tak sup sem vsetky maminky z augustoviek 2009 😉 🙂 😵
adenka a v akom mliecku varis ryzu ja som zatial len vo vode...
baga ja by som ju mala odstavit, ale je mi pohodlne v noci len vytiahnut prso...ale uz sa musim dokopat 😔
ako robite krupicu? normalne tu detsku krupicu co je dostat s mliekom?
aden to presne ja tak cez den akoby prsia prázdne možno ku a v noci naliaté jak sviňa
eyya v nutrilone.... ale nevarim to tam, uvarim vo vode a potom premiesam s mlieckom a dam tam ovocie a troosku roztopeneho masla...
aden ja som začala do UM dávať instantú krupicu - to už nevaríš....a teraz dva dni už dávame kravské mlieko čiže do toho jej robím...a tiež tu instantnú
ved to že jaká pohoda vytiahnem v noci cicek , pocucáme a spíme 😉
a to vám deťúrence papajú iba 1x v noci, lebo moja aj 4
baga a kde dostat tu instantu krupicu?
kravske mlieko?? no tak to moja mala neuvidi aspon do 2 rokov....
zuzi odkedy som na noc začala davať krupicu a kašu tak papáme 1-2- v noci....čo je úspech...pred tým aj 5 krát 😝
zuzi domika o 2 a potom okolo 5... a na ranajky sa uz dozaduje chlebika s maslom..
aden klasika ja som ju v jednote kúpila, ale aj v Kauflači ju majú....: http://www.ke.potraviny.eu/sypke-a-tekute-potra...
baga, aj mna by zaujímalo, kde si zohnala instantnú krupicu 😕
jeej baga dik, tak to pojdem dnes kupit a skusime na veceru... inak ja jej uz pred kupanim davam normalne zeleninku s ryzou alebo take nieco, ale aj tak o 2 musi jest... nechapem to...
aden u nás to isté....ale veľa toho nepocicá...a skúšala som jej len čajík dať a houby, ona cicek potrebuje 😉
baga domca sa jednu noc nechala obabrat cajom, to potom sala do 4...ale dalsiu noc jak zacitila caj tak reeev najvacsi...
no idem sa jej venovat lebo uz m nervy...a varit... majte sa zatial
aha tak preto bo kravske tiez nechcem davat tak to vyskusam...inak mne domka papala vecer kasu pekne a tiez sa budila len 1-2 krat na mliecko ale posledny tyzden dva kasu len par lyziciek a mamu cucka o 106 ...ale to bude hadam len ten sialeny zub, ale tento posledny sa tlaci uz dlhsie takze si to " uzivame "
a čo varíte? dajte tip?
ja som vcera dostala navarene od svokricky uz len zemiaky ocistit a obed hotovy 🙂 ...su to sojove rezne , su tak fajn urobene ze to nieje vobec citit, mnam uz po ceste dom som si musela dat tak dobre to vonalo 🙂
baga, komu? nám? ja mám napacované kur. prsia, lebo pôvodne mali byť včera, ale som dostala nenormálnu chuť na zemiakové placky, tak som ich tu vypekala 2 hodiny, ale potom to bola poriadna rozkoš 😀 takže dnes urobím tie prsia asi so šampinonovo-syrovou omáčkou. A malému ešte neviem.
ja som vcera urobila kura na sampionoch 😀 ale tak chutilo ze padlo vsetko do vecera 🙂 a to som myslela ze bude aspon na 2dni 😅
no a ked sme pri jedle. Minule som malému varila teľacie mäso, zamrazila a vývar som dala do kociek na ľad. Nestihla som to preložiť a ked som bola v sobotu s kolegyňami posedieť, prídem domov a pozerám, že zásobníky na ľad v umývadle. Pýtam sa mm, že čo tam robia a on, že ten ľad bol špinavý a mazľavý, že nevie čo do toho popadalo a ešte to aj hnusne chutilo 😀 Takže vyhodil maroškov vývar 😀
😀 to je dobre... horsie sa vsak stalo mojmu otcovi ked pojedol maso pre nasho psa a on potom len ze preco to mlete maso bolo take kostnate 😀 😀 sa na tom doteraz radu bavime 😀
eyya 😀
jooj baby ta ja mám karfiol v chladničke, ale mne sa ho tak nechce vyprážať, že som myslela že či nedáte niečo jednoduchšie 😉
bagaja sackovka 😀
baga, tak urob zapekaný a máš to jednoduchšie. Alebo som počula, že už vyprážajú aj v rúre, no len som to ešte neskúšala. 😕
karfol milujem min. tyzden som ho robila ale hnusa hnusna bol nahorkly 😝
v rure? to by bolo fajn ulahcenie ale neviem si predstavit ako to robia... zapekany je fajn napad 🙂
práve pozerám na toho malého tulenika môjho a furt by sa len dakde plazil a stavial. Akože na koberci byť nehrozí, vždy z neho ujde a je na podlahe. Ako toto riešite? ja som včera mm povedala, že on vlastne otužuje 😔
čaute....lulu - aj moj muž sa dusila le chipsami a odvtedy nemôže ryžu sranda čo? chipsy zje ale ryžu ani za svet...a mne už tie obmeny zemiakov riadne lezú na nervy doma:((((
čo je teletubies??? 😅
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
aden u nás to isté kojíme iba v noci a občas cez deň po obede ale to tiež akoby sa len hrala....inak na noc dostane 250 ml krupice a tá ide len taký hukot....ja neviem čo s tým kojením, ale snád ešte do roka vydržím, potom končíme úplne