Augustové mamičky 2011
Ahojte nastávajúce augustové mamičky. Mne vychádza termín na 2.augusta 😀
Trochu sa obávam priebehu tehu, ani s cérkou som nemala lahký priebeh tehu, a pred troma mesiacmi sam mala potrat ☹
snažím sa myslieť pozitívne a dúfať že bude všetko ok 😀
@solinkarka - už netestuj 🙂 je to jasné, teš sa, lebo budeš tuším väčší stresant ako ja 🙂
@kalman - super a kedy si mala ovu. Ja podľa testov a bazalnej teploty 10-11 novembra. A kedy ideš najbližšie doktorovi? Inak krásnu dcérku máš 🙂
@romea no tak do kym nebudem pocut srdiecko tak budem stale nervozna ale tesiiiiiiiiime sa veeeelmi 🙂
@solinkarka - neboj, bude 🙂 Tiež si myslím, že toto budú najdlhšie dni kým ho/ju opäť uvidím .-)
@romea uz si mala bublinku nie? 🙂
@solinkarka - jj, najkrajšia bublinka (už to nebol šedý fliačik) a ty sa kedy chystáš k doktorovi?
@romea ja v pondelok..ak do vtedy bude vsetko ok 🙂
@solinkarka kraaaaaasne ciarky mas 😉
@nikus14 dakujem 🙂
@ninan2 - možno aj ano - mala som ovulku v rozmedzi 9 - 11. 11 (lebo som chodila na folikulometriu) a ak sa dá povedať tak pozitivny test ( dosť viditeľná čiarka na 15 DPO a na 18 DC uplne rovnake testovacia aj kontrolná). Ono ale aj záleží kedy sa začalo mimi uhniezďovať, niektoré zablúdi do maternice trošku neskoršie) 🙂))) Termín je len orientačný, doktor ho určite upraví (aj bublinka nezodpovedá 5plus2 ale 4pluspár dní), tak uvidíme. Len nech je všetko v poriadku 🙂))
@romea aha jasne, ja som si merala BT a robila ovulacne testy. Nj, doktor to este nejak upravi. Ja som mala ovulku az 19ty den cyklu, tak som to nechcela ratat podla poslednej MS, lebo by som mala 5 dni navyse, a to je takto na zaciatku celkom dost rozdiel 🙂 Ved vidis u seba, dutinku mas mladsiu 🙂 A urcite je vsetko OK!
Ahojte, ja idem lekárovi 13. 12. tak dufam, že bude dačo vidieť... myslíte, že mi spraví sono už sa teším...🙂
ahojte mamicky a tehulky, pred dvoma rokmi som zakladala temu septembrovky ...ale mala sa narodila este v auguste....nas vianocny darcek. 😉 a teraz to vyzera asi ze sa pridam k vam...este to neviem isto..je to vsetko take nejasne....ale cas ukaze ze ci.....mozem sa pridat?
no este neviem isto ci som tehu, meska mi to 5dni, a testy boli dost nejasne..najprv nic a potom straaasne slaabucka ciarka....malu este kojim, no neviem...lebo som mala dost pravidelny cyklus....pockam par dni a uvidime co....
no to som zvedava co z toho bude... 😉 ci sa zas cyklus so mnou zahrava, alebo naozaj som tehu... 😕 😅
Ahojte tehulky 🙂
Caute baby... by ma tak zaujimalo, ci mate niektora nejake vyrazne priznaky tehotenstva ako nevolnost/vracanie, pretoze ja mam pocit ze mi skoro nic nie je 😀 (som 5+2). Vyrazne silny pozitivny test som pritom mala uz pred tyzdnom, takze HCG mam snad dost...
Ahojte 🙂 Môžem sa k Vám nesmelo pridať? 😕 😉

@romea
@nikus14 KONECNE ZOSILNELIIIIII 🤐 dokonca robene o siestej vecer 🙂