Dátum pôrodu apríl 2018
Ahojte baby, ktorá sa pridá 🤰😉? ❤
@yennn my tiez skúsime a uvidim. Potom dam vediet
Ahojte chcem sa spytat ake vitamíny beriete. Ukončila som 12 tt a brala som feminion 1 ktory obsahuje aj kyselinu listovú. Tak rozmýšľam ci kúpiť femibion 2 alebo poradíte nieco ine. Plus beriem omega 3 mastné kyseliny. Dakujem a držte sa 🙏
Ahojte. Nemávate niektorá po miernej záťaži bolesti zospodku ako pri prechladnutí? Ja som dva dni "bežala" na autobus. A potom to prišlo, také ako pri prechladnutí, keď bolia vaječníky, tak som radšej ležala. Človek už nevie čo je normálne a čo nie. Čomu sa vyhnúť, z čoho mať strach. Vždy potom idem s malou dušičkou na wc, či je všetko ok.
kocky mate to niektora ja ked sa teraz najem normalne varene na obed vecru tak po jedle som slaba uplne ko chce sa mi spat proste aj 2 hod som mimo ???
@nitusiak bolesti mavam, ale neviem ich poriadne opisat ani nejako identifikovat. chvilu som myslela ze je to zo zapchy, creva, ale to uz sa upravilo. nie je to vobec ako pri menstruacii, skor ako svalovica... a najviac po stranach podbruska, nie v strede. raz som mala dost pichavu bolest vlavo dolu, som sa zlakla ze vajecnik, ale doktor povedal ze to skor bude od chrbtice. a je pravda ze krize ma bolia, neviem ako si lahnut/sadnut. a objavil mi vtedy jedno miesto na maternici, kde asi praskla zilka - nakazal mi kludovy rezim, aby sa z toho nevytvoril hematom. a po case sa to naozaj vstrebalo, uz tam nic take nevidel.
tie bolesti mavam vzdy po nejakom case, ked sa hybem. minule ked som to prehnala, unavena som bola ako pes, tak ma tam az "palilo". a vzdy to prejde ked si oddychnem.
@katus226 presne takto by som to definovala aj u seba. A ten chrbat, uff aj mna priserne boli. Neviem ako lezat, ako spat. Poriadne som uz asi 5 dni nespala. Som vycerpana, nevladzem pracovat. Nastastie mozem z domu, ale neviem sa dokopat. Vecer vcera som bola taka unavena az mi bola zima a zle. Och toto obdobie 😁
Ach baby,od nedele som chora,uplne prechladnuta,kasel mi zacal,vcera sa mi herpes vyhodil,ved ako inak😂Este sme vcera s malym jedli spenat,nechame,co sa stalo,maleho prehnalo a ja som do pol 11 z toho grcala az na zlc...tak dnes je tu mamina a ja konecne mozem oddychovat,nadcha trochu ustupila,kvoli herpesu sa nemozem uz naparovat,aby sa mi to nerozsirilo,na kasel mam prirodny sirup,liecim sa Ceckom,septilenom,cibulovym sirupom,b complexom,stopkaslom a uz mam toho plne zuby..je to ako za trest,este aj maly ma sople:(ked sa dari,tal sa dari a este som aj schudla..nie,ze by to teda vadilo,je z coho,ale to grcanie vcera ma dorazilo..zle mi uz chvalabohu nebyva,tak aspon nieco
@heregova prajem ti skore uzdravenie, nech si coskoro fit a syncek nech je zdravy.Nas chvalabohu choroby zatial obchadzaju aj zle mi prestalo byvat len sem tam ma napne z dakeho puchu...inak od zac tehu mam zatial tiez len -4kg, ale aj tak dobre ked to zacne narastat🙂
@nitusiak rozmyslam ze vyskusam nejake cviky na chrbat, ktore sa mozu v tehotenstve, ale bojim sa prave skrz tie bolesti pri namahe. pocula som ze akupunktura je povolena a pomaha rychlo, mozno vyskusam aj tu :D neda ta dr na PN ked mas take bolesti? tiez pracujem z domu a teraz ma dali na PN, doteraz som aj tak fungovala stylom opreta v posteli a notebook na kolenach. normalne mi puka v krizoch ked sa pohnem. ale jak vravis, toto obdobie, proste musime nejako zvladnut 😅
caute kocky dnes poradna 11+3 ultrazvuk ok zobrata krv na prve gen testy a nizsi tlak inak ok akurat stare problemy 🙂
Ahojte ak by niekoho zaujimalo, ci teda partnera doktor pustil dnu. tak dnes som bola na poradni na Sono 12tt +4 a partner mohol byt cely cas so mnou vo vnútri, bolo to krasne. Ak sa vam da berte chlapov s vami ❤️
Babulky potrebujem radu :( čo je najlepšie na strašnú nádchu a prechladnutie? Aké čajíky, alebo homeopatiu. Ďakujem za každú odpoveď
@aduska_ba ja som sa naparovala nad silicami od Hanusu, preplach morskou vodou, bohuzial mi zacal kasel, takze cibulovy sirup a este Stopkasel z lekarne, ten mozu aj tehotne. Cajik mozes aj zazvorovy, len skor taky lahsi odvar. Ak mas upchate dutiny, tak mozes aj sinupret. Ja som od nedele chora a dnes mi je uz konecne lepsie, aj ked sa mi sem tam upcha nos.
@taanulkaa011 no, nasho tatina veru nezavolali, chudak uz druhykrat sa tam trepal 😀
Povedala, kedze sa robi uzv zospodu, nie je to obvykle volat chlapov dnu. Presne ako vraveli kocky 😉
Somnou tam bol manzel dva krat bez problemov uplne. Bolo to super. Je to aj pre neho lepsi pocit ako ked by videl len fotku.
@yennn robieva ti len odspodu uzv????lebo mne hho robil len v 7tt odspodu ale potom v 10 aj 13 len cez brusko uz
@martinkamm este teraz robila, nabuduce uz cez brusko. No ja mam dostvelku nadvahu, tak mozno preto - mozno by teraz este vela nevidela,neviem...
@martinkamm ahoj ja som teraz bola 11+3 a robila mi aj zospodu aj cez brusko
@spajky mne robieva len cez brucho...odspodu len na zac. 7tt...ale uvidime teraz 16.10 15tt+3...idem opat na odbery...ja mam najvacsiu hrozu z testov na cukrovku...nevypijem to,to viem uz teraz:(
@martinkamm ja ked som bola pred 8 rokmi na cukrovke, dali mi to z chladnicky a s citronom, aby to bolo znesitelnejsie. A dalo sa...

Mne robil odspodu len prvy krat v 7tt inak v 10 aj v 13tt uz normal cez brucho