icon

Augustové mamičky 2011

kalman
24. nov 2010

Ahojte nastávajúce augustové mamičky. Mne vychádza termín na 2.augusta 😀
Trochu sa obávam priebehu tehu, ani s cérkou som nemala lahký priebeh tehu, a pred troma mesiacmi sam mala potrat ☹
snažím sa myslieť pozitívne a dúfať že bude všetko ok 😀

gmartina
16. jan 2011

@europa2 ďakujem za povzbudenie, snažím sa myslieť pozitívne, ale niekedy ma prepadnú obavy, či je naozaj všetko ok...vieš, veľmi dlho sme sa snažili, je to také vysnené bábo. No a hlavne, práve preto, že nemám žiadne príznaky ani nič, tak je to také zvláštne 🙂 veď vieš, ako to myslím

europa2
16. jan 2011

@gmartina verim ti,ja som pri prvom tiez nemala nejake extra priznaky teda myslim hlavne to zvracanie,pri druhom to uz bolo hned,aj pri tomto 🙂 ,nemusim zvracat mozno mas jemnejsi nos na pachy,tocenie hlavy,vyraznu chut na nieco co si predtym nemusela to je u kazdeho ine

gmartina
16. jan 2011

@europa2 vidíš, ja nemám nič 😀 nie je mi špatne, nie som unavená (teda bola som spočiatku, kým som to ešte nevedela, po mesiaci to prešlo), žiadna zmena voni, žiadne divné chute 😀 proste fakt nič...a keď všade čítam o tehotenských príznakoch, tak mi to príde také zvlášne 🙂 no nevadí, počkám do najbližšej kontroly a verím, že všetko bude ok

europa2
16. jan 2011

@gmartina kedy mas dalsiu kontrolu?a inak priznaky ku koncu prvehotrimestra koncia ,takze bud v poho...........ked sa smiem opytat kolko ste sa snazili?

gmartina
16. jan 2011

@europa2 no, ja viem, že ku koncu prvého trimestra končia, ale mne ani nezačali 🙂 o bábatko sme sa snažili 2 roky, už som bola hodne zufala, takže som strašne šťastná...a kontrolu mám 27. ...ešte nikdy som sa k doktorovi tak netešila a zároveň nemala také obavy 🙂 verím a dúfam, že všetko bude v poriadku

emily3
16. jan 2011

ahojte tehulky
@gmartina nemusis mat take hrozne priznaky ze zvracanie a pod. pri jedno tehu som ani nevedela ze som tehotna az ked mi zacalo rast brucho mi to pomaly dochadzalo 😅 ..tak bud rada ze nemusis objimat wcmisu... 😉

emily3
16. jan 2011

inak baby pridajte sa do sukromnej temy , radi vas tam privitame... 😉 napiste cuttysark a ona vas prida 😉

europa2
17. jan 2011

@gmartina no tak to verim,drzim palceky daj vediet potom co a ako 🙂 ,,,ja idem az 2.2.

europa2
17. jan 2011

cuttysark ahoj mozem sa pridat do sukromnej temy?

europa2
17. jan 2011

@emily3 fuuu musis mat doma radost s tolkymi detmi 🙂

maruskatt
17. jan 2011

Ahojte baby, možem sa pridat? 🙂 Termín mám zatial 10.8.2011. Je niektorá z vás z TT? Nechodíte ku gynekologovi Štrbovi?

katramau
17. jan 2011

@romea dakujem pekne za gratulaciu 🙂 😉

europa2
17. jan 2011

@maruskatt ahoj ja som z TT ale nechodim k tomu doktorovi

maruskatt
18. jan 2011

@europa2 ahoj, a odkial si konkrétne? a nemáš náhodou nejaký overený recept na nevolnost? pri prvej mi nič nebolo, ani som nevedela ,že som tehotná. a teraz stále mi je zle, naštastie nevraciam, teraz skúšam zázvorový čaj ....

janulka888
18. jan 2011

ahojte, mam termin 11. 8. 2011

gmartina
18. jan 2011

@europa2 určite sa ozvem, sama som zvedavá, čo všetko sa dozviem a ak bude všetko v poriadku, tak sa zbalím a vypadnem aspon na týžden domov, nech si ma užijú 🙂

maruskatt
18. jan 2011

Chodíte niektorá k Štrbovi? 20.1. idem na poradnu- na prvú poriadnu, a mám si urobit 2hodiny čas, a neviem čo tam chce so mnou tolko robit, okrem odberov, ultrazvuku............ Bola so taká natešená z bábetka,že som sa nestihla popýtat 😉 Odpoviete - poradíte mi niektorá????? Dakujem

romea
18. jan 2011

@maruskatt ahojky ja som z TT,ale nechodím k doktorovi Śtrbovi. Ale podľa mňa to nebude trvať tak dlho, neviem či už máš aj knižku a nebude ti robiť aj prvý screeningový ultrazvuk? To možno trvá dlhšie.

maruskatt
18. jan 2011

@romea ahoj, tehotenskú knižku mi už dal 27.12.2010, asi tam bude ten ultrazvuk, a ktovie kolko mamičiek ma ešte objednaných .....

maruskatt
18. jan 2011

@romea a čítala som,že máš problémy s kútikmi, moja 7 ročná dcérka sa ich dlho nemohla zbavit, doktorka nám poradila Baktroban-alebo tak nejak-mast a Bekomplex. Hned to zmizlo. Ale neviem či je to vhodné pre tehotné ......

romea
18. jan 2011

@maruskatt ďakujem o B-komplexe som už čítala, ževraj vtedy sa robia kútiky a afty ak chýbajú vitamíny skupiny B.
držím palce u doktora a možno má fakt objednaných veľa žien. Skús pozrieť tému Trnavské mamičky, tam by ti baby mohli poradiť 🙂

maruskatt
18. jan 2011

@romea Dakujem 🙂

europa2
18. jan 2011

@maruskatt ahoj ja som z druzby,teraz byvam v zavare..........a co sa tyka nevolnosti??? no najprv som skusala ked mi zacalo byt zle pit,ale nepomohlo tak som skusila nieco do seba dat,takze teraz ked citim ze by je zle nieco do seba dat a prejde to,samozrejme,ze nedavam obedove porcie,ale tak nejake ovocie,jogurt a tak

europa2
18. jan 2011

@romea ahoj ty siodkial z Trnavy a pozeram,ze sme aj rovnako stare? 🙂

maruskatt
18. jan 2011

@europa2 Tak sme na tom rovnako, to som zistila aj na sebe . Ked začínam byt hladná- je mi zle, ale zasa ked som si dala niečoho vela, tiež mi bolo zle, tak som prešla na maličké porcie , ale jedávam častejšie. Tak sa to dá zvládnut 😉

europa2
18. jan 2011

@gmartina veru,trochu nech ta doma pomaznaju a ty si aspon odpocinies a vyspinkas sa dosyta,,,ja som stale unavena,len sa mi chce spat a spat,ale kedze chodim do prace nemozem kedy chcem ☹

europa2
18. jan 2011

@maruskatt presne tak inak to neslo ani mne

europa2
18. jan 2011

@janulka888 Gratulujem

little84
18. jan 2011

ahojte,som tu nova,mozem sa k vam pridat? termin nam zatial vychadza na 4.8 🙂

taticuenca
18. jan 2011

@little84 Ahoj :D aj ja som tu nova. Nase babo sa ma narodit 3.8.2011 🙂