Augustové mamičky 2011
Ahojte nastávajúce augustové mamičky. Mne vychádza termín na 2.augusta 😀
Trochu sa obávam priebehu tehu, ani s cérkou som nemala lahký priebeh tehu, a pred troma mesiacmi sam mala potrat ☹
snažím sa myslieť pozitívne a dúfať že bude všetko ok 😀
@europa2 vidíš, ja nemám nič 😀 nie je mi špatne, nie som unavená (teda bola som spočiatku, kým som to ešte nevedela, po mesiaci to prešlo), žiadna zmena voni, žiadne divné chute 😀 proste fakt nič...a keď všade čítam o tehotenských príznakoch, tak mi to príde také zvlášne 🙂 no nevadí, počkám do najbližšej kontroly a verím, že všetko bude ok
@europa2 no, ja viem, že ku koncu prvého trimestra končia, ale mne ani nezačali 🙂 o bábatko sme sa snažili 2 roky, už som bola hodne zufala, takže som strašne šťastná...a kontrolu mám 27. ...ešte nikdy som sa k doktorovi tak netešila a zároveň nemala také obavy 🙂 verím a dúfam, že všetko bude v poriadku
inak baby pridajte sa do sukromnej temy , radi vas tam privitame... 😉 napiste cuttysark a ona vas prida 😉
cuttysark ahoj mozem sa pridat do sukromnej temy?
Ahojte baby, možem sa pridat? 🙂 Termín mám zatial 10.8.2011. Je niektorá z vás z TT? Nechodíte ku gynekologovi Štrbovi?
ahojte, mam termin 11. 8. 2011
Chodíte niektorá k Štrbovi? 20.1. idem na poradnu- na prvú poriadnu, a mám si urobit 2hodiny čas, a neviem čo tam chce so mnou tolko robit, okrem odberov, ultrazvuku............ Bola so taká natešená z bábetka,že som sa nestihla popýtat 😉 Odpoviete - poradíte mi niektorá????? Dakujem
@maruskatt ahoj ja som z druzby,teraz byvam v zavare..........a co sa tyka nevolnosti??? no najprv som skusala ked mi zacalo byt zle pit,ale nepomohlo tak som skusila nieco do seba dat,takze teraz ked citim ze by je zle nieco do seba dat a prejde to,samozrejme,ze nedavam obedove porcie,ale tak nejake ovocie,jogurt a tak
@janulka888 Gratulujem
ahojte,som tu nova,mozem sa k vam pridat? termin nam zatial vychadza na 4.8 🙂
@little84 Ahoj :D aj ja som tu nova. Nase babo sa ma narodit 3.8.2011 🙂
Uz sa nevieme docka. Mame ale problem: NEVIEME SA DOHODNUT NA MENE A POHLAVI 😲

@europa2 ďakujem za povzbudenie, snažím sa myslieť pozitívne, ale niekedy ma prepadnú obavy, či je naozaj všetko ok...vieš, veľmi dlho sme sa snažili, je to také vysnené bábo. No a hlavne, práve preto, že nemám žiadne príznaky ani nič, tak je to také zvláštne 🙂 veď vieš, ako to myslím