Dátum pôrodu apríl 2018
Ahojte baby, ktorá sa pridá 🤰😉? ❤
Tak babulky budeme mať chlapčeka. Tešila som sa na dievčatko, ale čo už. Hlavne nech sme zdravučky.
jaaaj baby jak Vam zavidm ja uz chcem vediet pohlavie a zacat nakupnu maniu a vytesovat sa z tych pidi obleckov opat 🙂 je mi to jedno mam uz parik len nech je zdrave ale aj tak som strasne zvedava
@martinkamm ani my nechceme pohlavie prezdradit 🙂 no zatial ho este nevieme 🙂 nevadi 🙂 no a muz by chcel dievcatko ale ja mam taky pocit ze chlapcek bude 🙂 aj vy mate take pocity ako citam no uvidime 🙂 🙂
A este sa chcem spytat. Som v 13tom tyzdni a stale som taka unavena trosku porobim a by som spala. A ked dlhsie stojim na nohach tak ma bolia :(
Ja som dnes bola na krv kvoli tripple testom..no to som strasne zvedava co za blbost mi zas vyjde,lebo pri druhom synovi som.mala velmi zle vysledky...a chalanisko ako buk😉
Ahojte babule.. my máme termín 21.4.2018. Tak prvé aprílové v našej rodine.. plánované 🙂 už máme doma párik, no ja by som viac chcela dievčatko, mužovi na tom nezáleží.. 3.11.idem na druhý odber krvi a snáď na sone už čo to uvidím 🙂 už sa neviem dočkať budúceho piatku... prajem krásne tehulkovanie všetkým vám ♡
@mariap24 to je v tomto období bezne, treba oddychovat tolko kolko sa len da 🙂 moj to minule trefne zhodnotil, ze "ty uz nerozhodujes, to uz babo si urcuje kedy budes spat a co budes robit" 😀
Pozeram ze uz vela z vas vie pohlavie, gratulujem 🙂 my sa hadam dozvieme osmeho na poradni, chcem zacat pliest a hackovat a nakupovat vo velkom 😂 ak sa nedozvieme, tak budem musiet zvolit neutralne farby... a nechat radsej bokom vsetky navody na saticky, ehm chlapec by v nich vyzeral divne, nepomohla by ani neutralna farba 😅
Baby, doki mi síce potvrdil že dievčatko, ale ja furt neviem, či dievča papá cibuľu, tlačenku a topinku s cesnakom :D a kapustovú polievku.. :D normálne som sama zvedava ešte že či sa nepomýlil...
Sama som zvedavá, či sa to náhodou nezmení... 100% to bude až keď sa narodí. Pri malých mi tiež povedali, že jeden chalan a druhý baba, ale asi cca o 3 hodiny mi volali, že sa pomýlili, že obaja chalani , lebo sú jednovaječní 🙂
@katus226 moj tiez ze len dievcatko chce 😃 ja neviem co s tymi chlapmi je 😃 nezeby chceli synov. 😊 ja svojmu hovorim ale dcerka s tebou formuly pozerat nebude ( on ma velmi rad formuly 😊) no a on ze ju nauci pozerat 😃 tak to som zvedava. 🙂
No a som pocula ze ked sa ti sniva o dievcatku tak bude chlapcek 🙂 poznas babske povery 🙂 mne sa snivalo ze uz kocikujem chlapceka mal take zlatucke oblecenie 🙂 modre 😃
@katus226 ja mam tiez tak zvlastne. Zo zaciatku mi bolo zle maloco som zjedla vsetko mi smrdelo. No potom mi zacalo chutit som myslela ze jak dobre uz mozem s chutou jest. A teraz mi je tak cudne hlava ma zacne boliet ako keby som mala teplotu pride mi zle mam pocit ze som hladna ale je mi zle aj zaludok ma pobolieva. Sa najem vypijem caj poprechadzam sa a uz je lepsie. A len tak pocas dna mi pride zle musim nieco zjest a sa mi neulavi ako v tych prvych tyzdnoch. Tak nechapem. Bojim sa ze sa nespravne stravujem ze babatku nieje dobre :( ale to je tym tehu nie?
Tak babulky, 3D ultrazvuk za nami, bol tam aj moj muz aj moj syn. Videli sme pipika tak jasne, ze to uz jasnejsie ani byt nemohlo, ako povedal pan doktor. Tak moji chlapi sa velmi tesia - starsi je hrdy ze vie robit synov, mladsi sa tesi ze nebude mat v izbicke babiky 😅
Mna sa nikto nespytal, ake mam pocity, ze budu chlapi v prevahe, a je to tak dobre 😇
@mariap24 nemusis sa bat. Babatko si z tvojho tela berie vsetko co potrebuje, ziviny idu prednostne pren, zo stravy aj zo zasob. Dokonca niektori doktori zacinaju upozornovat, ze aj vyznam vitaminovych doplnkov sa privelmi precenuje, zvlast kyselina listova. Len na vapnik a vit D by som davala pozor, aby si to neodniesla kvalita zubov 🙂 ak ti je z niecoho zle, skus sa tomu par dni vyhnut. Napr. maso a vajicka vraj casto telo odmieta podvedome, ako potencialny zdroj nakazy.

Vyzera to ,ze troch dievcatach budeme mat chlapceka🤗😆🤗
Ja sa tak velmi tesim ...moj manzel sniva uz len o chlapcovi😊
Zatial vsetucko ok...