Dátum pôrodu apríl 2018
Ahojte baby, ktorá sa pridá 🤰😉? ❤
@katus226 ja tiez od zaciatku tehu som len schudla 3kg, ale ak to bude ako pri dcerke, sa to rozbehne v druhej polovici tehu 🙂ale ja som celkovo mala mini pidi brusko aj pri nej🙂 ja mam 183cm a 102kg momentalne, brusko vykukne len vecer🙂 pri malej mi nik neveril ze som v 9.mesiaci 🙂
@mariap24
@katus226 dievčatá, ja mám 47kg som v 13tt a s prepáčením žerem.. o pol 12 som zjedla obed a teraz už mám pred sebou kebab s hranolkami.. aaaa strašne mi chutí studená kofola.. 0,5l flašku denne musím vypiť... ale iba studenú :D dúúúfam, že to bude chalan. a chutí mi ešte mrkvový šalát tak 1-2x do týždna ho musim mať.
@heregova neboj to viem, ale čo mám robiť keď chuť je väčšia :D kofola sa môže - zvyšuje tlak, kamoška ju pila na litre. Ale coca cola a pepsi NIE.
Som povedala, že ak toto nebude chalan pri týchto chutiach na mastné jedlá, jaternice, klobásky, huspeninu, tlačenku MCdonald... tak neviem kde sa stala chyba :D :D :D :D
Kocky mne je stale blbo bili ma zaludok a uz druhy den zasa vraciam a boli ma hlava a chrbat medzi lopatkamy mate to niektora?
@miirka25 ani ani😂Maso mi nechuti,slane tiez moc nie a sladkosti uz vobec nie,ovocie po menej..viacmenej jem pecivo,ale dost som prestala jest syry a mliecne vyrobky,je mi z nich zle..ale zajtra mam poradnu,koncim 16tt,tak som zvedava,ci nieco uvidime a ak noe,tak 27.11. mam morfo 3D,tak tam uz urcite😂
Dievčatá, ja som dneška zjedla uz dve huspeniny, včera jelitka a tlačenkou tiež nepohrdnem 😀

@miirka25 skvele ze ti tak chuti 🙂 👍 ja zacinam az tento tyzden normalne jest, mozno konecne priberiem aspon kilo :D