icon

Dátum pôrodu apríl 2018

aduska_ba
29. júl 2017

Ahojte baby, ktorá sa pridá 🤰😉? ❤

nufiatko
18. okt 2017

@helenina v pohode , tak vitaj v aprilovkach 😝

miirka25
19. okt 2017

ahojte baby, som v 12tt - termín mám síce až 1.5 ale isto bude skôr 🙂 zistili Vám niekomu krv v moči v tehotenstve?
A boli ste niektorá na skríningu ? ako to prebieha? nejaké sono, kde vylúči vrodené vady a plus určí pohlavie... dik

katus226
20. okt 2017

ahojte, dneska sme 15+4 a kupila som si fonendoskop 😇 viem ze srdiecko sa da takto pocut az o par tyzdnov neskor, ale aj tak mi to nedalo 😀 pocujem akoby kopkanie, dost vyrazne v mieste, kde ma byt babo, myslite ze je to mozne??? pohyby este necitim, sme este len sestnasty tyzden

katus226
20. okt 2017

@miirka25 vitaj 🙂 krv nie, iba bakterie a vybrala som jedny antibiotika a vkladacie tablety
screening - zatial som mala krvne testy na riziko downovho syndromu a teraz mi brali krv opät, na nejake väcsie, asi tripple test(?)

miirka25
21. okt 2017

@katus226 no mne to nebude robit z krvi ale normalne sono screening, kde mi urci uz aj pohlavie. A robi sa to max do 13tt.
A veris tym krvnym testom ci ako?

mariap24
21. okt 2017

Ahojte 🙂 aj ja mam termin v aprili 29.4 🙂 tak sa tesime 🙂

katus226
21. okt 2017

@miirka25 aha tak takúto možnosť mi doktorka ani nespomenula... celkovo mám pocit že žiadnym testom sa nedá veriť na sto percent. Mávajú vraj priveľa falošne pozitívnych výsledkov a človeka len stresujú... pohlavie by sme radi vedeli aj my, sme zvedaví 🙂

mariap24
21. okt 2017

Aj my sme chceli vediet pohlavie ale este nam nevedela povedat 🙂 ale napr. mojej tete povedali. Tak asi zalezi ako je babatko otocene a tak. Hovorili ze da sa to zistit ako je Downov syndrom na tom 3D ultrazvuku ale kolko je pribehov ked oznamili rodicom ze budu mat chore babatko a narodilo sa im zdrave 🙂

miirka25
22. okt 2017

@katus226 uvidime ☺

marcopollo
22. okt 2017

ja už neviem čo ,boli ma zo spodu najprv ma to svrbelo teras to bolí 😔

heregova
22. okt 2017

@mariap24 ahoj,moj prvorodeny je vtedy narodeny😊

miirka25
22. okt 2017

@mimkaa10 ahoj. Vidim ze si bola na genet.ult. ja idem v utorok.. ako to prebiehalo????

katus226
22. okt 2017

@marcopollo co presne ta boli, podbrusko? Alebo myslis nejaku infekciu?

mariap24
22. okt 2017

@heregova 😊 jej 😊 no uvidime dam ti potom vediet 🙂 ja tipujem na ten 1.maj 🙂 a prve mas chlapceka ci dievcatko? 🙂

marcopollo
22. okt 2017

@katus226 myslim dole nejaka infekcia aj som rozpravala dr. že ma svrbí ale povedala že ešte nemožem vaginalny liek davať zo spodu len masť predpisala😒

katus226
22. okt 2017

@marcopollo poznam to, je to neprijemne ale dr ma dobry postoj. mne dala raz vaginalne tablety a nevadilo jej ze sa nesmu v prvom trimestri... 😠 mast ti moze pomoct. ja som si po dobrati tabliet kupila lactacyd, ten antibakterialny, aspon pre aku-taku prevenciu. len pozor, vraj sa nesmie kombinovat s mastami a tak. spodne pradlo zasadne len bavlna odkedy som tehotna, ine mi vadi. aj ich zvyknem prezehlit, lebo periem vzdy na nizkej teplote a uz som mala nervy z toho ze kazdu chvilu nieco 😂

mimkaa10
22. okt 2017

@miirka25 bol to krásny zážitok, bola som aj s partnerom
Pomeral nt hodnotu - sijove prejasnenie, nosovu kosticku, pozreli sme všetky orgány, priečnym rezom, od hlavičky a mozgu až po prsty na nohách a nakoniec pohlavie 🙂

marcopollo
22. okt 2017

@katus226 lactacyd použivam teraz upokojujuci ale mam aj antibakterialny ,aj intimky použivam každy den použivam lebo ked chodim na wc stale sa citim mokra ,a ked kycham nemožem to udržať tak radšej tie intimky 😕to bude asi stoho že som stale nachladena a vytoky mam zapacajuce☹

miirka25
23. okt 2017

@mimkaa10 takže hovoriš, že sa môžem tešiť a nie báť 🙂 a to je niečo ako 3D alebo ako? bude pekne vidieť bábo? mňa to čaká zajtra a keď hovoríš, že krásny zážitok tak už teraz sa neviem dočkať.. aj priateľ ide so mnou tak uvidíme..

katus226
23. okt 2017

@marcopollo intimky? prejdi na anionove intimky - tie s anionovym pasikom, dostat ich v bio obchodikoch. na tych sa nemnozia bakterie a jedna vydrzi ovela dlhsie ako tie obycajne, nemala by ani zapachat. my ich v rodine pouzivame na prevenciu infekcii a hlavne pocas nich. ked nie je ziadny problem, tak preventivne jednu za dva-tri dni.

inak este som si spomenula co mi z domacich veci pomaha pri infekciach. potriet okolie trochou obycajneho kokosoveho oleja, je naozaj skludnujuci. ja v nom rozpustam aj jednu kvapku citricidalu - co je fakt silne prirodne antibiotikum. ale aj bez neho ten olej pomoze ukludnit svrbenie.

pomaha aj teplejsia sprcha, ale s tou treba v tehotenstve opatrne. a ked tak pozri ktora bylinka je dobra na infekcie - sedaci kupel pomaha

mimkaa10
23. okt 2017

@miirka25
nemysli na zlé veci, ja som tiež mala trochu strach, kým pomeral čo mal, bolo to v 2D a aj v 3D (prepínal si zobrazenia podľa potreby)🙂

sticker
miirka25
23. okt 2017

@mimkaa10 noo teda super, uvidíme zajtra ako to dopadne. A koľko si za to platila,? my budeme 50eur

mimkaa10
23. okt 2017

@miirka25 35 EUR 🙂

mariap24
23. okt 2017

@mimkaa10 a pri kom si bola? v myslave?

miirka25
23. okt 2017

@mimkaa10 nooo my 50e, neviem prečo tak veľa..

mariap24
23. okt 2017

@miirka25 my sme boli v kosiciach myslava a platila som 40 €

miirka25
23. okt 2017

@mariap24 a pohlavie nepovedali???

mariap24
23. okt 2017

@miirka25 ne nam nevedela povedat akurat len na 50% ze dievcatko ale ze to moze byt aj chlapcek. Ale to som bola pri doktorke. Som myslela ze pojdem ku Juhasovi. Tak neviem. No a povedala ze az v 20tyzdni ma k nemu posle. Ale ona bola zlata 🙂 pekny pristup tam mali 🙂

miirka25
23. okt 2017

@mariap24 no super. idem si kúpiť kebab som hladná a tom som o pol 12 jedla kapustovú pollievku a sviečkovú - 2 knedle maso a 3dc kofoly...