icon

Bocian priletí v apríli 2015

ruza123
18. júl 2014

Ahojte kocky, dnes som si nasla // na 3 testoch, sice slabe, ale na 10 DPO celkom slusne..dokonca nam to pri tomto 2. babatku vyslo na prvy sup, prve nam trvalo vyse pol roka..vypocitala som si termin 3.april 2015, k Dr. pojdem az o taky mesiac, ak nebudu dovtedy ziadne tazkosti .. tak sup sup do skupiny .. tesim sa na Vas 🙂

Strana
nikuskaa92
18. júl 2014

Marec 2015 ;) 🙂

kaktusik007
18. júl 2014

@ruza123 tak ako pise
@nikuskaa92 -- aprilovciatko zistis v auguste 🙂 mam doma dve, jedno z 2010 a druhe z 2011 🙂
toto bude este marcove 🙂

gambika
18. júl 2014

baby kludne moze byt aprílové ja som tiez pred dvoma rokmi o takomto čase zistila že som tehotná presne mi vychadzal termín pôrodu na 3.4. 😉 a máme prvoaprílovú princeznú 😵 😵 😵

ruza123
autor
18. júl 2014

@nikuskaa92
@kaktusik007
baby, moja dcerka je tiez aprilova, ale tam som mala termin az koncom aprila, tak jasne ze som to zistila v auguste..mrchu som mala 27.6. a dnes som 10 DPO a pozitivne tehu testy..kalkulacka ukazuje 3.4.2015..ja za to nemozem 😀

ruza123
autor
18. júl 2014

@kaktusik007 ale je dost velka pravdepodobnost, ze bude marcove, lebo aj dcerka isla skor a sekciou..

nikuskaa92
19. júl 2014

Ja som mala poslednu mrchu 1.6. 🙂

janedoe
21. júl 2014

Ahojte.... ak pojde vsetko tak ako ma a krpec sa nerozhodne inak, tak mozno sa aj ja k Vam pripojim 🙂 Mam 3 pozitivne testy, ale v stredu mam dostat MS, tak uvidime ako sa rozhodne. Ci pride, alebo (dufam) nie 🙂

dulkagabulka
25. júl 2014

Tehuľky, v utorok 29.7.2014 o 20.00 hod. v Kvapke v Trnave začína prvé zo štyroch stretnutí so mnou / zakladateľka a predsedkyňa občianskeho združenia Ženské kruhy, dula, laktačná poradkyňa/. Budeme sa rozprávať o prirodzenom pôrode, dojčení, úľavových nemedikamentóznych technikách, bondingu. Srdečne vás pozývam. IP

aliwia
25. júl 2014

tak aj ja sa pridávam, podľa kalkulačky je termin 1.4.2015 , dúfam,že sa to ešte zmení asi by som nechcela rodiť na deň žartov

ziza55
27. júl 2014

baby..dufam ze sa aj ja coskoro pridam PM 22.6 ..sice test negat...ale nadej umiera poslednaaaa 😉

jolly84
27. júl 2014

@aliwia a deň vtákov 🙂

lenka_1989
30. júl 2014

Ahojte, pridavam sa do skupinky, termin zatial laicky vypocitany vychadza na 5.4.2015 🙂

kvetinkova9
31. júl 2014

Dnes HCG 61 a test ukazuje ll na tretie IUI 😀 Pevne verim ze vsetko uz pojde iba k lepsiemu a budeme mat malu ovecku (baranceka) 🙂

kacenka9583
31. júl 2014

Aj ja sa k vám pridávam, vcera boli krasne // na teste, termin podla MS mam 6,4, no ovulacia bola tyzden neskor ako by mala takze myslim ze to bude trocha neskor. Snad vsetko pojdem v poriadku, kedze som po jednom potrate uz. Strache je teraz o to vacsi. K doktorovi idem az o 3 tyzdne kedze som v zahranici.

