icon

Augustové mamičky 2011

kalman
24. nov 2010

Ahojte nastávajúce augustové mamičky. Mne vychádza termín na 2.augusta 😀
Trochu sa obávam priebehu tehu, ani s cérkou som nemala lahký priebeh tehu, a pred troma mesiacmi sam mala potrat ☹
snažím sa myslieť pozitívne a dúfať že bude všetko ok 😀

little84
28. jan 2011

ahojte,uz neviem co mam robit..ked si myslim,ze mi je konecne lepsie,tak pride nevolnost a sprintujem na wc..neviem co mam jest,skoro nic sa vo mne neudrzi..vzdy ked najdem nieco,co mi dobre padne a chuti,tak ked si to dam najblizsie,je mi z toho zle 😖 na zaciatku mi chutilo skoro vsetko a pribrala som skoro 2 kila,ale uz su davno prec a kedze vazim len 45 kil,viac chudnut by som asi nemala.. ☹ prepacte ze tolko fnukam,len sa bojim aby malinke bolo v poriadku,lebo takto sa mu asi moc vyzivy neujde ☹

emily3
28. jan 2011

@little84 ahoj ked ti je velmi zle a casto vracias, treba ist k doktorovi a on posudi stav, pripadne si ta nechaju na infuzkach. ale podla tyzdnov uz by ti malo byt lepsie....

sonika1901
29. jan 2011

Suhlasim s emily.Mala by si navštiviť lekara,nepodcenuj to.

neurologia
29. jan 2011

@little84
sorrac ze vam sem vstupujem...ale ked si taka chuda 45kg nepodcenuj to a radsej zajdi k lekarovi povedz mu svoj problem a on uz uvazi co a ako....nieje to sranda kamaratka takto prisla o babo (nechcem ta strasit) ale len zvracala este aj vodu co sa napila a jednoducho to jej telo vyriesilo po svojom....bola na tom dost zle potom po zdravotnej stranke-mozno keby to nepodcenovala a neodbila nas vzdy frazou ved tehotnym byva zle bolo by to vsetko inak.....

little84
29. jan 2011

@emily3 ahoj,dakujem za odpoved..uz som si myslela,ze nevolnosti presli,ale vratili sa..u lekara som bola pred par dnami,predpisal mi Torecan ale ked som si precitala k tomu letacik,rozhodla som sa to radsej neuzivat..ak by sa situcia nezlepsila,urcite k nemu pojdem este raz..

little84
29. jan 2011

@neurologia ahoj,dakujem ze si napisala...urcite to nepodcenujem,tiez si myslim ze nie je normalne ked tehotna zena nemoze skoro nic zjest,hlavne teraz,ked to tak potrebuje...u lekara som bola,dostala som Torecan,ale dam si to len v pripade ze mi bude naozaj zle..teraz sa citim lepsie trochu tak dufam ze to vydrzi..ak nie,urcite pojdem k lekarovi..

romea
29. jan 2011

@little84 ahojky @neurologia má pravdu, je to nebezpečné, nie len kvôli bábätku ale aj pre teba. Bolo by dobré, ak by si išla aspoň do nemocnice na infúzie, tie by si nevyvracala a dodali by telu dôležité živiny. držím palce aby sa to zlepšilo

gmartina
30. jan 2011

@little84 tak ako sa máš? je ti lepšie? alebo si zasa bola u doktora? dúfam, že aspoň teraz cez víkend si si poriadne oddýchla, takže sa to zlepšilo. držím palce

kvietocek55
30. jan 2011

ahojte baby, chcem sa vás opýtať, tie čo ste 13, 14 tt.. máte už brušká? Lebo ja nemám žiadne.. akosi mi vôbec nerastie.. je to normálne? Začínam byť z toho nervózna.. ☹ na ďalší utz idem až začiatkom 17 tt..

juventik
30. jan 2011

Ahojte 🙂. Az teraz som objavila tuto temu a vidim, ze je nas tu uz celkom dost 🙂. Krasne tehulkovanie zelam vsetkym 🙂

gmartina
30. jan 2011

@kvietocek55 ahoj...len žiadne obavy, nič sa nedeje 🙂 bruško ešte mať nemusíš...ja teda mám, ale to len preto, že som bola vždy silnejšia...ale nikto to na mne ešte nepozná, takže to je v poriadku 🙂 hodne záleží od toho, akú máš postavu...a viacerým rastie bruško až v 5. mesiaci

gmartina
30. jan 2011

@juventik ahoj aj tebe krásne tehulkovanie a nech drobec rýchlo rastie 🙂

juventik
30. jan 2011

@gmartina Dakujeeem. Pozeram, ze termin mame veeelmi tesne 🙂. Odkial si ak sa mozem spytat?

