icon

Augustové mamičky 2011

kalman
24. nov 2010

Ahojte nastávajúce augustové mamičky. Mne vychádza termín na 2.augusta 😀
Trochu sa obávam priebehu tehu, ani s cérkou som nemala lahký priebeh tehu, a pred troma mesiacmi sam mala potrat ☹
snažím sa myslieť pozitívne a dúfať že bude všetko ok 😀

solinkarka
2. dec 2010

@ninan2 ja tiez nemam ziadne nevolnosti 🙂

solinkarka
2. dec 2010

@zuzanaca ale jasne..vitaj 😉

ninan2
2. dec 2010

@zuzanaca Ahoj, a mozes hned aj prezradit, ci mas nejake vyrazne priznaky uz, a ci si uz bola u doktora alebo kedy sa chystas 😉 Robim prieskum 🙂

ninan2
2. dec 2010

@solinkarka tak nic no 😀

solinkarka
2. dec 2010

@ninan2 neboj oni este len pridu si myslim 🙂

zuzanaca
2. dec 2010

@solinkarka ďakujem za privítanie 🙂

@ninan2 ja tiež nemám nejaké výrazné príznaky tehu, mám len mierne bolesti v podbrušku a citlivé prsia 🙂
Bola som u dr. minulý piatok s úžasnou novinou (pozitívnym tehu testom), no nič mi nerobila, že mám prísť 14.12. 😕, no asi pojdem skor 😉

ninan2
2. dec 2010

@zuzanaca no, to si tam naozaj bola trochu skoro, to este nie je vidno ani dutinku... Toho 14.12. mi to pride OK, to uz zrejme aj srdiecko bude, preco chces ist skor? Mne sa teda chodit k lekarovi viac krat ako je nutne nechce 🙂 A odkedy si mala nevolnosti pri Natalke? 🙂

ninan2
2. dec 2010

@solinkarka no dobre si ma ukludnila teda 🙂

kalman
autor
2. dec 2010

@emily3 ahoj vidím že máš 4 deti ako to zvládaš , ja čakám druhé ale obávam sa čo bude 🙂

emily3
2. dec 2010

@ninan2 a chybaju ti tehu priznaky? je to este skoro ale neboj tie ranne nevolnosti..kazde rano budes objimat wc misu...a budes spat na kazdom kroku.....a zaludok ako na vode, ani hladna nie je dobre ani najedena.....

@kalman no mame 4deti, ked som cakala druhe, tiez som si to nevedela predstavit ako to budem zvladat, ved s jednym je tolko roboty....ale da sa to...deti rastu a menia sa aj naroky a co je super, ze sa spolu zahraju a starsi daju pozor na mladsich.... 😉
ja sa ako tehu velmi necitim, jedine co , ze ma bolia krize a mam divnu chut v ustach a mrcha nedorazila....ci mam naliate prsia neviem, lebo malu stale kojim, takze mlieko mam 😉

ninan2
2. dec 2010

@emily3 ako nechyba mi to, len sa zatial citim tak netehotno 🙂

emily3
2. dec 2010

a k dr. sa zatial nechystam, uvidim este co na to testy....ani neviem co chcem.....vzdy si poviem, ze to uz budem vediet ze som tehu, nebudem potrebovat testy...ale som nedockava....a chcela by som vediet na com som.....

romea
2. dec 2010

@zuzanaca - ahojky 🙂
@ninan2 - priznaky okrem bolavejších prs a občasného pobolievania bruška nemám (len 2 dni mi bolo na odpadnutie a teraz je to ok), akurát ráno vstávam ako keby som mala teplotu

ninan2
2. dec 2010

@romea nj, tak to sme na tom podobne 🙂 Teplota je vraj normalne ze je trochu zvysena.

kalman
autor
2. dec 2010

@emily3 na začiatku aj mna boleli len križe ako keby mi mala prisť MS a potom bolo na odpadnutie mala som nisky tlak. ináč tiež nemám priznaky akurát mám viac chuti do jedla 🙂

emily3
2. dec 2010

@kalman no to som mala aj pri predoslich....ale nie som velmi stotoznena s tym ze by som mala byt tehu...no uvidime

emily3
3. dec 2010

ahojte tehulky tak ako sa mate? " uzasne pocasie, len snezi a snezi.." keby som nikam nemusela....ale dcera dcera ma vecer koncert spieva a hra na husliach..tak sa budeme musiet vytrepat von...

zuzanaca
3. dec 2010

Pekný zasnežený deň 🙂
@ninan2 čo si pamätám, tak pri Natalke ma veľmi boleli prsia a zo začiatku som špinila, tak som si aj v nemocke poležala 😒 . Chcela by som ísť skor preto, aby mi to dr. potvrdila, lebo keď som tam bola pred týždnom, tak mi vravela, že to ešte neznamená, že to tehu je 😠 (veľmi ma hnevá svojimi výrokmi! 😠 Aj pri Natalke, keď som špinila mi vravela, že nie som tehotná, že ms pride 😠 )
@romea ahojky 🙂

adikad
3. dec 2010

Ahojte, ja som bola vcera na ultrazvuku a videli sme len taku malicku bodku. Podla PM som v siestom tyzdni, ale podla ovulky ktoru so mala posunutu,tak len v tretom. 17.-ho idem znova na ultrazvuk.

ninan2
3. dec 2010

@adikad Ahoj, nemyslis podla ovulky ze v piatom? V tretom sa realne byt neda, to by bol len tyzden od ovulky, a na UTZ by si nemala vobec nic. Kedy si mala tu ovulku?

kalman
autor
3. dec 2010

ahojte kočky tak ešte stále sneži a sneži 🙂 mohlo by už prestať budúci piatok cestujem vlakom 😀
ako sa dnes máte? ja sa cítim fajn žiadna zmena

adikad
3. dec 2010

@ninan2 Ovulku som mala 15.-ho novembra

ninan2
3. dec 2010

@adikad cize po ovulku sa to rata ze 14 dni a od ovulky mas 18 dni, tj. 32 dni spolu si tehotna, co je 5. tyzden, presne 4+4.

adikad
3. dec 2010

@ninan2 ano,tak to som nevedela. Ďakujem.

ninan2
3. dec 2010

@adikad nz. Neskor Ti to este upresnia podla UTZ.

adikad
3. dec 2010

@ninan2 gratulujem Ti k pozitivnemu testiku.

ninan2
3. dec 2010

@adikad diky, ved aj Tebe 🙂

seina
4. dec 2010

ahojte baby, rada by som sa k vam pridala 🙂 podla datumu PM mi to sice vychadza na koniec jula, ale mala som posunutu ovulku - viem,kedy som otehotnela a potvrdila mi to aj lekarka vcera na sone. takze to vyzera na augustovciatko 🙂

emily3
4. dec 2010

@seina ahoj, tak vitaj...uz si stihla aj sono, si sikulka...ja zatial cakam co na to testy, lebo su nejasne, zatial som ani doktorovi nevolala...mne meska tyzden, a vychadza na zaciatok augusta, teda ak som v tom.. 😅

solinkarka
4. dec 2010

@seina ahoj..som presne pripad co ty...tiez podal PM mi vychadza termin na konci jula ale tiez som mala posunutu ovu takze zaciatok augusta 🙂 kedy si mala ovulku? 🙂