clarissa
1. aug 2014

Moc dufam ze budem medzi vas patrit,ale to sa dozviem najskor tak za 10 dni 😵 😵

ellenie
1. aug 2014

ahojte, je tu aj nejaka sukromna skupinka pre aprilovky? 🙂

alexandrag1
2. aug 2014

Zdravim vsetky maminky buducich aprilcatok...tiez sme si 17.7.2013nasli // a nase druhe vytuzene sa narodilo presne na termin1.4.2014 🙂 prajem vam krasne tehotenstvo a zdrave deticky 🙂 🙂

stellamaris
2. aug 2014

dufam,ze sa pridam coskoro k vam 😉

adadi
2. aug 2014

Ahojte pridavam sa k vam, dnes boli dve ciarky na teste a silneju. Tak este pockam a pojdem ku doktorke. Myslim ze by to uz malo byt v aprili 🙂

sissmiss
3. aug 2014

Ahojte 🙂 Od vcera viem preco mi je posl.dni divne 🙂
Aj vy ste take unavene??? Ja by som spala aj postojacky...nizky tlak, hlava sa kruti...povodne som kavu nechcela pit vobec tie prve tyzdne ale bez nej to nejde...

lelagula
3. aug 2014

@clarissa ahoj ja som na tom podobne 🙂 mas aj nejake priznaky? 🙂

patricia2120
3. aug 2014

AHOJTE.AK BY NIEKTORA Z VAS MALA ZAUJEM MAM NA PREDAJ MONITOR DYCHU NA PLIENKU SNUZA.JE VELMI SPOLAHLIVY A DAM HO ZA ROZUMNU CENU

lindush123
3. aug 2014

svoje // som si nasla 25.jula, dr. tehotenstvo potvrdil a zajtra idem na kontrolu.. uvidime, co uz uvidime a pevne verim,ze vsetko bude tak, ako ma byt 🙂

clarissa
3. aug 2014

@lelagula ahoj,no zatial ani nie,sem tam ma pichne dolu v bruchu inak nie,asi je este skoro lebo teraz som este len 5DPO takze este cakam a za tyzden si urobim test a dufam ze sa zadarilo,lebo som vzdy tuzila mat tri deticky po sebe 😵

svintekova
4. aug 2014

Ahojte. Tak nam vychadza termin na 4.4 budeme styria a doma mam 14. mesacneho drobceka 🙂

miselka007
4. aug 2014

Ahojte buduce maminky 🙂 aj ja som mala mat tento rok aprilovcatko a je z nejho marcovciatko 🙂 a rada hy som sa vas spytala ci niektora nemate zaujem o tricko s napisom Vidime sa v aprili a je tam aj babatko nakreslene ako vykuka na brusku....ak budete mat zaujem kludne napiste,velkost L. Prajem vam vela stastia a prijemne tehulkovanie 🙂

lindush123
4. aug 2014

takze dnes kontrola dopadla super.. videla som malu fazulku, od stastia som sa rozplakala na koze 🙂 🙂 🙂 o dva tyzdne na srdiecko, sme v 5tt

simcatko11
4. aug 2014

ahojte, som rada ze som vas nasla,zatial sa o svoje // ciarky nemozem s nikym podelit, bolo to neplanovane aj ked si myslim ze mm o tom svoje vie, kedze mi uz asi 6m hovori o druhom babu,doma mame este 20m neposedneho diablika..na nastenku to dat nemozem,kvoli svagrinam,tak aspon tu,mm ma o 2t narodky tak snadvydrzim, dr.poviem nech vytlaci foto a kupim ramik a darcek mam...no moje pocity su stale.take divne a zmiesane, ale to sa urcite zmeni a podla vypoctu mam TP 6.4.2015

cuculiatko88
4. aug 2014

Vyzerá to tak,že budeme patriť k vám a budeme mať ďalšie aprílovčatko,dokonca by mal byť aj rovnaký TP 🙂

ellenie
4. aug 2014

bola vytvorena sukromna skupina Termin porodu april 2015, aby sme tu neboli vsetkym na ociach 🙂 Kto sa chce pridat, nech sa ozve 🙂

Strana