Dátum pôrodu apríl 2018
Ahojte baby, ktorá sa pridá 🤰😉? ❤
@martinkamm aha, no tak neviem teda...
@martinkamm tak to neviem ako toto chodí. Prvé deti som porodila v 32tt - dvojičky sekciou v TN. Tak dúfam, že aj táto baba pôjde sekciou. Uvidíme...
@miirka25 tak kazdy ma inu skusenost a ja dufam, ze bude stale len viac a viac tych dobrych 🙂 aj nas maly je opacne stale tak uvidime, co nas caka 🙂 Vcera sme absolvovali glukoz.test tak som stastna, ze to mame za sebou🙂Dnes sa tesime na 3D
Aj môj je otočený opačne, zatiaľ nestresujem veď ešte má čas kedy sa otočiť 😉
@jaruska13 ja si tiez hlavu z toho zatial nerobim 🙂ved miesta ma, aj cas sa pootacat 🙂
@martinkamm aj predošle tehotensvo dcérka bola dlho otočená pan. koncom, mala som ísť na sekciu a tri týždne pred termínom si to rozmyslela a zmenila polohu, tak som rodila normálne 😉
tak na vcerajsom 3D a 4D nam malicky ukazoval len pipika a nozicky s rucickami, tvaricku ma zaborenu a kryje si ju rucickami cize chce byt v utajeni🙂tak nas objednal zasa o tyzden ,ci si to nerozmysli a nezmeni polohu, tak uvidime🙂Cukrovka dopadla super sme ok.
@martinkamm
Jeej 😍 krasny chlapcek 😍💓
@mariap24 ani nam bol opacne otoceny zakazdym a tvaricki nebolo vobec vidiet a este si ju aj ruckami zakazdym zakryval 🙂ale vcera nas prekvapil.Otoceny uz ako ma a najprv sa zakryval rucickami ale nakoniec sa nam ukazal dubacik malicky.Malinka je kraaasna...my uz oddnes odpocitavame dvojciferne cislo 99 ♡
Ahojte baby, chcem sa Vás spýtať tie čo pracujete... kedy plánujete nastúpiť na materskú? Musí sa nastúpiť v presne určený dátum? alebo môžem potiahnuť v práci ak budem okey do konca mesiaca. Nástup mi cca vychadza od 8.3 do 20.3 - môžem potiahnuť do konca mesiaca?
@miirka25 ja planujem ostat do uplneho konca,ale tak na druhej strane robim v nasej firme cize to je trosku o inom.Ale presne ako napisali,rozhoduje o tom lekar a ak nemas problemy ziadne je to v pohode.
@martinkamm ahaa, takže v podstate môžem v práci ostať "do kedy chcem" 🙂 by som chcela potiahnuť celý marec ešte ak sa budem dobre cítiť. Termín pôrodu mám vypočítaný na 1.5. ale podľa 3D na 24.4..
@miirka25 to by malo byt v pohode len sa mi zda ze je dako stanovene kedy je posledny termin nastupu.Ja mam termin na 6.4 a spytam sa uctovnicky nasej k akemu datumu je najlepsie a ktory je posledny.
caute kocky tak uz vieme z to bude sestricka 😀
@martinkamm a termin porodu mas kedy?
@miirka25 ja mam 6.4. ale malicky je o tyzden popredu tak aj skor moze 🙂 aj pri malej som mala 1.4 a narodila sa 22.3
@martinkamm ja mám termín pôrodu ako som už písala 1.5 ale malá isto pôjde skôr 🙂 a prvý sa mi narodili v 32tt ale to bolo dvojičky, tak dúfam, že malá vydrží aspoň čo najdlhšie.. chalani sa jej už nevedia dočkať už by ju najradšej chceli mať doma 🙂 a furt im neviem vysvetliť, že ešte sa nesmie narodiť :D
Caute. Viem ze to tu uz bolo spominane ale nie je aj sukromna skupina.
Ahojte, prave som vypila glukozu 😀 napodiv v pohode chut, nic strasne, ale som zvedava co to spravi teraz, kedze po sladkom rano mi byva cely den zle 😀

@vaneska male sono 8 avelke 16€ , ale to je myslim polovicna cena, ja tam mam zaplateny rocny poplatok. Tak skus si radsej cinknut na recepciu 😉