icon

Augustové mamičky 2011

kalman
24. nov 2010

Ahojte nastávajúce augustové mamičky. Mne vychádza termín na 2.augusta 😀
Trochu sa obávam priebehu tehu, ani s cérkou som nemala lahký priebeh tehu, a pred troma mesiacmi sam mala potrat ☹
snažím sa myslieť pozitívne a dúfať že bude všetko ok 😀

solinkarka
1. dec 2010

@romea
@nikus14 KONECNE ZOSILNELIIIIII 🤐 dokonca robene o siestej vecer 🙂

kalman
autor
1. dec 2010

@romea ahoj aj ja ti gratulujem.
Dopadla som rovnako bola iba bublinka 🙂 dokonca som tiež mala poslednú MS 26.10 😀

romea
1. dec 2010

@solinkarka - už netestuj 🙂 je to jasné, teš sa, lebo budeš tuším väčší stresant ako ja 🙂
@kalman - super a kedy si mala ovu. Ja podľa testov a bazalnej teploty 10-11 novembra. A kedy ideš najbližšie doktorovi? Inak krásnu dcérku máš 🙂

solinkarka
1. dec 2010

@romea no tak do kym nebudem pocut srdiecko tak budem stale nervozna ale tesiiiiiiiiime sa veeeelmi 🙂

romea
1. dec 2010

@solinkarka - neboj, bude 🙂 Tiež si myslím, že toto budú najdlhšie dni kým ho/ju opäť uvidím .-)

solinkarka
1. dec 2010

@romea uz si mala bublinku nie? 🙂

kalman
autor
1. dec 2010

@romea Neviem kedy som mala ovu viem že som ostala tehu prvy tyždeň po MS
k dokimu idem až v januári lebo cestujem k našim do čiech už 10.12
dcéra je to velká herečka - Ďakujem

romea
1. dec 2010

@solinkarka - jj, najkrajšia bublinka (už to nebol šedý fliačik) a ty sa kedy chystáš k doktorovi?

solinkarka
1. dec 2010

@romea ja v pondelok..ak do vtedy bude vsetko ok 🙂

nikus14
1. dec 2010

@ninan2 no pri synovi som ho mala v 7 tyzdni ale to som bola tiez prvy krat u doktora

nikus14
1. dec 2010

@solinkarka kraaaaaasne ciarky mas 😉

solinkarka
1. dec 2010

@nikus14 dakujem 🙂

ninan2
1. dec 2010

@romea Ahoj, ja som mala ovulaciu zrejme 9.10. 🙂 A dost pozitivny test uz 14 DPO, pricom 16 DPO uz bola uplne silna ciarka 😉 Nemala by si ale mat termin trochu neskor? Ved mne to vychadza podla ovulky na 3.8., Tebe by to teda malo o 1-2 dni neskor nie?

ninan2
1. dec 2010

@nikus14 tak dufam ze 6+0 tam akurat uz srdiecko bude, ked pojdem k doktorovi, ale to bude az buduci stvrtok 😒

romea
1. dec 2010

@ninan2 - možno aj ano - mala som ovulku v rozmedzi 9 - 11. 11 (lebo som chodila na folikulometriu) a ak sa dá povedať tak pozitivny test ( dosť viditeľná čiarka na 15 DPO a na 18 DC uplne rovnake testovacia aj kontrolná). Ono ale aj záleží kedy sa začalo mimi uhniezďovať, niektoré zablúdi do maternice trošku neskoršie) 🙂))) Termín je len orientačný, doktor ho určite upraví (aj bublinka nezodpovedá 5plus2 ale 4pluspár dní), tak uvidíme. Len nech je všetko v poriadku 🙂))

romea
1. dec 2010

@ninan2 - Ak pôjdeš doktorovi nabudúci týždeň vo štvrtok tak neboj, to by si mala mať asi už aj srdiečko 🙂)) uvidíš 😉

ninan2
1. dec 2010

@romea aha jasne, ja som si merala BT a robila ovulacne testy. Nj, doktor to este nejak upravi. Ja som mala ovulku az 19ty den cyklu, tak som to nechcela ratat podla poslednej MS, lebo by som mala 5 dni navyse, a to je takto na zaciatku celkom dost rozdiel 🙂 Ved vidis u seba, dutinku mas mladsiu 🙂 A urcite je vsetko OK!

dana1972
2. dec 2010

Ahojte, ja idem lekárovi 13. 12. tak dufam, že bude dačo vidieť... myslíte, že mi spraví sono už sa teším...🙂

romea
2. dec 2010

@dana1972 - spraví sono a určite bude niečo vidieť 🙂

emily3
2. dec 2010

ahojte mamicky a tehulky, pred dvoma rokmi som zakladala temu septembrovky ...ale mala sa narodila este v auguste....nas vianocny darcek. 😉 a teraz to vyzera asi ze sa pridam k vam...este to neviem isto..je to vsetko take nejasne....ale cas ukaze ze ci.....mozem sa pridat?

adikad
2. dec 2010

@emily3 jasne ze sa mozes pridat.

romea
2. dec 2010

@emily3 - vitaj 🙂

emily3
2. dec 2010

no este neviem isto ci som tehu, meska mi to 5dni, a testy boli dost nejasne..najprv nic a potom straaasne slaabucka ciarka....malu este kojim, no neviem...lebo som mala dost pravidelny cyklus....pockam par dni a uvidime co....

romea
2. dec 2010

@emily3 - tak nech pekne silnie 🙂))) uvidíš

emily3
2. dec 2010

no to som zvedava co z toho bude... 😉 ci sa zas cyklus so mnou zahrava, alebo naozaj som tehu... 😕 😅

dana1972
2. dec 2010

@romea tak to bude super už sa nevieme dočkať.... 😀

dana1972
2. dec 2010

@emily3 ahoj tak to je presne tak ako mne aj mne tie testíky vychadzali tak nejasno, ale ten dnešný....už neni pochyb 🙂 mama test je najlepší skus ho budem ti držať palčeky 🙂

solinkarka
2. dec 2010

Ahojte tehulky 🙂

ninan2
2. dec 2010

Caute baby... by ma tak zaujimalo, ci mate niektora nejake vyrazne priznaky tehotenstva ako nevolnost/vracanie, pretoze ja mam pocit ze mi skoro nic nie je 😀 (som 5+2). Vyrazne silny pozitivny test som pritom mala uz pred tyzdnom, takze HCG mam snad dost...

zuzanaca
2. dec 2010

Ahojte 🙂 Môžem sa k Vám nesmelo pridať? 😕 😉