Budeme mamičkami v októbri 2012
Cela nedockava zakladam tuto skupinu,zatial neviem ci sem patrim, ale velmi by ma to potesilo. Menzes ocakavam-vlastne neocakavam 2.2.2012. Kto je na tom podobne? 😉
@pa_mi ahoj, tak velmi drzim palce aby to vyslo 😉 Ja mavam take priznaky pred mrchou ale dufam ze u teba to bude ine, ked nedostanes kedy budes zase testovat? Ja okrem prs necitim nic ine tak neviem.
@barcelonka niekedy budúci týždeň by som chcela....ale ako sa poznám, budem rada ak vydržím do pondelka 😎 aj ja držím palce všetkým ostatným kočkám, tkoré by to už chceli. Ja to zatiaľ beriem s rezervou - toto je náš prvý mesiac snaženia sa 🙂 Po 10 rokoch som vysadila antiku takže som zvedavá, čo sa so mnou bude diať 😀
@barcelonka dakujem. Poslucha ako sa mu chce 🙂)))). No aj ja dufam, ze bude dobry bracek.
@pa_mi Ja som vysadila v juli a snazime sa od augusta ale poviem ti keby som vedela ze po vysadeni budem mat taku pokozku aku mam 😠 ani to brat nebudem, neviem kedy sa dam do normalu a ci vobec to bude ako predtym. brala som mercilon tri roky. My sme si mysleli ze sak vysadim tabletky a za mesiac budem tehu no zmylili sme sa.
@katarina_st a kedy planujes ist k lekarovi?
@barcelonka pri prvom tehotenstve som bola v 5. tyzdni a lekarka mi povedala, ze ma prist az za dva tyzdne a bude vidiet aj srdiecko. Tak teraz pojdem asi az v 6. tyzdni. Snad dovtedy bude vsetko v poriadku. A Ty keby si nasla dve //, tak kedy by si isla k lekarke?
@barcelonka nam sa prve dieta podarilo hned na prvykrat, tak som si myslela, ze sa nam podari hned na prvykrat aj druhe. Ale druhe sa nam podarilo az na stvrty krat. Takze ta priroda asi vie kedy je spravny cas... Ale snad kazda z vas si uz teraz najde 2//, aby uz neprisla dalsia mrska 🙂
@katarina_st no tak to je teda dost predcasne, len aby som vam tu zajtra nenapisala ze ani testovat nemusim.
Ale ako to tu tych par mesiacov preluskavam skor ako 6.,7.tyzdni urcite nie, niektore baby pisala ze az 8. aby uz bolo aj srdiecko, ale to je dlho cakat 😉
baby ja viem ze ak k oplodneniu doslo tak to mohlo byt jedine 15.1. myslite ze keby to vyslo tak by sa to uz na teste ukazalo? ja si myslim ze ano.... ☹
@barcelonka no ved prave, ze aj mne je dlho cakat do nejakeho 7.,8. tyzdna. Tak som akurat dnes rano rozmyslala nad tym, ze na jednej strane mi bolo dlho cakat cely mesiac, ci dostanem alebo nedostanem mrchu. Ale aj teraz mi je dlho cakat, dokym pojdem k lekarke. Ale ja asi k nej pojdem v 6. tyzdni, uz mozno uvidi aj srdiecko. A ked nie, tak nevadi a objedna ma na neskor. Ale tak snad Ty budes mat dovod zajtra testovat. Drzim palce!!!
@katarina_st to mas pravdu, priroda vie kedy je spravny cas, a tiez ked nato moc myslis a zaoberas sa tym neni dobre.
@pa_mi nemusi to byt este vidiet na teste. Myslim, ze je to individualne. Pri prvom tehotenstve som videla // ciarky po par dnoch meskania a pri tomto druhom tehotenstve som mala // ciarky jeden den pred ocakavanou mrchou. Zaklad je, aby si nedostala mrchu 🙂 a skusaj testovat kazdy druhy den.
@katarina_st 🙂 no ano, kym to nepride vzdy je sanca ze to uz nepride 😀
@barcelonka to je pravda, ze nemas na to moc mysliet a vtedy sa to podari. Len z mojej skusenosti viem, ze je tazke na to nemysliet, ci dostanes alebo nie. My sme planovali babo a nevedela som na to nemysliet, ci sa to tentokrat podarilo. Sice som si povedala tento poslednykrat, ze uz kaslem na to, ze sa nebudeme tolko snazit a mozno preto sa to podarilo 🙂
@pa_mi a nemas nahodou doma ovulacny test? Lebo zevraj on zachyti skor tehotenstvo ako tehotensky test. Ale co je na tom pravdy??? U mna ale boli dve silne //.
