icon

Češky v Žilině nebo někde na Slovensku

saallen
31. jan 2012

baby už tu žiji 3 roky aráda bych se s někým takovým seznamila. 😀

teras
19. apr 2012

jsem ze Znojma,je tu take nekdo z Ba?

lehys
21. apr 2012

holky poradte kde udelat Ceskoslovenskou veselku?! ja jsem z Prerova a pritel z Martina 😒

voskovaeva
23. apr 2012

@lehys no mala by byt u nevesty ale zalezi z ktorej strany je viac ludi kvoli ubytku a pod. 🙂

annie321
7. máj 2012

@teras Já bydlím v Šamoríně, to je 20 km od BA na Dunajskou Stredu, doteď jsem v BA pracovala, ale vzhledem k tomu, že se mi pomalu blíží termín pôrodu, tak už jsem spíš doma v Šamoríně a do BA chodím na občasné kávičky s kamarádkami a kolegyněmi. Kterým už za chvilku a na chvilku bude taky konec ☹ Jsi v BA už dlouho? Jinak pocházím od Hodonína, takže také krásná jižní Morava 😉

saallen
autor
9. júl 2012

@mataharyy
@lehys
@januska712
@voskovaeva
@nanulik
@annie321

baby koukám,že nám to tady nějako umírá,..... ☹ co to tak znovu dát trochu do pohybu?Jak užíváte léto?Teplo je stále občas zaprší tak je to celkem fajn,.A byla jste ted nľkterá ČR?Já jsem dnes zjistila ,že čekáme druhé mimi,tak snad mi to ještě potvrdí doktorka a bude to super,ale příznaky tomu nasvědčují,jsou stejné jako,když jsem čekala syna.Tak snad to potvrdí doktorka,dojdu do zdárného konce,že bude bublinka zdravé a z hloubi duše doufám,že to bude holčička. 🙂

voskovaeva
9. júl 2012

@saallen tak to moc gratuluji 🙂 my jsme se ted chystali na prodlouzeny vikend na Moravu ale misto toho jsme skoncili v nemocnici s malou ,ale uz jsme doma zivi a zdravi tak snad nam to vyjde za dva tydny 😉 byt zavrena doma tak dlouho to neni nic pro mne

saallen
autor
9. júl 2012

@voskovaeva

v nemocnici,copak ji bylo,snad nic vazneho,
ja byla v cechach pred 2mesici,ale zadna vesela navsteva ,umrela mi prababicka,tak na pohrbu.
a jinak se na moravu chystam taky tak koncem cervence,jeste uvidime.
a dekuji .-)

voskovaeva
9. júl 2012

teda tak to mi je luto s tou prababbickou, 😢 nas poslali se zapalem pluc ale nastastie sa to nepotvrdilo mala v uvozovkach len zapal priedusiek ,ale tech par dni v nemocnici ma vyliecilo 🙂 jeden otecko kdyz prisel na navstevu za svojou zenou tak prohlasil ja te tu nenecham ved ty matky vypadaju viac chore jako tie deti 😀

mataharyy
9. júl 2012

@saallen fííí gratuluji 😵 😵
@voskovaeva tak hlavně že vše dobře dopadlo 🙂

Jináč my jsme měli jet v srpnu/září na svatbu, měl se mi ženit táta, ale nakonec to dopadlo tak že svatba bude příští rok, takže pojedeme, zatím s velkým otazníkem, na vánoce... 😅

saallen
autor
10. júl 2012

@voskovaeva jej,no hlavne ze je zdravunka,a ten oteco.gze ajty mily🙂
@mataharyy dakujem.ale to urcite vyjde aspon na vanoce.🙂

mataharyy
10. júl 2012

@saallen No a když ne na vánoce, tak příští léto, to už je asi jedno 🙂

lehys
11. júl 2012

@saallen velka gratulace 🙂
ja byla doma pred par tydnama...krtili jsme malou v Dube nad Morovou...zacatkem srpna jedema na dovolenou do Jiznich Cech, ale ja bych jeste rada jela k nasim do Prerova aspon na par dni, jen resim jestli vlakem nebo autem, mame ho na plyn, tak by mi to vyslo na stejno, jen nevim jestli me muj pusti samu :(

saallen
autor
11. júl 2012

@lehys dekuji,neplanovali jsem sice tak brzo,ale tesime see z toho.
a neboj urcite to vyjde a verim tomu ze ta samu pustim,muj muz uz mne taky nechce moc postet samotnou,ale vzdycky pusti.tak to urcite vyjde i tobe 🙂

@mataharyy urcite na vanoce 🙂

lehys
12. júl 2012

@saallen ja to autem sama jeste nejela, tak mozna proto...jak mas stare to prvni miminko?

saallen
autor
12. júl 2012

@lehys aha tak to potom chapu,🙂no Patrik ma 2a pul,rostak jeden,ale dneska je klidnejsi.pjsme byli dopolene na urologii ,tak je jeste stale takovy mrzuty z toho.☹

lehys
15. júl 2012

tak to neni zas tak brzo...ja bych chtela mit druhe tak za dva roky...ale uvideme...znas to jak neco chces tak to nejde a kdyz na to nemyslis hned jsi tehotna :D
ted me hrozne rozciluje ta moje mala princka...nechce papat, uz jsem z toho na nervy, ma 4 a pul mesice a dela ofuky u jedla...to kojim...co bude delat az ji budu krmit normalni lzickou :(

mataharyy
17. júl 2012

@saallen To máš ten rozdíl mezi dětmi dobrý, já mám přesně po dvou letech narozené (bez 11 dní 😀 ) a je to pohoda 😉
Jináč ani na vánoce na 99% nepojedeme, ale příští léto, do té doby budou muset všichni jezdit za námi 😀

