icon

Dátum pôrodu apríl 2018

aduska_ba
29. júl 2017

Ahojte baby, ktorá sa pridá 🤰😉? ❤

katus226
23. okt 2017

@miirka25 skvele ze ti tak chuti 🙂 👍 ja zacinam az tento tyzden normalne jest, mozno konecne priberiem aspon kilo :D

mariap24
23. okt 2017

@miirka25 😅 ja som vcera tolko toho pojedla 😊 az sa sama cudujem ze som vladala 😊

martinkamm
23. okt 2017

@katus226 ja tiez od zaciatku tehu som len schudla 3kg, ale ak to bude ako pri dcerke, sa to rozbehne v druhej polovici tehu 🙂ale ja som celkovo mala mini pidi brusko aj pri nej🙂 ja mam 183cm a 102kg momentalne, brusko vykukne len vecer🙂 pri malej mi nik neveril ze som v 9.mesiaci 🙂

miirka25
23. okt 2017

@mariap24
@katus226 dievčatá, ja mám 47kg som v 13tt a s prepáčením žerem.. o pol 12 som zjedla obed a teraz už mám pred sebou kebab s hranolkami.. aaaa strašne mi chutí studená kofola.. 0,5l flašku denne musím vypiť... ale iba studenú :D dúúúfam, že to bude chalan. a chutí mi ešte mrkvový šalát tak 1-2x do týždna ho musim mať.

heregova
23. okt 2017

@miirka25 pozor ma vela kofeinu za den a privela tuku😂😂co by som ja dala za 47kg😂😂😂

miirka25
23. okt 2017

@heregova neboj to viem, ale čo mám robiť keď chuť je väčšia :D kofola sa môže - zvyšuje tlak, kamoška ju pila na litre. Ale coca cola a pepsi NIE.

Som povedala, že ak toto nebude chalan pri týchto chutiach na mastné jedlá, jaternice, klobásky, huspeninu, tlačenku MCdonald... tak neviem kde sa stala chyba :D :D :D :D

heregova
23. okt 2017

@miirka25 😂😂😂😂😂bude to baba antivegetarianka😂😂

miirka25
23. okt 2017

@heregova jeeeeej, len to snád nie :D ty už vieš pohlavie?

heregova
23. okt 2017

@miirka25 este nevieme,ale my by sme tu babu radi,mame uz chalana doma😂

spajky
23. okt 2017

Kocky mne je stale blbo bili ma zaludok a uz druhy den zasa vraciam a boli ma hlava a chrbat medzi lopatkamy mate to niektora?

heregova
23. okt 2017

@spajky ja pomaly 17tt a dnes rano som sa dogrcala😂Nemas migrenu?ja ju maval z krcnej chrbtice

mimkaa10
23. okt 2017

@mariap24 ja som zo ZA
@miirka25 tak v každom meste u každého lekára, čo to robí to je inak ...

miirka25
23. okt 2017

@heregova a príznaky máš na? chalan či dievča?

aduska_ba
autor
23. okt 2017

@heregova kedy máš termín? 🙂 a vieš kde budeš rodiť? 🙂

heregova
23. okt 2017

@miirka25 ani ani😂Maso mi nechuti,slane tiez moc nie a sladkosti uz vobec nie,ovocie po menej..viacmenej jem pecivo,ale dost som prestala jest syry a mliecne vyrobky,je mi z nich zle..ale zajtra mam poradnu,koncim 16tt,tak som zvedava,ci nieco uvidime a ak noe,tak 27.11. mam morfo 3D,tak tam uz urcite😂

heregova
23. okt 2017

@aduska_ba termin mam 11.4.,ale babo je o tyzden vacsie a rodit chcem u Kocha,lebo do statnej ma uz nikto nedostane😂Jedine,keby bol nejaky vazny problem

aduska_ba
autor
23. okt 2017

@heregova ja mám 10.4 🙂 ja som rodila na Kramároch a bola som maximálne spokojná tak zvažujem zase tam rodiť, lebo čo chodím ku súkromnému lekárovi tak od chodí k pôrodom na Kramároch aj pri prvom bol

heregova
23. okt 2017

@aduska_ba no ja som v ruzinove spokojna nebola,tak snad ten koch vyjde a ak nie,premyslam aj na trnavou,kedze odtial som

aduska_ba
autor
23. okt 2017

@heregova ja som myslela, že si z BA 🙂

aduska_ba
autor
23. okt 2017

@heregova ale mám 2 kamarátky čo rodili v Kochu maximálne spokojné 😉

miirka25
23. okt 2017

@heregova noo zaujímavé teda :D ja musím mať studené mlieko ráno alebo vlažné kakao ráno aj večer.. syry mi chutia tak normál.
Tak daj zajtra vedieť ako si dopadla, ja idem o 14.00 na sono tak dám potom vedieť, či uvidel pohlavie alebo nie.

heregova
23. okt 2017

@aduska_ba byvame pri senci,ale som z trnavy,rodicia tam stale byvaju..no k lekarom chodime do Procaru,takze vela sme aj v BA,muz tam pracuje a ja som vlastne pred materskou tiez,aj sme tam byvali😂

heregova
23. okt 2017

@miirka25 dam jasne,ja mam o 13tej poradnu a aj krv na tripple testy,tak sa potom budem tyzden modlit za dobre vysledky

miirka25
23. okt 2017

@heregova no ja idem zajtra na genetické sono, čiže budem zajtra už zajtra vedieť či je všetko v poriadku.

heregova
23. okt 2017

@miirka25 drzim palce

katus226
23. okt 2017

@spajky medzi lopatkami aj krize 🙂 ked sa na posteli otocim, tak fajne vo mne popuka 😂

mimkaa10
23. okt 2017

Dievčatá, ja som dneška zjedla uz dve huspeniny, včera jelitka a tlačenkou tiež nepohrdnem 😀

miirka25
23. okt 2017

@mimkaa10 vidim ze mame rovnake chute 😂 ja tlacenka, cibula a ocot..

mariap24
23. okt 2017

@spajky mna boli v krizoch dost a citim to hlavne ked lezim na chrbte. A dnes cely den nic mi nebolo a neviem asi od tej 17stej ma zacalo pichat v nohe mam normalne krc aj som skusala ponatahovat a nepomaha dost to boli

miirka25
23. okt 2017

@miirka25 a este mam chut na tresku 😂😂 no tu uz necham na rano radsej 😂