@katarina_st no ovulacny test nemam ...ja som do tohto mesiaca kym som sa tym enzacala zaoberat a nezacala navstevovat modrehokonika ani nevedela ze nieco take existuje 😀 no a zatial som si ich nechcela kupovat ze nejdem robit hned paniku s celou vybavou, ze tomu akoze dame volny priebeh ..... ale dlho mi toto odhodlanie nevydrzalo 😀 najhorsie je to cakanie. ja som len od kamosky pocula ze ona vydela ducha uz po 10 dnoch no a toto by bolo po 12 dnoch....ze ak by to bolo vyslo, bolo by uz nieco vidiet
@pa_mi este stale mas sancu podla mna 🙂
@barcelonka obidve mame 😉
@katarina_st viem lahko povedat nemysli nato ale tazsie je sa tym nezaoberat.
@pa_mi inak som rada ze nie som sama ako si spominala ze si ani nevedela ze nejake ovu testy su, to ani ja kym som nezacala chodit sem. a popravde ani som ich este neskusala, povedala som si ze zatial sa tym nebudem zaoberat ale na druhej strane roky utekaju 😠
@barcelonka no presne súhlasím. ja budem mat tento rok 30 🙂 a frajer 36 😒 takze myslim ze uz mame najvyssi cas. byt hotovy, kariery (aspon u mna) celkom naplnene 😝 ....teraz uz len baby
@pa_mi no ja budem mat 31 a manzelik 37 takze uz fakt najvysi cas a ani v praci ma to nebavi ☹
@barcelonka takze sme rovnako len vy mate o rok viac 😀 sranda...ani mna to uz nebavi....a hlavne stale som si myslela len ze uzivat si uzivat, ale co z toho vsetkeho....minuly rok som sa tak prebrala, mala som vsetky mozne zdravotne problemy a vtedy mi nejako doslo, ze ak budeme cakat prilis dlho tak sa nemusime dockat vobec a frajer chce baby velmi velmi 🙂
@pa_mi to je dobre 😉 lebo aj my sme si povedali po svadbe, ze ale rok si chceme este uzit a dovolenku a nieco prerobit v dome a nakonec v aprili budu 2 roky od svadby. Ja som sa tym viac zacala zaoberat ked som v tv pocula ze po 30 je to uz rizikovejsie tehu a strasiaky ktorymi som sa dovtedy nezaoberala a "nepocula". Ale dufam ze ty uz mas tie zdrav.problemy za sebou a vsetko je ok. Praveze teraz si s manzelom hovorime ze sme si zvykli sami a na pohodlie a ked pride baby mozno si na niektore veci aj tazsie zvykneme ako v takej 25. 😀
@pa_mi ani ja som nevedela o ziadnych ovulacnych testoch, az tu no MK som sa dozvedela.
@katarina_st toto funguje ako taka osveta ...no ja som v praci, ale poslala som frajera uz do lekarne (dufam ze sa to tam kupuje, inak ma zabije) aby nam zakupil, a cudujem sa ale bez reptania ze ide 😎
@barcelonka no je to pohodlne takto. ked sa mi nic nechce robit tak proste nerobim, alebo ked prideme domov v noci z mesta tak sa nic nedeje a ranne spanie.....ale nejako si na to asi clovek zvykne hadam...podla mna cim enskor tym to bude horsie a horsie
@pa_mi ano, kupuju sa aj ovu testy v lekarni.
Verim Ti, ze je to takto pohodlnejsie, ked ste sami dvaja. S babou je sice vela starosti ale aj vela radosti 🙂
@pa_mi
@barcelonka
@katarina_st
Ahoj ,tak konecne doma z prace 🙂
nam sa maly podaril na druhy sup a teraz toto hned na prvvy sup,ale hned asi 6 dni po oplodneni som si robila test a vysiel pozitivne takze u kazdej to moze bit inak 😉 kolko zien bolo takych ze mali este aj mrchu dobre dva mesiace a boli uz tehotne takze nikdy netreba zufat 😉
no ja som dnes volala dokine takze ma hned objednala na utorok na 31.1 ja som jej sice povedala ze je to este skoro ale vravela ze nevadi a ja aj tak potrebujem ist na pn 🙂 takze uz v utorok rano uvidime ak nieco uvidime 😀
@jarula25 Ahoj, no tak som zvedava, co Ti doktorka povie, ci uz nieco uvidi 🙂. Mozno ano. Tak potom sa budem inspirovat a pojdem aj ja 🙂. A ako sa citis?

@barcelonka Ahoj, ja mam dostat mrchu zajtra. dnes som testovala, nemohla som uz vydrzat ....a nic :( ale citim sa nejako cudne, boli ma podbrusko a bradavky, a som nejaka podrazdena 🙂 .....tak budem cakat dalej, dufam ze to bolo len predcasnym testovanim