ahojte nove tehulky!
vcera som po dllllhom snazeni dostala najkrajsiu spravicku na svete 😵 😵 😵
dufam, ze sa pekne rozrastieme a dotehulime pekne do konca, uz sa tesim 😉
silwi ano nalacno 5,2 hodinu po gebuzine 6,2 a dve hodiny po gebuzine 4,9
ja som jedla len do 18tej
silwi mozes co by si si nemohla...ja som akurat den pred mala chute na sladke a nesetrila som sa...este vecer som mala ovocny sheik 🙂 a vysledky mi dopadli super...takze pohodicka daj si ked mas chut 🙂
ako citam kazda ma inu skusenost...
dobre, tak idem piect 😀 😎
silwi, mne povedali den pred tym nejest sladke, ale som to nedodrzala, ved normalne sa cukor da do normalu za par hodin, a ked sa v noci nenarves sladkym, tak si myslim ze kusok kolaca vysledok neovplyvni 😉
Silwi radsej vydrz. Das si zajtra.... Mozno ti to skresli vysledky, mozno nie...
to evit: tebe tolkokrat brali krv? Mne zobrali iba raz po dvoch hodinach a hodnota bola 2,9... zas ja mam skor chute na masko ako na sladke🙂 cholesterol bude na tom asi horsie🙂
spravne by sa malo nalacno, potom po hodine a po 2 hodinach, lebo niektory z tych odberov mozes mat zvyseny a nemusis o tom vediet ked brali len raz
dobre rano,prebudil ma nechutne eroticky sen a tvrde brucho, bože už mi ten nesex leze na mozgy
deni 😀 😀 😀 😀
no baby,mne to neda a lucy ma asi prizabije,
ona mala na poslednej poradni CS 2 , predtým 2x CS 1 a teraz si myslí, že je to dokopy CS4 a teda,ak nabuduce bude mať zas nejake CS2-3 tak to už aby sa chystala rodiť - bo ked je sučet CS 9 tak sa rodí
ja len jej neviem ako vysvetliť,že sice sa CS sčítava,ale vramci jedneho vyšetrenia,nie každe 3 týždne na podradi to číslo a čísla z minula číslom dneška . ved ked včera mala CS2 a nabuduce bude mať nedajbože CS 8 - tak dokopy to bude CS12 😀
to evit: citala som to na nete, ale asi kazdy gynekolog to robi inac🙂
to denisocka: neboj uz je koniec o chvilku🙂
Ahojte 🙂 ,
vcera som uz vecer nestihala pisat.... o pol 11 som dozehlila a bola som grogy 😝 .. takze rychlo som docitala:
Marija - krasne fotky... citit z nich taku pohodicku a radostne ocakavanie 😵 ... my planujeme fotenie este teraz pred porodom, ale kamoska-fotografka vravela, nech este pockame zo mesiac, nech je vraj lepsie vidiet brusko 😀 - no ja mam pocit, ze uz teraz sa nezmesti do zaberu 😀 😀 😀
A dakujem za zoznam homeo - urcite vyskusam, aj ked ja som s porodom a hojenim nemala nejake velke problemy... ale preco si to este neulahcit, nie?
Bihan, vitaj spat, uuuuzasneee fotky 😵 , urcite ste si skvelo oddychli - v dobrom Ti zavidim to slniecko a pohodicku...
My sme dnes konecne boli aj vonku na prechadzke, Adamko sice este kasle a ma nadchu, ale uz sme nutne potrebovali cerstvy vzduch... ale tak ho to zmorilo, ze uz spi 1,5 hodky 😉
Hali - u nas boli v do nejakeho 4 tyzdna po porode na navsteve len rodicia, svokrovci a krstny rodicia.... ale potom uz v pohodicke prisli aj kamarati a pod - samozrejme po vzajomnej dohode 😉, citila som sa vyborne, maly bol spokojny a ja tiez.
A navstevy v porodnici boli v pohode, u nas je na to zvlastna miestnost s gaucom - do nej pride priamo zvonku navsteva a inymi dverami zase priamo z oddelenia maminka s babatkom 🙂
Hali, tazko povedat, ci sa Ti podari mat malu stale pri sebe - Adamko napr. dostal na3.den silnu zltacku, takze bol stale pod lampou a nosili mi ho len na kojenie (tak som od nudy precitala 700-stranovu knihu za 2 dni ☹)
No s tymi nickmi a falosnymi prispevkami - to je fakt sila 😠 😠 😠 , ja som vcera zase narazila na nick Jankaat a tiez to vraj nie je vsetko v poriadku 😠 vid. prispevok Domy ☹(( ... ja uz fakt neviem, comu mam verit https://www.modrykonik.sk/forum/som-iny-clovek/tehotne-nastrocne/
Denis ja mam v knizke CS0, CS1, CS1, CS3, CS3.
Co to vlastne je?
ja v knizke este CS nemam, az od tejto poradne co bude, mne to dr pise od 28tt
no ta pekne,nevieš ???? takže ešte moje CS je super,ja mam CS 1-2 - čiže krčok jemne mäkký a mierne pootvorený , dokany sa asi nevedela rozhodnuť či da 1 alebo 2
keby sme to robili ako lucy,tak ty už maš 8 a pojdeš rodiť 😀 ale tak sa to nerobi,maš CS3 a k danemu týždnu tehotnosti je to ešte v norme,sice nie najlepšie,asi sa treba šetriť,ale rodiť nejdeš
Ahojte dievcata 🙂
simuska ja som si o janke od zaciatku myslela svoje, ale radsej som nepisala nic
deniskocka, aj ty mas eroticke sny ? 😀
no ta jana , to je gol 😀
ináč,ja som tiež mala a mam znamu,čo bola v 15r akože missed ab , neskor som sa dozvedela že predtým už 2x na UPT a potom bola tiež zo 2x tehotna a že potratila. takže neviem kde je pravda, ale teraz by aj babo chcela a nejde to
ja ani nepíšem ake , a s kým - či s čím 😀 . furt v sne dojde m do šuflika a vytiahnem vibrator 😀 😀 😀 😀 😀 ja sa zo seba raz asi pocikám
jasne najprv potratila, usla z domu, potom zas cakala dvojicky, potom jej zomrel akoze kamarat ci brat, potom sla na isty cas k tetke a tehotna kazdy den chodila behat atd co furt vycapovala na FB
Evitka... ja som to az tak dopodrobna nesledovala, len ma sokovalo, ze si niekto dokaze robit srandu z takychto veci.... ☹ 😠
Deni 😀 ... a mas ho v tom supliku ? 😀 😀 😀 ... ci je to aspon trosku realny sen? 😀
ja som ju našťastie na fb nemala,ja som vtedy chodila k vám tiež inkognito ako tiriel 😀
ahojte
no inak, strasne kauzy , nas je tu sice velmi vela augustoviek, ale asi by nebolo odveci zalozit sukromnu temu
simuš,jasne že je tam, zapadnuty pavučinou 😀
no čo,chcete SUKROMNU SKUPINU ?
Deni, veru, ktovie, ci nas aj Ty netahas za nos 😀 😀 😀
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Silwieta ja by som ti to neodporúčala lebo môže to skresliť výsledky, mne stačilo že som jedla do pol desiatej v noci a nemala som sladké a vyšla mi katastrofálna hodnota nalačno 😒 Mne potom povedali že som po šiestej nemala už nič jesť a nič sladké vôbec.