icon

Češky v Žilině nebo někde na Slovensku

saallen
31. jan 2012

baby už tu žiji 3 roky aráda bych se s někým takovým seznamila. 😀

saallen
autor
16. feb 2012

@mataharyy tak to držim palce ale tak snad to bude v pohode,pres ten puchov to bylo prujezdny,.....aspon tak nam to rekli na nadrazi,jenze pro me je to pres puchov zbytecne slozity o 100km delsi a drahsi,tak jsem se na to vykaslala..mozna budete mit nejake zpozdeni,ale tak myslim ze to budete mit v pohode 🙂

saallen
autor
19. feb 2012

No co bab y,nejako nam to tu upada?

inffinity
20. feb 2012

@saallen 🙂 no jo víííkend 😀 prosím tě je daleko od vlakového nádraží hotel Holiday in? 10.3. tam jedu na meeting ESSENS a nevím kde to přesně je ☹ a nemluvím o tom že mi absolutně z Topoľčan nepasujou spoje.. lehce uvažuju o tom že pojedu v pátek k našim do Ostravy a pak z ostravy do žŽiliny 😀 proč to dělat jednoduše když to jde i složitě 😀

saallen
autor
20. feb 2012

@inffinity upřímně,víš ,že ani nevím,ale myslím že nějak moc daleko není pže když jezdím vlakem tak se na něho koukám,ale kde přesne a jak se k němu dostaneš,tak to vůbec nemám tušení.a jinač já taky dělám spousty věci složitěji než bych vůbec musela,tak si z toho nic nedělej. 🙂

saallen
autor
20. feb 2012

baby to je v pr...,mám takový pocit ,že ze všeho toho stresu tak akorat brzo zinfarktuju.Tak můj manžel si chtěl vzít od poštové banky půjčku,no půjčku tu šikovnů rezervu aby si mohl udělat jeden kurz,aby měl lepší práci. a pošta mu to zamítla.to bych ještě zvládla však stává se ne?jen oni mu to zamítla na základě overenia údajov z databáze socialní pojištovny. a ted jsem to vsechno kontrlovala a ten jeho zas..... zamestbavatel je dluznik jak v socialni pojistovne tak i ve zdravotni.proste absolutne jim neplati odvody a zrejme dlouho,pze tam ma dost vysoke sumy.....hlavne ze na pasce to ma strhnute,a nebyt toho ze jsme si zadali o pujcku tak o tom ani nevi.ja jsem jen zvedava ze jak to budou resit,pze tam pracuje i tchan.ja jsem tak.......ty slova tu nemůžu ani použít!!!!!!!!!!!!!!! 🙄 😢 ☹

lehys
23. feb 2012

cao holky...tak si tu ctu tu vasi debatu...jsme taky z CR kosek od Prerova, ted bydlim v MT uz asi 3 roky...momentalne jsem v ocekavani, presneji uz tyden prenasim 😉
v Ziline jsem pracovala, tak to tam trosku znam a snad az s prcek narodi, tam budu i jezdit 🙂

saallen
autor
25. feb 2012

@lehys ahoj tak vitej mezi nami,tak kdyz se nekdy objevis a neobo budes planovat prijet do ziliny tak se ozvi.A uz tyden prensis?,to se prckovi moc na svet mezi nas asi nechce 🙂 no a jinak baby jsem moentalne v ČR,jsem se konečne pres ten snih dostala.tak hura Frzdek-mistek.... 😀

lehys
25. feb 2012

@saallen cao...ja byla naposledy doma na vanoce...uz jsem to nechtela s pupkem riskovat 🙂 ...prcek stale nic 😒 ...

saallen
autor
25. feb 2012

@lehys tak to jo netreba nic podcenovat,vim ze na to baby zkousi ruzne triky svych babicek a tak aby si vyvolaly porod,....ale co vsechno to je tak to uz si nepamatuju,ale myslim ,ze tam jsou takove atrakce jako koupel v takove teplejsi vode,milovani s partnerem,...chozeni po schodech a tak....

