♥Augustové miláčiky 2010♥
Ahojte nove tehulky!
vcera som po dllllhom snazeni dostala najkrajsiu spravicku na svete x-) x-) x-)
dufam, ze sa pekne rozrastieme a dotehulime pekne do konca, uz sa tesim 😉
vcera som po dllllhom snazeni dostala najkrajsiu spravicku na svete x-) x-) x-)
dufam, ze sa pekne rozrastieme a dotehulime pekne do konca, uz sa tesim 😉

•
13. feb 2010a ked to nahodou vyjde zle, tak na amnio nejdem, radsej morfologicky uzv, ale amnio nie
0
no mohla by som odmietnut AFP, este sa spytam dr. , ale morfologiu mi nerobili ani u prveho, co sa cudujem, takmer kazdej babe to robia, ja som sa dozvedela len tu,ze existuje nejaky morfologicky uzv, moj Dr. zrejme nema take kvalitne sono a tehulky inam neposiela, len mozno take problematicke
zuzi, ano, dojcenim som chudla, a dost vela, ked som mala uz tych 47 kg, isla som ku gynekologovi, mala som nejaky problem a ten sa normalne nastrasil, ze ako som strasne schudla, ale potom sa to nejako ustalilo, maly zacal papat uz aj prikrmy, tak uz ma tak nevyciciaval a potom som zase nabrala na 50-51 kg, dojcila som rok aj 9 mesiacov
bihan, tak super, ze uz nic,
denisocka, dufam,ze aj tebe je uz lepsie , dobru noc
bihan, tak super, ze uz nic,
denisocka, dufam,ze aj tebe je uz lepsie , dobru noc
lucy, ja mne pošli prosím IP, tiež som zvedavá 😃
ja som zvedavá, koľko som pribrala, doma váhu nemám, tak uvidím až v pondelok na poradni. Inak posledné dni sa mi zasa vrátili nevoľnosti a zlé trávenie :-S . A teraz k večeru ma začalo bolieť hrdlo 😞 . Viete mi poradiť čo s tým, okrem kloktania slanej vody?
Dobrú nôcku prajem.
ja som zvedavá, koľko som pribrala, doma váhu nemám, tak uvidím až v pondelok na poradni. Inak posledné dni sa mi zasa vrátili nevoľnosti a zlé trávenie :-S . A teraz k večeru ma začalo bolieť hrdlo 😞 . Viete mi poradiť čo s tým, okrem kloktania slanej vody?
Dobrú nôcku prajem.
Začni písať odpoveď...

Odošli