icon

Dátum pôrodu apríl 2018

aduska_ba
29. júl 2017

Ahojte baby, ktorá sa pridá 🤰😉? ❤

katus226
8. nov 2017

@vaneska drzime, aj na nohach 🙂 dobre bude urcite

katus226
8. nov 2017

och a este som zabudla, pytali sme sa co to bude, a ona ze treba ist inam na 3D - ona pohlavie nikomu nehovori, pretoze za to ani neberie peniaze. to ma dorazilo, kebyze nie som uprostred tehotenstva, uz aj prejdem inemu dr, po tom vsetkom

vaneska
8. nov 2017

@katus226 dakujem 😊 inak tu tvoju lekarku by som uskrtila asi

spajky
8. nov 2017

@katus226 no uz som mala po 2ttkludu aj 5 dni ze som opat cely den vracala ☹

janinamojka
8. nov 2017

@vaneska tak si to zvladla,vidis..neboj dobre to bude.

katus226
8. nov 2017

@vaneska moj ma na nu dost nervy, radi mi nech ju zmenim, ale donedavna som bola spokojna, no a teraz nechcem uprostred tehu zhanat noveho. 3D sme neplanovali, ale teraz silno rozmyslam ze pojdeme, uz len kvoli tomu ze sa na babo pozrie aj iny doktor. a potom ze byt v klude, nestresovat 😅

katus226
8. nov 2017

@spajky clovek sa potesi, ze to konecne ustalo, a zrazu bac - opät objima misu... vobec neviem co mam jedavat, na nic nemam chut a ak mam tak je mi z toho zle 😀 tyzden som si chutila na palacinky, konecne som ich spravila, spratala som ich kopu, aj ked po sladkom mi byva tazko. nevadiiii hlavne ze palacinky boli 😀

helenina
8. nov 2017

@katus226 OMG, to čo je za odpoveď???No asi by som zobrala kartu a
šla inam..Môj pan dokt.tiež nie je mega zhovorcivý,ale je VZDY milý a snaží sa odpovedať na čo sa pýtam,tiež je rozdiel keď idem ráno alebo poobede keď je plná čakareň..Aj ja som pri druhej absolvovala vsetky kontroly v IT a dokt.ma zobral ku koncu tehu bez problemov...

heregova
8. nov 2017

@vaneska moooja,obdivujem ta za odvahu,ledy budu vysledky?drzim moc palce

heregova
8. nov 2017

@spajky mna tiez napadlo,co si nemohla chytit nejaku virozu

vaneska
8. nov 2017

@heregova neviem, som s toho jelen lebo v papieroch z genetiky mam ze urobia aj rychlu diagnostiku a budu volat do max 48hod po zakroku, kompletne vysledky budu 30.11 a musim si ich prevziat osobne a ked ma prepustali, tak do spravy mi napisali a aj mi povedali ze vysledky mi do tyzdna zatelefonuju z genetiky. Len som bola tak mimo z toho vsetkeho ze som sa zabudla opytat ktory termin plati. Pockam tyzden na ten telefonat a ked ziaden nepride, tak tam cinknem. Aj tak budem nervozna kym nebudu tie kompletne asi

heregova
8. nov 2017

@vaneska kks,vedia riadne natahovat,neskutocne,neboj sa,vsetko bude v poriadku🙏

vaneska
8. nov 2017

@heregova dakujem... Teraz mam asi este vacsi strach jak predtym. Ale samotny zakrok som skoro ani necitila. Verim ze tie vysledky ukazu ze je vsetko v poriadku

yennn
8. nov 2017

@katus226 ta tvoja doktorka ma teda riadne dviha zo stolicky 😲
PS: menit mozes aj teraz, preco nie

heregova
8. nov 2017

@katus226 to je co za vychcanu doktorku,ze nepovie,aj ked vie a ze peniaze za to neberie?ty vole..no nemam slov,raz by mi nieco take povedala🤦🏻‍♀️

katus226
8. nov 2017

@yennn
@heregova nuz, stal sa z toho riadny biznis... zadarmo uz doktori ani prstom nehnu
skusim sa dostat k inemu dr, obycajne ti s najlepsimi recenziami maju uz privela pacientiek a su ohlasy ze je nemozne sa tam dovolat a stravi tam clovek pol dna. to u mojej nehrozi a donedavna uplne v pohode. ale co jej zomrel clen rodiny, tak to ide dolu vodou. je mi jej luto ale raz ma pacientov, tak ked chce dalej pracovat, musi to zvladat

janinamojka
8. nov 2017

Vidite..a nas lekar ten si inkasuje za vsetko..Ked vas vysetruje,automaticky pouzije plastove nacinie jednorazove ale zauctuje si 2,90zan vzdy,tehotenska knizka 2 eura,obal na knizku 1,90...A hlavne ze to maju od dealerov roznych farmac.firiem..ale.tak.preco by nezarobil nie??ale blocek vam.neda ziadny,len ze toto vyplatite sestricke..tej date prachy a dovidenia..parada nie??

