Dátum pôrodu apríl 2018
Ahojte baby, ktorá sa pridá 🤰😉? ❤
@heregova aj moje je to druhe🙂 len ja uz mam 9rocnu slecnu;)a to s tebou suhlasim prve bolo super ani som o nom nevedela a teraz mi byva priserne zle,do toho ta cysta 🙂dufam len ze aspon porod bude super ako pri prvej♡
@martinkamm jeeej,tak bude velka sestra..no u mna opacne,pri prvom som pregracala 10tyzdnov a teraz ma dva tyzdne bolel zaludok a uz je to celkom ok,iba ma rano napina..sranda,ze to telo reaguje inak🙂
No bude medzi nimi takmer presne 10rokov 🙂pri nej som mala termin 1.4 a nar.sa 22.3 a teraz mam 6.4 termin
ahojte neviem či tu patrim ja som bola zaskočena pri prehliadke k dr. že som tehu posledna ms 5.7.
@marcopollo urcite ano,ja takto isto,gratulujem🙂
@heregova dala som si do gogli posledna ms a mi vyšlo 11.4.2018 na kontrolu mam isť 8.9. dr.
@marcopollo spravne ti to vyslo,ja idem 7.9. na dalsiu poradnu🙂
Ahojte. Rada by som sa tiež pridala. 🙂
Dnes som 8 tt a za týždeň ma čaká svadba, takze je to celkom náročné pri nevoľnostiach. Buď som hladná, alebo mi je zle.
ja som dnes zvracala z cibuloveho zakladu na omačku u svokry ,a nemožem spať v noci iba sa prehadzujem zjednej strany na druhu😕
ja si rano sotva doumyvam zuby 😨
@marcopollo ja lámem rekordy v noci už druhý týždeň. Akonáhle idem v noci cikať už nezaspím a je jedno či je 3:00 alebo 1:15.... teraz mam naštastie dovolenku, čiže dospávam doobeda... dúfam, že to čoskoro prejde, pripisujem to predsvadobnej nervozite.
@yennn
@jannyr
@marcopollo babule mne celkom pomahaju tabletky antimetil proti nevolnostiam...a ked sa da jest viackrat po troske
@martinkamm vdaka za tip
@heregova za malinko...mne zabrali a prestala som zvracat.Davam si jednu hned ako vstanem medzi 6-6.30 a druhu poobede o 13...mavam uz len zaludok ze pobolieva ale uz nezvraciam co je super.
@martinkamm super,ja nevraciam vobec,ale ten zaludok,ach...
ano aj mne žaludok pobolieva ,čo už nejak to dame🙂
@heregova ved to ze clovek sa citi priserne tazko....snad to prejde
Ani nehovorte..ja mam celodennu nevolnost..sice nezvraciam,dokazem to udrzat ale je mi na umretie.A v noci sa len prehadzujem..mam pri posteli slane tycinky a tie som chrumala aj v noci..
Tieto prvé týždne idú strašne pomaly ☹.... K dr. idem vo štvrtok na všetky vyšetrenia. Vy už ste boli na nejakých? Mne iba v 6 tt spravil rýchle sono a to bolo všetko.... Ani mi nič nepovedal, či je všetko Ok, tak som trošku v strese, čo bude vo štvrtok.
@jannyr mne na zaciatku hned krv vzali a mam ist az 5.9.a vtedy uz aj tehot.knizku dostanem.
Ahojte dievčatá. Ja som bola v utorok u dr.a povedal mi že som na zaciatku 6 tt.(babo je už v maternici) Len ma hneď nechal PN lebo krvacam, tak som trochu v strese...kontrolu mam až 7.9. Stalo sa aj vam že ste krvacali?

@martinkamm drzme si palce,pre nas je to druhe tehotenstvo,uz mam doma 2 rocneho Adamka🙂ale prve bolo totalne ine,uplne odlisne..sranda..