Dátum pôrodu apríl 2018
Ahojte baby, ktorá sa pridá 🤰😉? ❤
@betarka25 dakujem, uvidim ,co nam dnes povie ale mna cele dni kope len do spodu, je mi jasne, ze este ma dost miesta, tak dufam, ze sa umudri a otoci opat naspat ako bol mrnusik maly 🙂juj dnes sa aj dozviem kedy nas caka glukozovy test. Toho sa desim nakolko sladke veci -presladene neznesiem :(a citron vraj tam nepovoluju aj ked nechapem preco ked inde je to normal
Tak vsetko je v poriadku a budeme mat dievcatko 🙂
Baby ja akurát sedím a čakám na veľké sono.. a snáď nám už aj pohlavie potvrdí ♡ určite sa potom podelím s vami 🙂 inak 9 kg hore mám a je nám fajn ♡
Tak a u nás to vyzerá na bambuľku ♡ snáď nenastane žiadne prekvapko pri pôrode 🙂 všetko je v poriadku a tešíme sa ♡
@mariap24
@nikusska26 baby, gratulujem k dievcatku 😉
@nikusska26
@mariap24 pripajam sa k blahozelaniu ja sa uz neviem dockat kedy sa nas drobec ukaze v plnej parade 😀
Caute baby. Chcem sa Vas spytat, tie moje uzkostne stavy stale pokracuju. Doktor mi dal magnezium 3x2 tabl a este som si dnes kupila Sedatif pc a vecer davam mlieko s medom. Snazim sa lezat uz iba na boku bo sa mi zle potom dycha. Mate a s tym niekto skusenosti???
@miirka25 sedatif je homeopatikum, co je fajn. Len nezabudaj na dvojhodinovy odstup od kofeinu a mentolu, napr. aj zubnej pasty. Tie totiz ucinok homeopatik rusia. Keby nepomohlo, skusila by som L- tryptofan. S tym dychanim vsade pisu, ze sa to stava casto, maternica tlaci na dutu zilu, vznikaju az zavrate. treba lezat na boku. Drzim palce nech ti je lepsie ☺
Ahojte, už pár dní používate nové fórum. Čo vy na to? Zatiaľ žiadne otázky, pripomienky, pochvaly ? Až nám je to podozrivé. 🙂
@modrykonik ahoj, zatial vsetko v pohode 😉 max mi vadi ked otvorim nejaku temu na fore, ze ma to hadze na prvu stranu a nie na tu aktualnu poslednu, ako som bola zvyknuta
Ďakujeme za pripomienky. Odpovedali sme v príspevku "Ako v novom fóre?" , aby sme tu neodbočovali od vašej Aplrílovskej diskusie.
https://www.modrykonik.sk/forum/april-2018/ako-v-novom-fore/
Býva vám ešte zle?
Tehulky, tak dnes sme skusili 4D sono v Interklinik v BA, hovorim skusili, lebo nas chlapcek mal cely cas ruku pred tvarou,tak sme mohli obdivovat akurat tak jeho ucho (typikcy muz, penis nam ukazal ale tvar nie :D )...cize ani foto ani video...nastastie sme ani neplatili...ved ani nebolo zac...stalo sa niektorej z vas,ze ste sli na opakovane 3D/4D a pri druhom pokuse to uz bolo aj pekne vidiet? Lekarka totiz tvrdila, ze je len velmi malo pravdepodobne,aby babo zmenilo polohu, co sa mi az tak nechce verit, zacinam len 23 tt, takze podla sanca tam este je.....vedeli by ste odporucit nejaku kliniku v BA?
A pripajam aj 2. otazku, tvrdne niekomu z vas brusko? ako to riesil lekar? ak beriete magnezium, ake vysoke davky ?
@zuicy v 23tt je podla mojho laickeho nazoru naopak dost pravdepodobne ze babo zmeni polohu. Nestras, ja stale citim kopanie len dole v podbrusku co by asi znamenalo ze ma este hlavku dole.
My sme boli na 3D v Gynfiv Bratislava, tak si tam pripadne skus zavolat.
Mne brusko tvrdne, tento tyzden poviem doktorke na poradni. Tvrdne mi ale vavsinou vecer po namahavejsom dni alebo ked vela stojim / chodim. Takze sama citim ze to chce klud 😉
@zuicy Ja som tiez pri prvej dcerke bola v Gynfive na Zahradnickej, Bratislava. Max. spokojnost. A neboj, babo este urcite zmeni polohu. Este tam ma dost miesta, ja tiez citim kopanie hlavne dole takze velmi nestresuj. Pocula som vela pripadov ze si opakovane zavolali na 3D/4D sono, pretoze prvy pokus nevysiel.
Obcas sa aj mne stane ze tvrdne na chvilocku brusko ale to vacsinou po nejakej namahavejsej cinnosti, alebo po sexe. Nuz treba si na seba davat pozor a trochu zvolnit tempo. A magnezium urcite trochu pomoze. ;)
Aj my mame malickeho opacne otoceneho.Zajtra ideme na 3D tak uvidime ci s ukaze lebo sa stale skryva.Dnes sme absolvovali glukoz.test a chvalabohu uz ho mame za sebou.
Čaute baby, idete niektorá rodiť do TN???
@miirka25 ak sa maly otoci tak urcite ;)len v pripade cisarskeho zvolim Banovce
@martinkamm prečo Bánovce?? Ja musím ísť rodiť sekciou, lebo prvé som tak rodila a chcem ísť do TN. Lepšie podmienky ako na Myjave
@miirka25 lebo v TN su za prirodzeny porod a niekolko znamych nechali trpiet aj ked mali napisanu sekciu.Ja nechcem zazit to,co ony,ze az ked uz nevladali a padali tak im tu sekciu aj vykonali.Dve dokonca nechali normal rodit.

@betarka25 oprava, malo tam byt že NEBUDE ešte v jednej polohe natrvalo od toho 24.tt ;)