icon

Augustovky 2016

gulisko
27. dec 2015

Dnes som dostala najkrajší Vianočný darček tretí krát dve čiarky na teste. Aj keď mám obavy ako to bude či bude všetko ok nakoľko chalani majú kiahne uff uff ☹

zuzanapazin
29. feb 2016

Ahojte, som na zaciatku 15tt aaa co zjem hlavne meso skoro vsetko vyvraciam..ma tu este nejaky taky problem..od zaciatku som nemala s tym probleem...:( aa mam pocit ze nejako chudneem :(

slniecko1270
29. feb 2016

@siskurka ešte nevieme čo to bude. Mne je to jedno hlavne aby bolo zdravé.

mychaella
29. feb 2016

Fu, ja obdivujem keď niekto chce prekvapenie. Ja by som to nevydržala,. Svagrovci chceli prekvapko a aj vydržali. Ja sa inštinktívne cítim na chlapca, pri prvých dvoch som trafila, tak uvidím ako do tretice, ale je mi to inak jedno. Čo sa veci týka. Tak zatiaľ som to neriešila, to príde s časom. Kočík máme po deťoch u svagrinej takže použijeme ten. 🙂
@zuzanapazin ja som mala, mäso som úplne prestala jest. Jem naozaj striedmo a je to lepšie ale asi to neni iba tým, to bohužiaľ musíš vydržať a prejde to hádam čím skôr samé, asi som ti veľmi nepomohla :/ chudnutie by si mala asi s lekárom riešiť, sú tam nejaké limity, ja som pri prvom do 6mesiaca schudla 9kg a až potom som začala priberať.

zuzanapazin
2. mar 2016

@mychaella hm nooo uvidime tak vsetky vysetrenia a poradna su v poriadku...aaa ta vaha tak snad sa to polepsi 🙂

lenk30
3. mar 2016

Ahojte, kedze mi vcera na ultrazvuku potvrdil skorsi termin, tak sa pridavam ku vam.termin mam posledny augustovy tyzden.

simca910
14. mar 2016

Ja som tiez na august dufam ale ze cez leto nebude ukrutne teplo ;)

zuzkahegerova
14. mar 2016

Ahojte baby, chcem sa opytat,kolko ste asi pribrali doteraz? Ja som v 19tt3dni a nejake 2,5 - 3 kg. ale vraj je to malo. Ja si myslim, ze v pohode. Este mi byva obcas zle,ale nastastie uz nevraciam...len ma boli velmi hlava.

mychaella
14. mar 2016

@zuzkahegerova ja idem v stredu k dr, tak neviem, doma vahu nemame 🙂 ale mne lekar povedal, este pri prvom dietati, ze do 5-6teho mesiaca by zena mala pribrat idealne 1-2 kila, takze si myslim ze si uplne v pohode, podla coho sudi, ze je to malo?

mimka161
14. mar 2016

@zuzkahegerova Ahoj ja som 18+6tt a pribrala som 1kg ...a zasa moja doktorka mi na poradni povedala že nepriberať že ešte je moc skoro na priberanie ...

zuzkahegerova
14. mar 2016

Fuuu no tak neviem, snad sa nedopracujem k nejakemu zavratnemu cislu potom...

zuzanapazin
14. mar 2016

@zuzkahegerova ahooj ja som v 17tt aaa pribrala som 5kg...noo nejakoo vobec to nevidno na bruchu ale inde :(

simca910
14. mar 2016

@zuzkahegerova ahoj tak ja som zatial pribrala 1kg cize si uplne v norme a hlsvne aj mne kazdy vravi ze si mam pockat a to pribratie pride odrazu 🙂

siskurka
15. mar 2016

@mimka161 ja som tiez 18+6 a tiez sotva kilo som pribrala, brusko vytrca skor navecer, ale panva sa mi rozsirila, som taka sirsia. A zevraj je to v poriadku. Len nechapem, kde ma to 15 cm dlhe babo miesto😂

