icon

Dátum pôrodu apríl 2018

aduska_ba
29. júl 2017

Ahojte baby, ktorá sa pridá 🤰😉? ❤

miirka25
14. jan 2018

@simmsi 3 kombinacia.. 930eur stoji...

miirka25
14. jan 2018

@sisa53 este nemame.. zatiql som dala iba zalohu.. a cca v polke marca berieme uz domov

mariap24
14. jan 2018

Ahojte. Mam otázku. Tie ktoré ste to uz absolvovali ako vlastne prebieha to interne vyšetrenie? Ja to mam rozdelene pred týždňom som bola na internom a mi brala krv. A teraz o týždeň idem zas na interné a neviem čo sa tam vysetruje. To mi budu rovbit ekg? A potom o týždeň som objednana na glukozu.

yennn
15. jan 2018

@mariap24 mne na internom brali krv, moc, tlak, ekg, popocuvala ma, porozpravali sme sa. Poslala ma na sono srdca kvoli zadychavaniu, nastastie vsetko v poriadku. A bolo

katus226
15. jan 2018

ono sa robi aj interne vysetrenie? mna poslali len na ekg. tlak mi meraju vzdy v poradni, takisto skontroluju moc a krv mi beru len ked treba nejake vysetrenie (glukoza, stitna atd.)

martinkamm
15. jan 2018

@bafka ja pojdem do BN len ak by bol malicky zle otoceny,ze treba cisarsky.Inak pojdem do TN;)

miirka25
15. jan 2018

@mariap24 ahoj tam ta doktor poslal? Ci ako? Bo mna este noe. 26.1 mam glukozu a poradnu..

mariap24
15. jan 2018

@miirka25 ano gynekolog ma tam poslal. Mi dal dve papieriky aj na interne aj na glukozu. Ktoré mam odovzdať tam kde pridem na dane vyšetrenie.

@yennn dakujem za odpoveď. Uvidim.ze ako to bude. Toho tyzdna tam oidem. A o týždeň mam.glukozu. neviem ako to zvladnem kedze som.teraz mala na lacno odber a uz na ceste tanm.mi bolo zle. Ale tak verim.ze bude dobre.

mariap24
15. jan 2018

@miirka25 a ja.mam 24.1. Glukozu 🙂 a poradnu 30.1

mariap24
15. jan 2018

A tiež sa sost zadychavam ale to uz skor mam to zadychavanie. No a to aj vy uz mate take bolestive kopanceky? Alebo vcera sa mi.stalo.ked som umyvala riad tak ako keby mi babatko tlacilo na jednu stranu a uplne mi stvrdlo.brusko. to yz su asi tí "poslickovia" 🙂 aj u vas to tak je?

yennn
15. jan 2018

@mariap24 poslíčkovia - to sú tie falošné kontrakcie, tvrdnutie bruška, ano 🙂 Ale ten pocit čo máš nemusí byť tvrdnutie bruška, niekedy sa mimčo oprie nohami o jednu stranu, chrbátik a ritka zatlačí na druhú stranu a bruško sa napne. Ale vtedy cítiš, že to súvisí s tým pohybom bábätka. Tvrdnutie je také celoplošné stvrdnutie, akoby kŕč maternice ale v tejto chvíli asi by nemalo ešte bolieť

lucilla29
16. jan 2018

Ahojte dievcata,hladam mamicky,ktore maju planovany termin na cca polku aprila. Rada by som absolvovala v Ba obhliadku porodnice a mozno nejaku tu rychlu pripravu. Ma niekto zaujem?

cleona
17. jan 2018

@lucilla29 Ahoj. Ja mam termin 21.4. je to sice uz moj druhy porod, takze nejaku pripravu nepotrebujem. Je vsak pravda ze by som si mozno celkom rada isla pozriet porodnicu. Kde chces rodit? Ja na Antolskej.

katus226
17. jan 2018

@yennn
@mariap24 mne tvrdne brusko par razy za den, davam si pre istotu magnezium. Vzdy na par sekund stvrdne a obcas akurat vtedy, ked sa drobec prevali a zatlaci na spodok brucha. Dr povedal ze to maternica cvici, ze je to normalne. A v poslednych dnoch je vidiet riadne hrbolceky a rozozname kedy vytrci nozicku alebo chrbatik 😊 tiez sa mi az cele brucho napne ☺ mava lenivejsie aj aktivnejsie dni

miriss18
17. jan 2018

Ahojte... baby čo už máte nakúpené ?

martinkamm
18. jan 2018

@miriss18 my uz vsetko 🙂 a aj poprane ja som mala vela veci po dcerke bielych a vela sme dostali.Tak som to len poprala po 68 velkost.Uz len dubacika sa dockat ♡

jaruska13
18. jan 2018

@martinkamm šikuľka mamina. Ja tiež pomalinky kupujem, ale prať sa chystám až v marci a kompetizovať. Ale základnú vybavičku už mám. Čo mi chýba deka do vajíčka. Baby a aké vložky kupujete do pôrodnice pre seba?

