tak sup sem vsetky maminky z augustoviek 2009 😉 🙂 😵
lulu aj citis nejaky efekt?? inac je to dobry humac... ma naplo ked si to dala do ust 😅
inak toto ja oli zacal robit,a ma to matie,bo slintal si ruku ked hladny bol,ale teraz to robi aj mimo "plan".. 😉
baby, máte pravdu s tými mužmi. Aj náš ocko prichádza domov dosť neskoro, teda okolo 19, občas sa stane, že aj skôr, ale stane sa, že aj po tej siedmej, a občas príde taký unavený a nasrdený z roboty, že až. Ja som minule varila večeru, aby mal ocko čerstvú, ocko prišiel domov, dávali správy, malý v hojdačke a začal plakať. Tak hovorím ockovi, že ocko, daj mu dudu a on na to zahlásil: "Počkaj maroško, ocko pozerá správy." no v tej chvíli som myslela, že ma hodí o zem. Tak som stiahla plyn, sadla si do kresla a ocko sa pýta, že kedy bude jesť a ja mu na to: "počkaj ocko, mamka pozerá správy." 🙂
a inak v sobotu a v nedeľu ho krmi výlučne ocko, ja prebalím, on pripraví mliečko, položím mu ho na ruky, zoberiem kávu a šup na balkon. Len nech sa stará. Len neviem, čo budem robiť, ked bude dobrá kosa.
...ale nechcem mu krivdiť, má dni, ked pomáha sám od seba a postará sa aj o malého.
Zajtra ho to čaká, ja idem po obede žúrovať - kolegyna má 50 a idem bez auta a prídem neskoro. 😀
ahojte
evi , len sa pekne realizuj 😀 😀 😀
no marian ak stihne prist z prace do kupania tak kupe on.no iba pobyt vo vanicke lebo vtedy vykecava.zvysok je na mamke 😠 .inac nema problem ma zastupit ak treba len nech to nie je casto 😀 .sak sme aj ochoreli bo ocko strazil mareka pri pc 😠
ahojte...
aden tak to je riadne na figu s dominikou... aj to ze nechce ziaden dudel ☹ rada by som ti poradila,no naozaj neviem ako 😒
a s tymi chlapmi..u nas detto... mm pride domov z prace az okolo pol8mej,niekedy neskor... vacsinou jednou rukou varim veceru a druhou drzim maleho...ale musim ho pochvalit aspon v tom,ze s malym sa pohra,zoberie mi ho aby som navarila,ci si v klude dala kavu... no ked mame uspavat a krpec place,uz je to len moja parketa... mm ho nedokaze utisit,cize to beham stale ja do spalne 😉
a este som chcela k tomu cmulaniu ruky... dado ju zuzle ako o zivot,ale nie od hladu.... ma to ako svoju hracku 🙂 a slinta neskutocne, takze ktokolvek si ho zoberie na ruky odchadza s mokrym trickom... 😀
ahojte, no my sme už doma s maxu, dobre my padlo také dopoludnie medzi ľudmi aj ked som si nič nekúpila, lebo na takú veľku riť a na také tučné brucho nič nemajú, ale aspon mám dobrý pocit 😀
aden my sme mali to isté asi tak pred mesiacom, presne večer jedla ja dve hodiny a dudel ani za nič, ale jednoducho to prešlo, tak držím palce nech sa to napraví...
no a chlapi to samé, ale aspon cez víkend chodí mm s malou von nech si pospím, ale včera ju napr. videl spiacu v postielke 😒 ale už to neriešim, lebo iba som ja viac nervnejšia...A najlepšie bolo ked mi raz povedal, chcela si dieťa tak teraz nebuč, som myslela že ho zabijem 😠
baga to bol dobry argument tvojho muza...
ja by som tomu mojmu tiez najradsej niekedy vynadala,lebo v podstate vsetko je na mne,ale na druhej strane on je cele dni v praci aby nas uzivil,takze si radsej kusnem do jazyka,zohrejem mu jest a idem si lahnut k malemu 😀
baga , to aj mne povedal. ak dieta nebolo si hucala teraz ho mas a tiez hucis.z teba ani pan boh nevyjde a tresol dvermi 😠
mati taky tak.
