Dátum pôrodu apríl 2018
Ahojte baby, ktorá sa pridá 🤰😉? ❤
@yennn hm kiezby to aj u nas tak fungovalo...u niektorych tu ten citron zatrhli :(ja som pila pred 10rokmi bez a to som mala super tehu bez nevolnosti a mala som co robit vypit to...takze teraz silne pochybujem ze to dam ked mi sladke priserne vadi:(
@martinkamm ja sa nebojim vypit skor sa bojim ze zas budem mat tehu cukrovku ☹
@spajky zelam ti,aby to tak nebolo a dobre ti to dopadlo.
@martinkamm no zbytocny stres mabyse ak tak uz sa dost bojim po predchadzajucom tehu 😕
@martinkamm prave som sa u dr dozvedela, ze niektore tehulky si nosia na ten test glukopur s prichutou - ze uz robia s tromi prichutami a je to tak znesitelnejsie. a dalsia ze si so sebou priniesla citron
@katus226 jeeej to by bolo suuuper spytam sa v pondelok ked pojdem na odbery a kontrolu ako to maju oni....svagrina ma ineho gynek.a tiez smeli mat citron len niekde to nechce povolit aj ked nechapem preco.MOOOC ti dakujem snad to aj u mojho tako funguje
@martinkamm nie je za co, drzim palce 🙂
Ahoj v pondelok mám poradňu čo myslíte som 14 +2 môže mi povedať už pohlavie či? 🙂
Tak sa hlasime po dalsej poradni sme 15+3 vsetko je v poriadku drobcek ma 11cm, pohlavie sa nedalo povedat, tak nabuduce pri velkej kontrole 13.11.Dnes po prvykrat bola so mnou aj dcerka 9rocna a drahy, videli babenko na sone, tak vysmiaty ako leco a stastni 🙂Krasny dnik vsetkym babulky
Ahojte, ja som dnes 13+1 a bude to chlapček ...... mali sme genetický ultrazvuk

Ahoj baby mi sme 14+3 boli sme tiez na usg a pohlavie nam nepovedali lebo ze v tako nizkom tyzdni sa to urcit neda ale hlavne je ze vsetko je v poriadku na druhy usg ideme 5.12tak tam uz by to maly povedat na 100%

skore uzdravenie vsetkym 🙂 z prechladnutia som sa dostavala tusim tyzden. dnes ma zas bolia nohy ako po maratone, mavala som to vzdy pri menzese, kedy ma od krizov dolu bolelo vsetko. nastastie nemam typicke bolesti ale aj tak ma to znepokojuje... myslite ze v 14. tyzdni to moze byt rastom maternice, ze sa vsetko zväcsuje, posuva?