Augustové mamičky 2011
Ahojte nastávajúce augustové mamičky. Mne vychádza termín na 2.augusta 😀
Trochu sa obávam priebehu tehu, ani s cérkou som nemala lahký priebeh tehu, a pred troma mesiacmi sam mala potrat ☹
snažím sa myslieť pozitívne a dúfať že bude všetko ok 😀
@solinkarka no to pevne dufam ze uz nieco uvidia 🙂
ja by som mala mať termín 8. augusta...... a bude to moje tretie dieťatko mám dve velké baby 15 a 17 rokov.......
@nikus14 neboj bude to dobre..zaujimave co som si vsimla ze kazda tu ma teraz 6tt 😀
@dana1972 ahoj, ja som sice junovka ale vidim, ze mas velke baby uz, ako ja 😵 . Si 72 rocnik? Ja 74. Drzim palce. Je to super, po rokoch si zopakovat tehotenstvo 😀 .
ahoj, ano som 72 a ako to znášaš ja som len na úplnom začiatku a aani sa mi to veriť nechce , že som tehotná.... 🙂
@nikus14
@solinkarka
@jajka0211 ahojte baby tak som dobre dopadla u lekára plod je v maternici a zobrali mi krvičku 😀
Ja desiateho už cestujem k našim a vrátim sa až v Januári takže dalšiu poradnu mám až okolo 5.1.2011
Ahojte, ja by som mala mat termin 3.8., ak teda vsetko dobre dopadne 🙂 K doktorovi sa chystam na 1. prehliadku az o tyzden, vtedy budem mat cca 6+0, teraz som prave zacala 6. tyzden. Chcela by som sa spytat, ci niektora z vas uz mala aj srdiecko, alebo kedy sa opat chystate k doktorovi na jeho potvrdenie? Diky za info 🙂

@kalman aj ja idem v stredu 🙂 tak dufajme aby streda bola stastny den 🙂