najradsej mam ak pride domov na obed sadne za pc a obeduje.mareovi povie ako mu je za nim v praci smutno a ze by s nim bol radsej .no pride vikend a ja velku zmenu nevidim
ahojte uz som tu dlho nebola lebo vas stale docitavam 😉
adi tento problem mala moja sestra, jednoducho s nou chodila vsade a mala ju stale prisatu na didke a este k tomu mala spavala s nimi v posteli. to trvalo pokial ju kojila jednoducho sa to uz odnaucit nedalo a tiez nechcela cumel, tak drzim palce aj ked som ta asi moc nepotesila ale snad to uteba bude lepsie 😉
Ema si dava do ust iba lavu ruku a aj vsetko chyta lavou rukou tak snad to nenaznacuje ze bude lavacka lebo u nas su vsetci pravaci a neviem ako sa budeme potom ucit pisat 😅 a inak Ema vobec neslini teda lsinky ma ale nikdy jej zatial netiekli 😕
no a co sa tyka mojho manzela tak nanho nemozem povedat jedine krive slovo. Vzorne sa o malu stara. Aj ked pride neskoro z prace tak sa jej vzdy venuje hned ako pride a potom ide on kupat a aj nu nakrmi a aj ju supne do postielky. My ju neuspavame lebo je naucena zaspavat sama v postielke a ked zamrnci tak iba podame cumlik a je tichucko 😉 A cez vikend si ju rano berie a ja este dospavam to co nenaspim cez tyzden. Takze nemam sa zatial na co stazovat 😵
stanka , neboj pojde to .nauci sa sama.aj moj brat je jediny lavak v rodine.
aden, no je tu mozno este jedno riesenie .prestat kojit na um si zvykne a na prsko tak mozno zabudne.rev budes mat doma tak ci tak
lenka dobreee 🙂
stani tak to mas potom sqeleho manzelika 😉
mati veď to do tej roboty musí chodiť aby nás uživil, už to jednoducho neriešim, ale idú my na nervy reči typu, šak ty si oddychnutá lebo si na materskej 😠 no akokeby som sa len váľala doma, a vôbec nechápem prečo sa to vola dovolenka, malo by sa to volať materská starostlivosť, non stop 😀
no tak ja zas mam ospravedlnene ak nieco nespravim.mojou povinostou je len aby marek bol najedeny a cisty.zvysok ma na starosti drahusik.to ze na podlahe mame tanecnice prachu mu zrazu nevadi 😠 .
aden este ma napadlo nieco... skus jej dat didku,ked bude hladna ale len 20minut ju nechaj tahat.. potom jej ju vezmi...ked ti bude revat tak ju zabavaj a daj jej za o hodinu.... viem,asi ti bude aj tak revat,ale inak ju to uz asi neodnaucis... musis to proste spravit tak,aby pochopila,ze sa ma z prsa napapat,lebo ak sa bude len hrat jej ho vezmes a bude hladna... je to tazky boj, no asi posledna sanca ☹
baga to ja zase nemozem povedat,lebo Dadik je naozaj poklad a ja si pripadam ako na dovolenke... nastastie (klop klop) nemame koliky,reflux ci ine problemy,pekne ho kojiim... a max 1-2dni v tyzdni ma Dadko zle,ze malo spinka... inak sa nemozem stazovat...
no mati tak u nás to tak nie je malá hadže dvadsaťminutovky, iba v kočíku dokáže pospať aj štyri hodiny, len ja tiež nemôžem sa furt len kočíkovať a nemá mi ju kto zobrať 😖
no budem kruta no nikdy som nemala tolko volna ako teraz ked sme chory.noc bez budenia teraz uz od 10 spime.no vcerajsok bol ozaj kruty 😠
bagaja no to ti nezavidim ze ti spinka iba v kociku, nasa zaspi aj v kociku ale mam pocit ze ked spi tak potrebuje mat okolo seba velky priestor aby mohla cestovat hore dole a ked ho nema tak nespokojna
leni to snad to neako prezijeme s tou lavou rukou alebo sas po veceroch budem ucit pisat druhou 😀
stani , no zato teraz ked nieco robi tak mi to pride ze je kilavy.otrasne to vyzera z mojho uhlu pohladu.pritom mu to ide od ruky 🙂
myslis tvojho brata 😀
baga tak to ti nezavidim... a je mi jasne ze cele dni vonku s nou byt nemozes... no snad sa ti to upravi a bude spinkat aj viacej
stani , ano
no mati keby, ale tak snad sa to upraví a hlavne rýchlo, lebo zima sa blíži 🙂
baga, nas davídek tiež nespáva moc cez deň... a dokonca mi prestal spávať aj v kočíku. vydržal aj 3hoďky, ale teraz nehrozí... tiež ťahá iba polhodinovky...
inak - prišlo nám vyučtovanie za plyn... topíme plynom 😒 4200korun nedoplatok... ty jo,, a to minulý rok sme topili akurát cez víkend a po večeroch... a teraz celé dni. tak to si nechcem ani predstaviť koľko budeme platiť budúci rok 😠 😠 😠
missy no to nepotesi 😠
no tak náš maroško spinká aj cez deň aj v noci. Po najedené je hore tak hodinku, alebo hodinku a pol a potom spí. aj teraz spí. Idem s ním von, vykuklo slnko. Dúfam, že kým sa vytrepeme, tak nezajde
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
tak teraz si strcila do ust celu ruku... ma sliny az na usiach 😀 😀