gmartina
30. jan 2011

@juventik....no mne už to posunuli na 5.8. 🙂 som z Prešova, ale žijem v Ostrave ...a ty?

kvietocek55
30. jan 2011

@gmartina no ja som dosť chudá, preto som si myslela, že bruško už by aj malo byť vidieť 😒 keď som bola v poradni tak baby čo tam boli aj v 12 tt, brušká už teda mali.. už sa ho neviem dočkať 🙂

gmartina
30. jan 2011

@kvietocek55 no...mne už začínaju byť tesne nohavice 🙂 a tiež sa na to teším, ale skor sa teším na tu fázu, ked už bude vidno, že to je tehotenské bruško a nie že som "pribrala" 😀

kvietocek55
30. jan 2011

@gmartina hej hej no veď to.. ako ja som tiež už pribrala, na nohaviciach už nosím rozopnutý gombík, lebo ma tlačia.. ale bruško nevidno..

gmartina
30. jan 2011

@kvietocek55 no len ešte počkaj pár týždňov, potom si budeme referovať, ktorá si kúpila väčšie oblečenie 😀

kvietocek55
30. jan 2011

@gmartina 😀 no uvidíme teda..

smiesna
31. jan 2011

europa2 Však si to užívam, ale občas ma dostihnú čierne myšlienky, ale nie je to nič hrozné...tešíme sa a všetko je v poriadku. Ale možno sú to len blbé pocity z toho, že je to naše prvé bábo.

europa2
31. jan 2011

@smiesna No to bude určite tým,ja sa teším na stredu

europa2
31. jan 2011

@gmartina ahojcek,mne už bruško teda poriadne vykuka🙂 ale berem to sak potom schudnem už nech je streda

europa2
31. jan 2011

@juventik Aj tebe kedy máš termín?

gmartina
31. jan 2011

@europa2 aj mne začína 🙂 ty si štíhlunká, tebe to bude vidieť skor, na mne to zatiaľ nikto nepozná...budem na teba v stredu myslieť 🙂 daj potom vedieť, ako si dopadla

1katkas
31. jan 2011

Ahojte tak sa sem aj ja pridavam🙂 termin mam 8.8. 🙂

europa2
31. jan 2011

@gmartina tak si predstav mam kolegynu jednu a ta je stihlejsia nez ja a je o mesiac skor tehotna nez ja a este len teraz jej zacalo vykukat brusko,ale zase mam kamosku je silnesjiej postavy teda dost a ta je uz v osmom a az teraz ma take tehotenske brusko,,xi,,,,

gmartina
1. feb 2011

@europa2 hm, tak to už potom neviem zdôvodniť 🙂 je to vrcholne individuálne...Ale tiež som mala kamošku, ktorá išla rodiť a nikto neveril, že je tehotná 🙂 malinké bruško úplne štihlunká.....a zasa naopak, iná porodila a pýtali sa jej, kedy má termín, lebo sa vobec nezmenila - to dúfam, nebude môj prípad 😀
ako je v práci? všetko v pohode?

gmartina
1. feb 2011

@1katkas ahoj a vítam ťa ..ja mám tiež termín okolo 8.8., to bude krásny dátum. 🙂

europa2
1. feb 2011

@gmartina Mo prácu radšej nebudem komentovať,presne tak ani jedno tehotenstvo nie je ucebnicove,potom by lekári nemali čo robiť 🙂 čo vozom jedného do roboty mi len tak povedal ,že je chorý a berie antibiotika,,,hovorím čo ti j... Ja nepotrebujem byt chora,čo si nešiel na PN?a on že načo sak berie lieky,,,,mna ztakych ľudí porazí,čo za peniaze hazarduju so zdravím

1katkas
1. feb 2011

@gmartina dakujem🙂 no to bude krasny datum ked sa tak narodi🙂 dve osmicky a este 2011 tam dve jednotky 🙂