janockas
15. mar 2016

Ahojte dievcata, pripajam sa aj ja k vam 🙂 ja som prave 18+0 a bude to moje prve mimco a uz sa neviem dockat 🙂 dufam ze vsetko bude v poriadku 🙂

janockas
15. mar 2016

@zuzkahegerova ja som pribrala uz 4kg a zda sa mi to uz v celku dost 😒 A som zvedava ako to pojde dalej 🙂 a dievcata aku ste mali povodnu vahu? Ze vraj aj na tom zalezi 🙂

nika_17
16. mar 2016

No,ja som citala,ze doteraz by sa malo pribrat 4-6 kil,co je moj pripad,ale podla mna zalezi aj na tom,ci ste zvracali v prvych mesiacoch..

simca910
16. mar 2016

@nika_17 ani raz som nezvracala

mobilbabie
16. mar 2016

@simca910 ni ja ešte ani raz klop klop klop

nika_17
16. mar 2016

@simca910 ani ja,bol to len moj nazor.Len citam na najmama.sk tehotenstvo po tyzdnoch a tam to tak bolo pisane,ale samozrejme sa to moze lisit,u kazdej je to inak.a tiez mi to vyskocilo odrazu,tak isto ako aj brusko..

simca910
16. mar 2016

@nika_17 vsak jasne kazda sme ina a nie je dolezite kto kolko pribere ale aby bolo babo v poriadku a zdrave 😀

nika_17
16. mar 2016

@simca910 presne tak 😉

siskurka
4. apr 2016

Caute baby, ako sa mate? Co nove? Brusko vyskakuje?

zuzanapazin
6. apr 2016

@siskurka troosku anooo aa hlavne vecer 🙂

nika_17
6. apr 2016

No to moje je riadne zive,doteraz si veselo skakalo a kopkalo,ale uz je vacsie,tak pre istotu riadne tlaci 🙂

zuzanapazin
6. apr 2016

Baby mali ste aj take niekedy stavy zeee babetko saaa jeden den hzzbalo velmi aa o dva dni sa babetko hzzbalo iba troska?????

siskurka
6. apr 2016

No to moje sa niekedy neozyva vobec a niekedy mi neda spat. Posledne 2 dni je teda extremne zive.

Baby, mate niektora skusenost s krvacanim? Ja som teda do 3.mesiaca nevedela, ze som tehotna, normalne som mavala kramy. Aj ked musim poznamenat, ze moje kramy by ste mi zavideli asi vsetky, bezbolestne, slabe a len 2 dni, vzdycky. Potom som mavala asi kazde 2 tyzdne taky krvavy vytok, ale vsetko bolo v poriadku, vysledky fenomenalne, plna energie, nikdy mi nebolo zle. Ale dnes rano ma prekvapila na wc taka krvna zrazenina, asi 5 cm velka. Kontrolu mam az o tyzden, chcela som ist aj tak ku doktorke, ale ma volno, babo sa hybe, aj ked mam pocit ze ovela intenzivnejsie, mozno si to len nahovaram?? Neviem, ci si mam robit starosti, ci ist do nemocnice...?

nika_17
6. apr 2016

@siskurka ja by som to hned riesila,nechcem Ta nejak strasit,ale podla mna to asi nie je bezne..a ked uz tak,aspon budes mat istotu,ze je vsetko v poriadku..

petra3312
6. apr 2016

@siskurka ja byt Tebou, tak idem hned. Pravdepodobne bude vsetko v poriadku, ale pre istotu.

nika_17
6. apr 2016

@zuzanapazin ja to tak mavam,niekedy ma riadne kope,inokedy mam pocit ze spinka cele dni 🙂 podla mna to tak asi ma byt...

mimka161
6. apr 2016

aj mňa včera riadne kopal a dneska zasa skoro vôbec 🙂