned po mrche zacneme zo snazenim

emily3
6. jan 2011

@solinkarka ja neviem, tiez som tomu neverila...cakala som mrchu a miesto toho som bola tehotna 😅 ...ale po tom tehotenstve som dva krat potratila....tiez neviem preco niektore tteho som mala uplne bez problemov a tri nie....tak teraz tiez trocha trpnem ci bude vsetko ok.... 😉 ne to nevyspytatelne....
a kazdy doktor ti povie nieco ine, niekto ze treba cakat tri mesiace, iny ze 6mesiacov....

solinkarka
6. jan 2011

@emily3 ty si potom uz bola 7x teda 8x s tymto tehotenstvom tehotna? 🙂

emily3
6. jan 2011

@solinkarka hej 8x 😉

marsela77
6. jan 2011

@emily3 ďakujem už som tam 😉

lussy666
6. jan 2011

🙂 gratulujem vsetkym augustovym mamickam..ja som mala termin 2. augusta min. rok...boooze, ale to leti....drzim vam palce, nech vam to rychlo a hlavne prijemne a bez problemov prebehne🙂

bubinovci
7. jan 2011

ahojte, tak sa pridám aj ja 😉 podľa PM mám termín 12.8.2011 , tak dúfam , že to dotiahnem do úspešného konca s našim levíkom 🙂

romea
7. jan 2011

@bubinovci gratulujeme 🙂)) napíš cuttysark IP ona ťa pridá do našej súkromnej témy August 2011 🙂

gmartina
7. jan 2011

tak ako sa máte všetky? niečo nového? včera som prišla o prácu, je skvelé, keď vás zamestnávateľ vyhodí a teraz už ani nemám poriadne šancu si niečo nájsť. No aspoň budem doma v kľude a pokoji, tak snáď bude všetko v pohode. Ale už teraz sa príšerne nudím, nie som zvyknutá len tak polihovať.. a čo vy ostatné? 🙂

katramau
7. jan 2011

Ahojte baby tak aj ja by som sa velmi rada pridala k vam.mala by som byt v 8 tt.Dufam ,ze nam to pekne hladko prebehne 🙂 .

romea
7. jan 2011

@gmartina a to ťa mohol zamestnávateľ prepustiť ak si tehotná?

@katramau - ahojky, srdečná gratulácia, napíš cuttysark IP ona ťa pridá do našej súkromnej skupiny August 2011 🙂

barborka27
7. jan 2011

tak sa k vam asi pridam,lebo podla vsetkeho to vyzera,ze nasa drobciatko k nam pride v auguste,takze dufam,ze vsetko dobre dopadne 😀