Dátum pôrodu apríl 2018
Ahojte baby, ktorá sa pridá 🤰😉? ❤
Baby. Mam na vas otazku. Mavate niektorá z vas aj take slabšie bolesti v podbrusku? Nieco ako menštruačné ale slabsie. Ja som to doteraz nemala ale teraz ma to semtam chyti. Netrva to dlho ale predsa.
@mariap24 ahoj. Ja som momentalne v 33 tyzdni. Tie bolesti s ami uz aj trochu vystupnovali, nic strasne ale uz su o nieco intenzivnejsie. Hlavne v noci. Ale nie kazdu noc. Pytala som sa na to lekara a hovoril ze krcok drzi, vsetko je v poriadku tak sa nemam strachovat. Budu to zrejme poslickovia. Ale vraj treba davat magnezium. To si davam kazdy den. ( ale to osm aj predtym)
Tiež už mávam také občasné pobolievanie teraz v 32tt.,ako spomínate, no čo je horšie, strašne cítim nohy v rozkroku - kosti, svaly, väzy pri chôdzi, tiež to niektorá cítite tak intenzívne?
Tak to vyzera ze nie som sama s tou chodzou 😀 uch a fest bolia bedrove klby, v noci neskutocne. Malicky je hlavickou dolu a cele podbrusko ma boli. Dr ma "povzbudil", ze to prejde po porode 😀
sme 35tt
Ja som v 34 TT a tiež mám takýto problém. Ak cez deň veľa chodím, neskutočne ma bolia slabiny ani nohu nevladzem dvihnut. A tiež ked lezim na pravom boku pod pravym rebrom ma neskutocne picha, ale všetko vydržíme kvoli našim drobcom 🙂 Náš sa ešte vrtí, krúti takže isto nie je ešte dole hlavičkou 🙂
No aj mna tie svaly bolia ale skor tak po nejakej namahe.
Cleona mna uz tie bolesti v podbrusku presli. A doteraz bábätko bolo dost aktivne a uuz od vcera sa menej hýbe. Nevies moze byt otocene dole hlavickou? Sem tam vidim vydutinku v dolnej casti bruska. No a ty nemas problem s rukami ze ti opuchaju? Ja ich mam opuchnute nielen rano ale aj skoro celý deň. Neviem ci to je v poriadku.
@mariap24 Ahoj. Aj mne uz to pomaly prechadza. momentalne sa citim super, aj ked babulka mi v brusku riadne vystraja. Ruky mi zatial neopuchaju vobec. Mala som trochu problem s navretymi zilami ale uz je to ok. To ci je otocene dole hlavickou ti najlepsie povie lekar. Tazko takto povedat. U mna uz otocena je dole hlavickou.
Mne dr povedal ze bolesti sa zhorsuju pri splne, ktory bol vcera, ze je jasne ze to na nas vplyva...
Ahojte, máte už všetko nakúpené do pôrodnice?
dalsia poradna za nami, od dnes kazdy tyzden. sme 35+3 podla sona 35+5 malicky ma 2700g je otoceny ako ma a som otvorena na spicku prsta...uz nech to mame za sebou lebo uz sa vsetko tazsie robi 🙂
To ma teší, ze nie som sama, co nemá este vsetko kúpené 😊. Nemám este nočné košele, plienky a určite je toho este veľa, ani nemám chuť pozerať ten zoznam do pôrodnice, čo som si vytlačila z netu. Zajtra poradňa 35+3 prvý raz v nemocnici
My sme 34tt a máme 2342g. Asi bude macko. Ja som ešte zatvorená, aj ma to vydesilo, lebo pri prvej som sa neotvarala ešte ani na pôrodnom stole. Teraz sa len modlím, aby aj tento porod nebol taký ako prvý.
@netswan moja prva dcerka sa mi narodila v 39tt s vahou 2550g ale povedal aj lekar sam, ze to je len orientacne ze si nemyslim ze bude obrovsky 🙂 a mozno vraj pride na svet skor
Baby, ake vložky ste si nakúpili. ?
Ja som si kupila 2 balíky v Tescu tie ružové a este si asi kúpim aj tieto Samu....
Ahojte, tvrdne niektorej brusko? My sme v 33tt a vcera celu noc aj dnes cez den... doki je chory - mala som ist zajtra na poradnu, no idem az 16.3 😡 akosi ma boli svalstvo, aj toto ked pisem ma bolia prsty aj cela ruka.. nechapem.. magne beriem
@miirka25 mne tiež tvrdne bruško.. najviac v noci.. ale aj cez deň to začínam pozorovať čoraz viac.. som 34tt a ževraj sú to len poslíčkovia.. tiež beriem magnézium..
@nikusska26 no teraz neviem ci pojdem pre istotu zajtra do nemocnice nech ma kuknu alebo to necham tak..
@miirka25 ja mám kontrolu v piatok.. a všetky tieto stavy som mala aj ku koncu prvého aj druhého tehotenstva.. beriem to tak, že sa telo pripravuje.. je to na tebe.. ak si myslíš, že to nie je v poriadku a cítiš sa zle.. choď.. radšej 10krát zbytočne ako niečo zanedbať.. držím palec!
Ahojte mamičky aprilovky. Rada by som sa spýtala kedy je správny čas na skladanie postieľky?

@katus226 tak asi ked je vsetko ok to staci. Ja idem 23.2 na poradnu znovw - bo dnes nic nerobil...