janinamojka
8. nov 2017

A vlastne plati sa u neho aj za sono,obycajne..ked ste u.neho mimo poradne.Ked som mala problemy a bola som u neho kazdy druhy tyzden,vzdy si uctoval poplatok za sono ze pozrel babu.'

katus226
8. nov 2017

@janinamojka tak to je sila...

heregova
8. nov 2017

@janinamojka tomuto by som uz duplom zakyvala na rozlucku😂

janinamojka
8. nov 2017

@heregova
@katus226 a predava svoje prirodne produkty,tlaci kadejake vitaminy za dvadsat za tridsat eur pacientkam...ved som aj premyslala,ale viete ako to je,to nie je ako obycajny doktor,ze sa ti nepaci a ides inde..poznam ho roky,previedol ma oboma tehotenstvami,kedykolvek zavolam ze potrebujem nieco,vzdy je ochotny poradit,pomoct...Asi si je vedomy ze je odbornik a moze.si dovolit taketo veci a tie stale pacientky ma...

sharpey
8. nov 2017

Ja neplatim za nič :O teda ja čumím

katus226
8. nov 2017

@janinamojka ved to, vsetci doktori su si veeelmi dobre vedomi toho, ze pacienti na nich nemaju ziadne paky. Jeden druheho kryju, staznosti sa zametaju pod koberec. Dobre vedia ze ked ma clovek problem, boji sa a pride za nimi tak ci tak a este rad zaplati aj za to, co ma mat zadarmo. Preto tolko arogancie 😠

cleona
9. nov 2017

ahojte. Pridavam sa k vam. Momentalne koncim 17 tyzden a podla lekara to u nas vyzera na dievcatko, comu sa moja dcerka strasne tesi.
@vaneska ak s amozem spytat, teba poslali na amnio lebo ti vysli zle krvne testy alebo na zaklade veku? Ak aj vysli zle vysldky, urcite sa velmi nestresuj, jedna s ao pravdepodobnosti a neznamena to ze by bolo nieco zle. Urcite sa amniocentezou potvrdi ze je babo v poriadku . Drzim palce

vaneska
9. nov 2017

@cleona ahoj, ja som mala merania ok ked mi ich robila doktorka. NT som mala 1,15 a NB kosticka bola pritomna. Ale mala som vysoke Hcg a nizke PAPP-A. Na zaklade tychto krvnych testov mi vyslo riziko na downov syndrom 1:2. Mam 33 rokov, prve 3 mesiace tehotenstva som spinila, brala som skoro cele 3 mesiace duphaston a ascorutin kazde 3x2, tiez babo mi velkostou nesedi o 2 tyzdne kedze som otehotnela neskor ako sa vlastne rata tehotenstvo. Do toho sa mi po vysadeni liekov na astmu zhorsil stav a zacala som mat tazke zachvaty kasla... Cize tieto vsetky faktory mohli ovplyvnit tie krvne testy ale proste to riziko tam vybehlo tak vysoke ze gynekologicka a ani na genetike nechceli riskovat a ihned ma poslali na amniocentezu. Skusala som sa tomu vyhnut morfologickym ultrazvukom, ale ziaden lekar ma nevzal ked som mu povedala o tom riziku, ze som este v nizkom tt, ze mam absolvovat amniocentezu a potom ked bude vhodny cas, mozem prist na morfologicky ultrazvuk. Takze som to vcera absolvovala a cakam na svoj ortiel...a verim teda v dobry vysledok.

spajky
9. nov 2017

ahojte kocky tak triplle mam negativne vsetko ok som spokojna aj ked viem bohuzial z vlastnej skusenosti ze to nemusi znamenat zdrave babo ale tak teraz som pozitivne naladena a tesim sa ztoho 😀

katus226
9. nov 2017

@spajky supeeer 👍 👏

mariap24
9. nov 2017

ahojte. mozete mi poradit? tak dva dni po sebe citim tlaky v podbrusku. viete ako ked vas tlaci na wc ale ja so zapchou problem nemam neviete je to problem? aj ked sa nejak prudko postavim tak ma dost pichne v podbrusku a potom prestane. mali ste nieco take aj vy? mam trosku strach

marcopollo
9. nov 2017

@mariap24 aj ja mam dneska od rana taky tlak pod bruškom jak keby ma tam tlačilo

mariap24
9. nov 2017

@marcopollo nevies z coho to je :( ja som 15t plus 4 den