icon

Dátum pôrodu apríl 2018

aduska_ba
29. júl 2017

Ahojte baby, ktorá sa pridá 🤰😉? ❤

mayka10
28. nov 2017

@heregova ďakujem aj ja vám :-*

sharpey
28. nov 2017

@mariap24 18+1 znamená že ste začali 19 tt a skončili 18tt 🙂

aduska_ba
autor
28. nov 2017

@mayka10 zlatučky hlavne nech sme všetky zdravé

@heregova ďakujem aj vy máte krásnu princeznú 🙂

jannyr
29. nov 2017

Dievčatá bolí vás niektorú panva, kosť lonová alebo ako to nazvať? Mne sa to v 22tt zdá nejako skoro... už druhú noc nespím, čo ma bolí vpravo úplne dole. Je to taká zvláštna tupá bolesť. Neviem či to tak má byť, či je niečo zle 😩

yennn
29. nov 2017

@jannyr mna zacal bolet pravy bedrovy klb, normalne krivam. Predpokladam ze sa mi roztahuje panva uz, uz trochu zacinam chodit typicky tehulkovsky ako kacica. Ale tiez sa mi to zda byt este skoro

jannyr
29. nov 2017

@yennn aj ti bolesť vystreľuje do nohy? Lebo ja to neviem presne definovať či je to pavna ci kĺb, či čo. Bolí ma to hlavne v noci, keď ležím na ľavom boku.

katus226
29. nov 2017

@jannyr mna neskutocne bolia krize v niektore dni, hlavne ked chvilu upratujem, po vcerajsku som pomaly nemohla spat, aj okolo brucha citim akoby riadnu svalovicu, vzdy ked sa trocha pohnem. a v noci tiez ked lezim na lavom boku, tak ma aj bok boli, pritom doteraz som spala najradsej takto. na chrbte lezat nehrozi. podla mna to bude roztahovanim panvy a tlakom maternice na okolie...

jannyr
29. nov 2017

@katus226 takze asi nemám stresovať a behať k dr. Lebo najbližšie idem na poradňu az 13.12. tak aby som niečo medzi tým nezanedbala. Doteraz vsetko viac-menej v pohode, ale toto ma trosku vystrašilo....

lula313
29. nov 2017

@jannyr je to kĺb, konzultovala som to s gynekologickou, obvodnou aj gastroenterologickou🙈 a nikto mi na to nič nedal, ale odporučili masáže a div sa svet, pomohlo.

jannyr
29. nov 2017

@lula313 dobre, tak nejdem stresovať. Tehotným by mal byť internet zakázaný a hlavne v noci, keď sa mi nedá spať. 😁😁😁
Všetky najhoršie diagnózy som zrazu mala...

lula313
29. nov 2017

@jannyr 😂😂😂 presne, aj ja mám smrteľnú diagnózu podľa Googlu každý mesiac😀 mna ten kĺb bolel asi 2 týždne, po tej masáži to prešlo, takze ju vrelo odporúčam, aj keď ja som na ňu primárne išla, lebo z nicoho nič počas dňa na mna prišli take bolesti chrbta, že som myslela, že umriem od bolesti a masáž mi zabrala na všetko, dokonca aj mi nepuchnu tak prsty a nohy odvtedy.

mariap24
29. nov 2017

@katus226 mna presne tak isto. Po praci bolia krize. A to az nemozem rozchodit a ked si sadnem a mam vstat tak je to bolestive. Raz v noci som sa zobudila a chcela som sa prevratit na bok tak to bola bolest. Najhorsie ked lezim na chrbte stale citim krize. A tiez mam bolesti v pravej nohe. Ked klacim amam sa postavit tak bolesti. A sa zadychavam niekedy aj pri rozpravani. Ja neviem co to bude ked brusko bude ovela vacsie 😃 hrozne je to so mnou 😊

katus226
29. nov 2017

@mariap24 presnee! s tymi krizami si mozeme ruky podat. a ako pises, brusko este porastie 😂 uz teraz sa pri obracani na bok citim jak slonica

betarka25
29. nov 2017

Ahojte aj ja mam aprilovy termin 🙂 nevedeli by ste ma pls šupnúť do tej aprílovej súkromnej skupiny? budem vdačnáááá 🙂

heregova
29. nov 2017

@betarka25 v profile si musis zadat termin porodu a hodi ta to tam automaticky👍

spajky
1. dec 2017

hlasim vcerajsiu poradnu 19+3 vaha babatka 316g moja +2,5kg pohlavie nam zbojnik nehcel ukazat dokonca si nohy prekrizil 🙂 tak snad nabuduce placenta uz je vyssie (manzel sa potesil 🙂 ) a o mesiac poradna a glukoza hadam nebude opat cukrovka inak zatial vypada vsetko ok

lvancova
1. dec 2017

Ahojte,chcem sa spytat, ak doktor mi napise polohu plodu PS , co to znamena?
nikde na nete som sa nedopatrala
dakujem

martinkamm
1. dec 2017

ozik babule ked sa tu spomina ta tehu cukrovka, uz ste boli na tie testy???lebo ja mam poradnu az 11.12 a este nas zatial neposlal...ci nezabudol nahodou...

