icon

Dátum pôrodu apríl 2018

aduska_ba
29. júl 2017

Ahojte baby, ktorá sa pridá 🤰😉? ❤

nikusska26
20. jan 2018

@misenka777 ja zatim skoro 14kg 😂 a verím, že to ešte nekončí... v prvom tehu 22kg.. druhé 16kg.. a tu uvidíme aká bude finálne váha.. už sa teším zas na dávanie sa dokopy po tehu.. juchuuuu ..

misenka777
20. jan 2018

@nikusska26aj ti velmi chuti jesť alebo máš zvláštne chute? mna len zaujíma či to všetko závisí od toho ako žene chutí alebo je to proste iba tym že je žena tehotná a ide to samo hore... Ja som zatiaľ iba 6kg ale vraj sa najviac pribera ku koncu a bojím sa aby to nebolo nejak extra veľa. A po prvých dvoch si to dala ľahko dole... Lebo ja som nikdy nebola chudá a kg dole išli veľmi ťažko...

misenka777
20. jan 2018

@spajky wau to je super... Ja už 6kg.

mariap24
20. jan 2018

@heregova tu lovelu mam tiez alle len na biele. Mozem ju pouzivat aj na farebne veci? Ci mi moze vybielit? A odmerku davas tak ako tam je napísané? Dik za odpoved 🙂

heregova
21. jan 2018

@mariap24 lovela je aj na farebne,ja nalejem od oka😂tusim polku toho vrchnacika

martinkamm
21. jan 2018

@misenka777 ja mam zatial +2,5kg...ja som zacala az teraz ...chvalabohu za tie 4tyzdne kym mavam dalsiu poradnu mi to stupne tak o 0,5kg.Celkovo sa mi lepsie pohybuje aj spi ako pri malej.Teraz som 29+2 ale podla sona a lekara uz 30+4 malicky je vacsi a aj termin sa mi asi posunie zo 6.4 na koniec marca.

bafka
21. jan 2018

@misenka777 ja som pribrala 8kg. Ale všetko išlo do brucha, trošku boky, inak to nikde nevidieť. Ale cítim sa ako slon už teraz, keďže ja som vždy bola viac menej až dosť chudá. A teraz takéé brucho 😀 a to ešte 10 tt ma čaká 😀 Ach! 😀

misenka777
21. jan 2018

@martinkamm tak to je málinko a keďže sa to pomaly ale isto blíži ku koncu tak to už nepriberies veľa držím palce aby všetko dobre dopadlo.

misenka777
21. jan 2018

@bafka tak mne to išlo tiež väčšinou do brucha a trocha boky ale inak nebyť bruška tak by som obliekla všetky staré gate. Mna naozaj len straší to koľko ešte do konca priberiem.

nikusska26
21. jan 2018

@misenka777 na mňa sa asi lepí aj vzduch ktorý dýcham 😂 a asi je to trošku aj v genetike.. u nás v rodine sme všetky tehuľky ako slonice chodili.. a kojením som dala ľahko všetko dole... tak snáď aj po 3x to tak bude..

martinkamm
21. jan 2018

@misenka777 mne stale viaceri hovoria ze ked mam bundu zimnu a niesom len v tricku ze nieje ani poznat ze som tehu 🙂 chvalabohu aj tak mam co zhadzovat kedze spred 10rokov mam stale kila navyse 🙂

mariap24
22. jan 2018

@misenka777 ja som uz pribrala 16kil 😐 no ked mne tak chuti sladké. A to som len v 27 tyzdni. Hlavne to citim na bokoch. Aj na tvari vidim zmenu.

cleona
22. jan 2018

U mna sa zatial vaha nahor nepohla. Som na takom cisle ako na zaciatku. ;) cosi som na zaciatku schudla a zatial som iba to nabrala spat (1,5 kila). Ale brusko krasne rastie takze vsetko je v poriadku. Ale zase pravda je ze mam zasoby takže je odkial brat ;).

katus226
22. jan 2018

Ja som zatial pribrala 9 kil. Z toho 3 cez vianoce a to mi doktor hovoril ze neblaznite, tri kila za mesiac... 😂

miriss18
23. jan 2018

Ja +6 z toho len 3 tiež cez sviatky 😂 Nirmalne som nechcela veriť že 3 kilá pribrať za mesiac?

mayka10
23. jan 2018

ja zatiaľ 8kg a z toho tiež 3 cez sviatky :D a teraz mám opäť normálny režim :D

miirka25
23. jan 2018

Ahojte, stretli ste sa niekto s preeklampsiou????

jaruska13
24. jan 2018

Tak dnes poradňa za mnou. Vaha +8kg od začiatku, som 28+5 a podľa veľkosti bábätka to posunula na 30 + 1, vraj to bude chalanisko má váhu 1530g ☺☺☺ a 20.2 na matersku.

miriss18
25. jan 2018

Ahojte,hniezdo do postielky dobrá vec?

andy175
25. jan 2018

Ahojte! chcem sa opýtať, mám take tlaky dosť na spodok bruška, normalne niekedy ani chodiť nemôžem. resp. môžem ale veľmi pomaly. Mám pocit, že mi maličká tlačí na močový mechúr.. myslíte, že je to v poriadku. Ako inak bolesti nemám. Iba ked, ležím a pretáčam sa zo strany na stranu. Tak to cítim. Inak stále pracujem. Mám sedavú prácu. Kontrolu mám 8.2. Dnes som 27.tt.

bafka
25. jan 2018

@andy175 aj ja také mávam, som 30 tt, a preto som sa pýtala PN, lebo som už nevládala v práci sedieť. Teraz som už doma (týždeň) a je mi oveľa lepšie, lebo prevažne ležím, nohy vyložené vyššie.... ale tak ja trpím nespavosťou a nevládala som už chodiť do práce aj kvôli tomu, že v noci sa zobudím o pol 1 a do pol 6 nie a nie zaspať a keď som konečne zadriemala, zvonil budík. A išlo ma poraziť! 😀

andy175
25. jan 2018

@bafka ja by som chcela už od toho 8.2. ked pôjdem na kontrolu zostať doma. Ale ja vládzem zatial pracovať, takže chcem chodiť do práce. Doma by som sa možno nudila. Tak dúfam, že bude všetko v poriadku. 🙂

martinkamm
25. jan 2018

@andy175 som na tom rovnako.Pokial sedim je super akonahle sa postavim mam pocit ze mi toztrhne mocovy mechur a neustale by som sedela na wc.v piatok zacinam 31tt a 5.2.idem na poradnu.Ja chcem robit az do 23.2 vtedy mi vychadza nastup na matersku.Uz len vydrzat.

andy175
25. jan 2018

@martinkamm a máš to tiež také ťahanie, alebo pichanie? Ja cítim pohyby niekedy až pri konečníku. Mala je asi nízko neviem.

katus226
25. jan 2018

@andy175 aj ja mavam take, dokonca pridem z wc a mam pocit ze musim bezpodmienečne zase... Ked ma to chyti vonku, chodim ako keby som sa s prepacenim pototo 😂

martinkamm
25. jan 2018

@andy175 rovnako

@katus226 tiez chodim na wc ako na klavir,vycuram sa a idem znova

ziiziii
26. jan 2018

EKG ste mali v norme? Nestretla sa niektorá s tachykardiou?

andy175
26. jan 2018

@ziiziii a to sa chodí v ktorom týždni na EKG?

martinkamm
26. jan 2018

@ziiziii mne nerobili ziadne EKG, nebol dovod.Preco ti ho robili?mas problemy?

ziiziii
26. jan 2018

@andy175 cca 24- 28tt