martinkamm
18. jan 2018

@jaruska13 ja som to chcela mat za sebou uz lebo planujem pracovat az do konca pokial sa bude dat a termin mam na 6.4 ale asi bude o tyzden skor, tak som to poprala, lebo musim urobit uzavierky a inventury a nechcem prat na poslednu chvilu.Do vajicka sme si kupili teraz v lidli co bola taka dekova zavinovacka 🙂 Vlozky som si kupila od jednej pani take gazove ako davaju v porodnici lebo mne aj pri malej najlepsie sadli, su vzdusnejsie, ale mam kupene aj take obyc z tesca maternity akesi.Jedine co mi uz chyba dokupit su vlozky do podprdy. Tie si davam aj teraz niekedy, lebo ked je vonku taka kosa a som s malou na sankovacke tak ma normalne az palia bradavky.

bafka
18. jan 2018

@miriss18 nám veľa podávala švagriná, za čo som jej veľmi vďačná, takže ja budem kupovať len také ako drogériu, podložku na prebaľovanie, kočík 😀 ten chceme ísť v pondelok pozrieť a aj objednať už. A mamina už pomaly perie doma, lebo my bývame v 1 iz.byte, tak nech mi to tu zatiaľ nezavadzia. A do pôrodnice nemám ešte nič nachystané, ale asi sa musím rozhýbať už.

lucilla29
18. jan 2018

@cleona ahoj,ja zvazujem Antolsku alebo Kramare. A tiez druhy porod ale pri prvom som chodila na taku par hodinovu pripravu a pacil sa mi nacvik dychania. To som.uz aj pozabudala. Vies nieco o tej obhliadke nemocnice?lebo na Kramaroch robi pripravu jedna pani psychologicka,to som.kedysi absolvovala a tiez fajn,len rodila som nakoniec na tej Antolskej,lenze neplanovane. Preto velmi.neviem ako to tam.chodi. Inak termin mam 15.4.,ale snad to.pride skor☺

cleona
18. jan 2018

@lucilla29 Neviem ako to chodi s prehliadkami priestorov na Antolskej. Tu sa tiez robi predporodna priprava, viem ze to v čase mojho prveho tehotenstva mala na starosti p. Jezikova. Ale to uz je 4,5 roka dozadu. Neviem ci sa nieco nezmenilo. A obhliadku porodnice som predtym nerobila takze netusim. Vraj je teraz Antolska zrekonstruovana odkedy som tam naposledy rodila ;)

lucilla29
18. jan 2018

@cleona Skusim tam zavolat najblizsie dni,ci ta p.Jezikova stale robi. Ak ano,skusim zistit co a ako. A co sa tyka poradne,tu som tam neabsolvovala,ale citala som,ze sa strasne dlho caka zakazdym. Ja si asi ale zazmluvnim niekoho,len stale neviem koho. Ty si chces zazmluvnovat?

cleona
18. jan 2018

@lucilla29 So mnou na predporodnu pripravu urcite nepocitaj. A ano, planujem si zazmluvnit lekara - rozpravala som sa uz s Dr. Dlhopolcekom. Tak uvidime.

miirka25
18. jan 2018

Ahojte. Vyznate sa niekto v tychto foto? Doktor mi povedal ze dievca... ja neviem 😂😂

miriss18
18. jan 2018

Baby a čo používate na pranie pre malinké?ja rozmýšľam o kúpení Bupi pri dcérke som používala sa minula to čo my 😏

lucilla29
18. jan 2018

@cleona ok,takze nechces sa ist vobec pozriet ani do nemocnice ?a Dlhopolceka som zvazovala uz skor ale nestretla som ho. Ty si s nim hovorila v jeho sukromnej ambulancii?posobil na Tena ochotne a fajn?

heregova
18. jan 2018

@miriss18 lovelu,tu aj pri prvomma budem aj teraz

spajky
18. jan 2018

@miriss18 tiez lovela pri oboch

cleona
19. jan 2018

@lucilla29 ked by sa zorganizovala nejaka prehliadka priestorov, aj by som sa pridala. Len na predporodnu pripravu neplanujem ist. Kedze som si to uz zabsolvovala, nevidim v tom velky vyznam. S Dr. Dlhopolcekom som sa stretla osobne u neho v ordinacii na Antolskej. Bol velmi prijemny a ochotny. Je to taky nadmieru pozitivny a vysmiaty pan. Mam z neho pomerne dobry pocit. Este nemam nic podpisane, lebo to staci az ked k nemu zacnem chodit do poradne ten posledny mesiac.

misenka777
20. jan 2018

Ahojte dievčatá ja by som len tak informačne chcela vedieť koľko ste už od začiatku tehu pribrali?

spajky
20. jan 2018