mataharyy
26. feb 2012

Čaute, tak jsme dnes dorazili domů, v Praze bylo (jak jinak) blaze 😵

saallen
autor
27. feb 2012

@mataharyy tak to je fajn,hlavne ze jsis to uzila,ja jsem momentalne konecne ve frýdku,tak taky paráda.a jaká byla cesta vlakem?dalo se to?

saallen
autor
27. feb 2012

@lehys ahoj tak to tak vypadá ,že prcek se konečne zahlásil,tak se potom ozvi......jak se máte? 🙂

mataharyy
27. feb 2012

@saallen No cesty jsem se bála, ale nakonec pohoda, jen před Vsetínem jsme stáli přes dvacet minut u výhybky, která zamrzla 😎 Jináč v pohodě 🙂

saallen
autor
28. feb 2012

@mataharyy tak to je fajn,a co deti?jak pak se libilo u babicky? 🙂

januska712
2. mar 2012

Ahojte ja som síce Slovenka žijem v žiline už vyše 2 rokoch a tiež tu nikoho nepoznám:(( rada by som sa zoznámila s maminkami s ktorými by som chodila von kočíkovať:D: mám 8 mesačnu dcerku:D

saallen
autor
2. mar 2012

@januska712 ahoj a z ktorej časti žiliny jsi?

januska712
2. mar 2012

@saallen ahoj ja som z vlčiniec a ty???🙂)

lehys
7. mar 2012

@saallen jj prcek se uz prihlasil v nedeli 26.2. v 18 hodin jsem porodila malou Zuzanku 😀

mataharyy
7. mar 2012

@lehys Tak to moc gratuluji 😵

saallen
autor
8. mar 2012

@januska712 ahoj no já jsem z Višňového to je kousek od žiliny,ale tak muzeme se nekdy sejit 😉
@lehys je to je krasny tak hlavne at jste zdrave.....

a jinak uz jsem zpatky na slovensku vcera jsem se vratila.... 🙂

lehys
9. mar 2012

holky dekuji, doufam, ze vsechno pujde jak ma a na velikonove se dostanu k nasim 😀

mataharyy
9. mar 2012

@lehys Tak držím palce, já se domů zase dlouho nedostanu 🙄

saallen
autor
15. mar 2012

@lehys verim v to ze vsechno bude v pohode,....a domu se urcite dostanes vsak do velikonoc jes jeste skoro mesic.....bez par dni

voskovaeva
16. mar 2012

ahojki češky ja pochazim z Rožnova p.R. 🙂 na slovensku ziju 7 roku clovek by ani neveril kolik nas tu je 😉

mataharyy
18. mar 2012

@voskovaeva ani mě, já myslela že všichni odcházejí na západ 😀

voskovaeva
18. mar 2012

@mataharyy no tak nejako zo zacatku se mi doma posmievali ze ini chodi na zapad a ja idem na vychod 😀

mataharyy
18. mar 2012

@voskovaeva No mě se taky smáli a už vím proč a vesměs jim dávám za pravdu ☹

czechzuzanaba
18. mar 2012

@mataharyy No cau, jak se mas?? Konecne je venku pekne, co...

A co si stezujes, vsak ted Ficko volby vyhral, tak cekame na ty istoty, neee??? 😀

mataharyy
18. mar 2012

@czechzuzanaba No venku je krásně 😵 Jo, Ficko vyhrál a jediná jistota je v tom že to tu za ty čtyři roky tak zhuntuje že až hrůza 😠 😀 Ale pravda, to je jistý 😀

voskovaeva
18. mar 2012

@mataharyy no ja to nejako nepocituju 😉 pripada mi to stejne jako kdyby jsme zili na Morave jen mi tu chybi nasi a surodenci rada bych nekdy jen tak poobede zasla na kavu ,ale jaksik to nejde ☹