icon

Augustovky 2016

gulisko
27. dec 2015

Dnes som dostala najkrajší Vianočný darček tretí krát dve čiarky na teste. Aj keď mám obavy ako to bude či bude všetko ok nakoľko chalani majú kiahne uff uff ☹

Strana
z23
misah2o
26. aug 2016

@siskurka Tak my sa pomalicku srovnavame a davame doma vsetci dokupy :D ... malicka je pokladik a maly je neskutocny, stale ju pusinkuje, hladka atd. 🙂 kez by im to vydrzalo este dlho :D a co vy ostatne mamulienky ako sa vam dari? Si teraz vypisujem ked obi dve deti spia :D :D :D

nika_17
26. aug 2016

@20iffka gratulujem,a hlavne vela zdravicka prajem

20iffka
26. aug 2016

@misah2o tak sme na tom narovnako 😉 aký ste mali čas? 🙂 my sme 11:17

20iffka
26. aug 2016

@nika_17 ďakujeme

misah2o
29. aug 2016

@20iffka 7.10 🙂

kacko12
30. aug 2016

@misah2o Tak to mame doma velmi podobne... tiez pisem len ked obidve deturence spia, Misko chodi tiez k malemu a hladka ho, pusu dava, chrumky mu chce davat, svoju flasku na vodu, trosku zamrnka v kociku a hned ho ide kocikovat... uplne je to rozkosne 😅

Inak pekne rastie, papa, akurat mava bolesti bruska 😖 V noci sa budi tak 1-2x na papanie, cez den samozrejme castejsie. O 2 dni uz bude mat 4 tyzdne, neskutocne rychlo to ide,

janatrn
20. okt 2016

Dievcence, prosim, nezvysil nahodou niekomu Utrogestan? Napiste prosim do IP, ak ano. Dakujem.

siskurka
12. nov 2016

Caute kocky, maminy, ako sa mate? Deturence posluchaju? Dufam, ze ste vsetci zdravi, stastni a vyspati.

tery3018
30. nov 2016

Ahojte mamicky, uz ste po ockovani v 3 mesiaci? Zostala nam vakcina rotarix, nemate niektora zaujem za polovicnu cenu? Mam to stale v chladnicke, teda presne dva tyzdne a snad niekomu, komu to financne nevychadza, pomozem. 🙂

nat_k
22. jan 2017

Ahojte vsetci! Sme novi v skupine a chceme sa spytat ci mate niekto problem s ekzemikom a ci viete co najlepsie zabera... nam predpisali steroidove masticky atd ale to sa mi nezda ako dlhodove riesenie, radsej by sme isli inou cestou..

moncik4
23. jan 2017

@nat_k ahoj. A je to urcite ekzem?? Lebo napr. u nas to dlho nevedeli identifikovat. Najprv kozna vravela, ze to bol ekzem,potom ze maly vylucuje nadbytocne hormony,ktore mu zostali v tele este zo mna,potom to bolo zase dojcenske akne atd.. My sme mali dlllho problemy s kozickou,najprv na tvaricke,potom uz aj na celom tele..no strasne nieco. Skusili sme toho vela ale najlepsie nam zabral oilatum aditivum do kupela,ked bolo najhorsie natierali sme kozicku s tanno-hermal a aj holtov krem super pomohol. Vsetko nam zmizlo krasne,klop klop. Teraz uz len kazdy vecer natierame cele telicko s belobazou (miesto tel. mlieka). Vyskusaj,uskodit vam to nemoze. Drzim palec 😉

tery3018
24. jan 2017

@nat_k ahoj, neviem, ci kojis alebo nie, ale ak ano, mozno pozor na to, co jedavas, mne mal maly ekzem uz aj z jednej mandarinky, plus takmer vsetko ostatne ovocie a fakt mu zabrala modra indulona (to som priebezne natierala) a aspon raz za den som mu na to striekla moje materske mlieko, ma uplne cistu tvaricku teraz. A tiez som s tym par tyzdnov bojovala, kym som prisla na to, co je zle, no tym steroidom by som sa isto vyhla tiez. Vela stastia prajem tomu krasnemu zlaticku <3

marosinecko
24. jan 2017

@siskurka ahoj mame sa fajn,rastieme ako z vody. 😉😊

kacko12
24. jan 2017

@nat_k ahoj, moj prvy mal taketo nieco pri zmene teplot. V zime mal pol roka a ked sme boli vonku, hned mu to vyskocilo. Najskor sme si mysleli ze je to alergia na chlad, no ked sme sa boli kupat a bolo tam teplo, tiez mu to vyskocilo. Nakoniec mu to preslo same a tento rok uz nic nema.

siskurka
25. jan 2017

K tym ekzomom. Moj muz mal ako dietatko velke problemy, ekzemy mal po celkom tele a velmi nepekne. Velmi sme sa teda zlakli, ked sa nasej 2mesacnej robili skvrnky, take hnisave po lickach a suche po telicku. Doktor povedal, ze v tomto stadiu este nevie rozhodnut, ci ide o ekzem alebo precitlivenu pokozku, ale ja som jej to pravidelne cistila materskym mliekom a kamilkovym cajom. Mozno to nic nebolo, ale teraz ma pokozku celkom hladucku.

Strana
z23