icon

Augustové mamičky 2011

kalman
24. nov 2010

Ahojte nastávajúce augustové mamičky. Mne vychádza termín na 2.augusta 😀
Trochu sa obávam priebehu tehu, ani s cérkou som nemala lahký priebeh tehu, a pred troma mesiacmi sam mala potrat ☹
snažím sa myslieť pozitívne a dúfať že bude všetko ok 😀

gmartina
1. feb 2011

@europa2 no ja sa im zasa ani nedivím...keby som bola chorá a pracovala (samozrejme nie v tejto situácii), tiež by som chodila do práce..v bývalej práci bolo dokonca "zakázané" chodiť na PN...to sa ani nikto neodvážil...ale neviem, či máte také prísne zákony ako my tu v ČR. Inak uznávam, že je to hodne nepríjemné, ak by ťa mal nakaziť..Aj keď v dobe chrípkovej epidémie, čo nám tu šarapatí je všetko možné ☹

gmartina
1. feb 2011

@1katkas no ja zasa taká optimistka nie som 🙂 hovorí sa, že až 95 % žien neporodí v danom termíne, tak ja s takým dátumom ani nepočítam 🙂 mne je teda úprimne jedno, kedy sa narodí, hlavne nech bude v poriadku. A pretože numerológii nerozumiem, tak radšej ani nepátram, či sú dve 8 a dve 1 dobré 🙂 mne už okrem toho posunuli termín na 5.8., to je tiež pekný dátum

1katkas
1. feb 2011

@gmartina no vsak aj mne je jedno, kedy bude ten den D 🙂 veru nech su len babatka zdrave to je to najhlavnejsie🙂

europa2
2. feb 2011

@gmartina ahoj no neska super den az na to ze som stravila u doktorky skoro 3 hodiny,malinke velmi narastlo,tak sa trepalo,skoro ani fotecku sa nedalo urobit,najprv bolo vidiet pekne do tvaricky a tak a potom sa dalo chrbtom,tak trepotalo a kotrmelce robilo no ja snad neska ani nezaspim.... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ,,,,co mi brala odbery minule vsetko v maximalnom poriadku som velmi rada 😀 😀 😀 😀 😀

kardom
2. feb 2011

Ahojte Baby!
Môžem sa pridať? Termín mám 6.8.2011.

gmartina
2. feb 2011

@europa2 ešte raz blahoželám 🙂 je skvelé, že všetko je takto v poriadku ...a aká veľký je ten tvoj drobec? ...tri hodiny? to je straaaašne dlho, to bola taká plná čakáreň?

gmartina
2. feb 2011

@kardom ahoj, jasne, že sa môžeš pridať 🙂 vítame ťa u nás 🙂

kardom
2. feb 2011

@gmartina Ďakujem za privítanie.

europa2
3. feb 2011

@gmartina Ahoj včera som mala návštevu až do ôsmej a potom som bola hrozne unavená a išla som spať tieto poobedne má ničia. No cakaren mala napratanu,má hrozne veľa tehotnych

juventik
3. feb 2011

@gmartina Som z BA. Tiez som zvedava ako sa casom ukaze presny termin mojho porodu 🙂

gmartina
3. feb 2011

@juventik no, nemyslím si ,že by to bolo nejaké presné 😀 ale pár dní hore dole, nie? ako sa máš?

gmartina
3. feb 2011

@europa2 v pohode, ja viem, čo to je, ked na človeka padne únava 🙂 inak to je výhoda mojho doktora, ten sa snaží objednávať tak presne, že som tam ešte nikdy nečakala....ale minule som tam teda frontu urobila ja 😀

europa2
3. feb 2011

@gmartina Ale nabudúce som sa dala za poplatok,,,,a objednala má na 22.2. Samé dvojky,,,,pýtal som sa na pohlavie,že kedy hovorí,že až v 17tyzdni a zaleziako je mimco otocene,,,,a ja budem v 16,,,,,,,kurnik to nie je ani možné????????? A inak som taká kludnejsia,keď som videla mimco. A výsledky sú ok,,,,,ty kedy ideš kuknut mimco????

gmartina
3. feb 2011

@europa2 no ja viem, že pohlavie, až neskor, ja som dokonca počula, že v 17. len veľmi málo žien ho má tak dobre otočené, aby sa dalo vidieť, že najlepšie v 20. ja idem 21.2., tiež budem v 16....u vás sa objednáva za poplatok? u nás je to automaticky, najprv mi síce trvalo, kým som si zvykla, že všade sa objednávam telefonicky, to u nás nebolo, ale je to tak lepšie 🙂

adriana8
3. feb 2011

Baby ja mám termín koncom augusta...ja som narodená 8.8.1988 takze osmiciek hodne 😉 mala je 12.8.2009 chcela som aby bola 8ho a to som povedala že ked bude 8ho tak sa bude volat po mne aj ked bolo rozhodnute ze bude dianka...no narodila sa 12ho tak je dianka...som zvedava na tento zazrak co bude v auguste...mozno sa poponáhla a bude 8ho alebo 12ho...aj ked pochybujem...no nič...hlavne nech sú zdrave...no nie? 😉