heregova
1. dec 2017

@martinkamm ja mam 19.12. Glukozu,ale mohla som aj po Vianociach,do 28tt by sa mala urobit

vaneska
1. dec 2017

@martinkamm ja mam 20.12 naplanovany test, to budem 23tt...povodne mi dali termin o tyzden skor ale potom som sa docitala ze sa to robi medzi 24tt az 28tt, tak som volala doktorke ci to nevie posunut a mohla len takto lebo potom su Vianoce a budu mat dovolenky. Kyblicek s glukozou ma uz doma caka 😁 dost zdesene sa na neho divam 😂😂😂

heregova
1. dec 2017

@vaneska neboj sa,nie je to az taky strasiak,ako vsetky o tom pisu..proste to vypijes a hotovo😂

vaneska
1. dec 2017

Baby, mam uz vysledky z amniocentezy. Tie 3 tyzdne nakoniec ubehli strasne rychlo. S tym svojim scriningom si mozu vsetci vytret rit 😂
Ziadna geneticka vada sa nepotvrdila. Hlavne ze sme mali prvy scrining riziko na downa 1:2, potom som podstupila amniocentezu a cakala na vysledky. Zatial mi robili druhy scrining a z toho riziko downa 1:5. Kebyze mi z genetiky 2 dni po odbere nevolaju ze geneticke poruchy su vylucene, tak si to uz uplne od stresu hodim. Akurat sme si vybrali zle miesto na amnio a neposlali AFP vzorky na genetiku, cize tieto veci nevedeli vylucit, ale nemalo by ani tam nic byt. V utorok mame morfologicky ultrazvuk, takze snad uz potom budem uplne kludna. Aj ked teraz zase mame malo plodovej vody... V kazdom pripade by tie scriningy mali zrusit, to som tym chcela povedat

vaneska
1. dec 2017

@heregova ano ano, ako ja lubim sladke, len neznasam sladit kavu, caj... Proste pijem espresso bez mlieka a cukru a ked vidim ten kybel glukozy, sa mi oci prevracaju 😂

heregova
1. dec 2017

@vaneska napodobne,vsetko bez cukru pijem a toez som zabudla,aky ten kyblik je velky,lezi mi na chodbe na skrini a vzdy mi na neho padnu oci😂Ale tak treba..ja ked mam migrenu,pijem slanu vodu s citronom a to ked uz to prezijem,tak toto urcite😂

heregova
1. dec 2017

@vaneska chvalabohu,som rada,ze je vsetko v poriadku,inak dnes rano som na teba myslela,neuveries,ze si vravela,ze zac decembra uz bude vsetko potvrdene..tesime sa s tebou

vaneska
1. dec 2017

@heregova slana voda s citronom??? 😨tak toto je zase extrem 😂mne lekarka akurat nakazala si do kavy davat mlieko teraz kedze pijem tie silne, tak sa nutim aspon tak.
Nooo, vcera som si bola pre vysledky. V najvacsej metelici som si sla pre svoj ortiel. Akurat ma mrzi ze nevylucili hned aj tie razstspove veci. Preto som sla na amnio sukromne, aby som mala vsetko co najlepsie a nakoniec mi doktor dnes povedal keď som mu volala ze preco nedodali na genetiku vzorky, ze AFP nema s genetikou nic spolocne a ze je to zbytocna robota navyse pre ich genetikov. Hlavne ze mi na genetike povedali vcera ze vsetci im to posielaju, len tam kde som bola, tak oni nie...

heregova
1. dec 2017

@vaneska ver mi,ked mas migrenu,vypijes hocico..je to specialna ruzova sol,himalajska..ono ked mas migrenu,chybaju nejake tie soli v tele a to ti doda tie elektrolyty,ci co...ja ked mam migrenu,vela grciam,vzedy si idem roztrieskat hlavu,je to hrozne..zatial som to vyskusala 2x a pomohlo,sice ma hlava bolelo,ale nebol to taky des a vtedy,ked ti je takto,vypijes hocico,len aby sa to aspon zmiernilo..na na morfe pozru aj razstepy,ale chapem,naserie to a riadne..neboj,vsetko bude ok

miriss18
3. dec 2017

Baby neviete nahodou či je nejaká skupina Vianoce alebo vianočné darčeky?take nieco?

zuicy
4. dec 2017

Ahojte, viete mi poradit,ci mozem ist na velke morfo sono "s plnym zaludkom" alebo je to jedno? Mam rovnaku otazku aj co sa tyka 4D sona, mam totiz aj jedno aj druhe v case obeda... 🙂

jaruska13
4. dec 2017

@zuicy áno, mňa len upozornili, že mám mať prázdny močový mechúr, tak tesne predtým som bola na wc.