saallen
autor
17. júl 2012

@lehys no to mas pravdu,a moc dobre to znam.vekovy rozdil si taky myslim,ze je v pohode jen mam strach aby patrik moc nezarlil,kdyz je zvyknuty ,ze on je stredobod pozornosti.A s tim jidlem si hlavu nelam,my to tak mame do dnes.Kdyz chce tak spapa strasne moc a jsou dny kdy nesni vubec nic.a taky s tim bojujeme pomalu od narozeni,ale ted uz to neresim,kdyz chce tak si rekne.hlavne,ze je zdravy!
@mataharyy jee to je pekne,ja jen doufam,ze to bude princezna🙂,jej tak to mi je lito,ja se do cech chystam pristi mesic,ale uvidime,mam strach tam jet takhle v prvnim trimestri.No a tak aspon prijedou,za mnou sem jezdi maximalne sestra.kdybych tam ja nejezdila ,tak je cely rok ani nevidim☹

saallen
autor
17. júl 2012

@annie321 ahoj tak co?jak to s tebou vypada?ozvi se nam hned jak bues moct.a drzim palecky🙂

mataharyy
17. júl 2012

@saallen No u nás jsou dva kluci, ono vše má své pro i proti, oni jsou teď jak z divokých vajec, ale puberta s klukama nebude hádám tak náročná jako by byla s holkou 😎 Pořád si říkám, že kluk maximálně přijde v patnácti s tím, že "mami zbouchnul jsem si přítelkyni", ale u holky je riziko že přijde s bříškem 😀 😀

Jo já taky většinu lidí vídám jen když jedeme do Prahy, máma tu byla naposledy když jsme se nastěhovali, což je víc jak dva roky, táta tu byl asi před rokem, ale jen na chvíli, jináč sem jezdí jen brácha a ten se stěhuje do Anglie, takže tu taky budu jak kůl v plotě ☹ Ale co už...

saallen
autor
17. júl 2012

@mataharyy 🙂tak to je pravda,vsak rovnako sa budem tesit aj zchlapca,ono je pravda ze baby jsou kolikrat horsi nez kluci🙂

Ttak o nic lepsi nez u nas.Moje mama tu byla poprve a naposledy kdyz jsem se vdavala a to uz budou skoro tri roky.tatu nepocitam,ten tu nebyl a nikdy ani nebude,pze se mnou nemluvi.a segra se snazi jezdit pravidelne.🙂

mataharyy
17. júl 2012

@saallen My jsme to měli tak, že u prvního jsme celou dobu žili v tom, že bude holka, no a když se narodil, tak byl kluk 😀 Jediné co chvíli trvalo, než jsem mu přestala říkat Eriko 😀 😀 😀 No u druhého to bylo jasný hned, tak možná jednou u třetího, ale myslím že u manžela v rodině holky neumí 😉 😀

saallen
autor
17. júl 2012

@mataharyy no my u Patrika jsem hned na druhym ultrazvuku v nejakym tom dvacatym tydnu ci kdy jsem to byla tak jsem vedeli ze to bude kluk,bylo to mooooc pekne videt,..aj ja ja jsem to poznala driv nez to rekl doktor.A ted doufame ze to bude holka,ale tak kdyz ne nic se nedeje,ale jak rikas ty ,ze u manzela v rodine kluky neumi tak tady je to skoro to stejne.tak jsem vice mene smirena s tim ze to bude kluk,ale nadej umira jako posledni 🙂

mataharyy
17. júl 2012

@saallen V konečném důsledku, hlavně že budou zdravý 😵 Sice na jednu stranu bych chtěla tu holčičku, ale na druhou stranu je to fakt jedno. Dokud jsme žili v Čechách, tak jsem měla ségru (je o skoro osmnáct let mladší), tak to jsem se mohla vybláznit, ale když to teď vidím, děkuji za kluky, s holkama je to kříž, vidím to na ségrách, Adrián (je o osm mlěsíců mladší jak nejmladší sestra), je oproti ní naprostý beránek 😀

lehys
17. júl 2012

ja nevedela co to bude a bylo mi celkem jedno...jak rikate hlavne zdravicko...muj mi slibil, ze pojede k nasim tento tyden na otocku, jenda noc...jenze ma hromadu prace, tak asi pojede do pr.... 😠

lehys
19. júl 2012

tak jsme byli :D prijeli jsme k nasim v utery vecer a dnes na obed jsme uz byli zpatky, ale jsem rada, ze moje babicka videla zas po mesici malou...nasi i bracha sem za mnou jezdi, ale babi s dedou uz by to nedali... ☹

mataharyy
20. júl 2012

Tak něco pro pobavení... Letos už jsme do Čech jet neměli, no a vše se to tak "výborně" zamotalo, že se začátkem měsíce stěhujeme do Prahy, takže nejen že se tam ještě letos dostaneme, ale už tam na 99% i zůstaneme 😖

saallen
autor
22. júl 2012

@mataharyy ale?co tak narychlo?neco se zmenilo?

mataharyy
22. júl 2012

@saallen No změnilo, v úterý manžel zjistil že k prvnímu jsou bez práce, do konce prázdnin budou na nucených dovolených a pak je dost pravděpodobné, že firma půjde do háje, takže balíme a jedeme do Prahy, doufám že tam najdeme rychle nějakou práci... 😅

saallen
autor
22. júl 2012

@mataharyy jej,tak jak se rika stesti v nestesti.tak hlavne at vam to tam vyjde🙂