europa2
3. feb 2011

@gmartina Za popatok na presnú hodinu,to napríklad si objednana na 10hodinu prides o 10:00a hneď tá zoberie a stojí to 9eur,,,,heeeej,to ideme skoro narovnako🙂))a inak sa tiež objednáva aj telefonicky a ona ti povie medzi 9-10a cakas kým nie si na rade,,,pocuj aj ty si musíš dať urobiť ekg????,,,,pri krpcoch to nerobili,,,teraz že je to v knizke napísané a musím sa dať objednať

gmartina
3. feb 2011

@europa2 u nás sa objednáva presne a zadarmo...ale zasa ja si povinne platím nejaký nadštandard, takže je to v tom...aspoň nejaká výhoda. o tom, že by som si musela dať urobiť ekg vobec neviem...na ekg som nikdy v živote nebola 😀 nejaká novinka na Slovensku? 🙂 až som si šla skontrolovať knižku, ale nič tam nemám

europa2
3. feb 2011

@gmartina 😀 no aj kolegyna o tyzden menej nez ja je tehotna a tiez bola,,,,,asi je to nieco nove ja ti neviem povedat,,,, 😀 😀 ,ale sak ked chcu tak v pohode,co neurobim pre mimco 😀 😀 😀 ,,no nie???

gmartina
4. feb 2011

@europa2 no jasne, že urobíš 😀 len pekne chod, aspoň budeš mať istotu, že je všetko ok...ale fakt som o tom nikdy nepočula...ja inak doktorov celkovo odmietam a v zásade k nim nechodím...teraz sa smejem,že za celý život som nebola u doktora toľko ako teraz pri poradni 🙂 takže ja som zrovna ten typ, čo ani nevie, či je ok, pretože mne ekg, preventívky a odbery nič nehovoria...no ale teraz sa zo mňa stane zodpovedná matka 🙂

europa2
4. feb 2011

@gmartina hmmm......ani ja ich nemusim,aj by som chodila na preventivky a tak ,ale odradza ma pristup lekarov a to cakanie,takze pokial nie som vazne chora tam nechodim 😀 😀

gmartina
4. feb 2011

@europa2 no ja som minule žiadala výpis z karty, ked som menila poistenie zo SR na ČR a poslali mi pol strany textu 🙂 ked som to odniesla novej doktorke (ktorú som ešte nevidela, len som to šupla sestričke), tak sa na mňa dívala, že to ešte nevidela...chvalabohu, že som taká zdravá, dúfam, že sa ma to bude držať...na preventívky chodím pravidelne akurát k zubárovi, to je u nás celkom povinné 2krát ročne, ale tam tiež nikdy nečakám, takže sa to dá...no a na gynde ma upozornia sms, že sa mám objednať, tak to ma aspoň sem tam donúti 😀 a kedy ideš na to ekg?

europa2
4. feb 2011

@gmartina To ešte neviem,lebo to musím prv zájsť obvodnej,tá mi dá výmenný lístok a na základe toho mozem ísť sa dať objednať, k zubarke chodím a na gymdi tiež,mala som danú a s ňou sa chodí každého pól roka na kontrolu

11jannka11
4. feb 2011

ahojte no ak mozem pridam sa aj ja mam termin 25,8 xi 😀

europa2
4. feb 2011

@11jannka11 Ahoj vitaj a krásne tehulkovanie

gmartina
4. feb 2011

@europa2 tak nakoniec nie sme až také flákačky 🙂 až na to, že ja momentálne ani neviem, či mám obvodného.... 🙂 mala som doktorku, tá odišla na materskú, namiesto nej prišiel pred rokom nejaký doktor, ktorý kohosi zavraždil či čo...a teraz či tam dakto je ,...alebo či mám vobec doktora ..dúfam, že mňa nikam nepošlú, lebo sa mi to nechce zisťovať 🙂 🙂 🙂 inak ako sa máš? čo v práci? všetko ok?

11jannka11
5. feb 2011

@europa2 dakujem dufam ze uz si to zacneme aj uzivat xi 😉

sonika1901
7. feb 2011

Ahojte.Som v 13 t.t a chcem sa vas spytat,či ma niektora z vas bolesti v podbrušku,mam taky pocit,že mi vypadne maternica.toto sa zhoršuje ked som dlhšie na nohach.dr.mi predpisala guajacuran,len od toho som hrozne ospala.ak ma niekto taketo problemy podelte sa troška so mnou,mam strach,či to nie je začinajuci potrat.

emily3
7. feb 2011

@sonika1901 ked mas take pocity a dr. ti dala take spave lieky, asi by si mala lezat...mozno sa ti len roztahuje maternica a tak to citis.....potrat sa prejavuje rozne alebo sa nemusi prejavit, nemusis mat ziadne priznak.....zle by bolo keby si mala krce a zacala krvacat....
m a obcas boli brucho, ale to rastie, patri to k tehotenstvu....drzim ti palce aby si to zvladla a bolo vsetko ok. 😉

monika813
7. feb 2011

ahojte ja som tu nova a tiez by som sa chcela pochvalit a moj termin je 30.8.velmi sa tesim na svoje dietatko 🙂

abriela
7. feb 2011

dufam, ze budem patrit k vam. AJ ked mam teraz problemy - na skrinningu mi identifikovali vrodenu vyvojovu chybu, aj ked vysledky krvy su v poriadku, cakam ma amniocenteza. Aj tak verim na zazrak a moj termin je 9.8.