Dátum pôrodu apríl 2018
Ahojte baby, ktorá sa pridá 🤰😉? ❤
Caute baby. Chcem sa spytat. Mala by som byt v 6tt a som vyhadzana na tvari a krku. Taku krupicku. Mate to niektora? Zle mi zatial nieje, iba mam ako keby pokazeny zaludok . Mate to niektora?
@miirka25 ja mam tiez vyhadzanu tvar neni to akne ale take drobne len a je to na prt🙂vyzera ako pubertak a to som ja nikdy ziadne problemy s pletou nemala🙂
@miirka25 aj ja mam bolesti žaludka ☹
Kocky mna boli zaludok uz 2tt som slaba ako pri chripke a cely den vraciam len spim nic nevladzem ☹
jáááj dievčatá, ja mam s tým žalúdkom, to je čistá katastrofa, sa musím vždy trocha najesť. Trochu to pomôže, ale nie na dlho. Chvalabohu, zatiaľ nevraciam. A idem teraz k dokimu na prvú prehliadku. Tak som zvedavá čo mi povie. Taký vnútorný strach mám že až 🙂
Ahojte, ja som bola vcera u lekára som v 8 tt + 5 dni. Bola to prvá poradňa, pred mesiacom som bola prvy krat v tedy mi robil aj Sono. Som sa tesila ze teraz bude zase Sono a nic. Len ma klasicky vysetril a povedal ze poisťovňa hradí len 3x Sono. Som chcela vidiet babo ale hlavne ze je vsetko v poriadku.
@taanulkaa011 ja som mojmu hned na zaciatku povedala ze chcem zakazdym sono🙂povedal ze nieje problem za poplatok 3eura 🙂ale za to mi to stoji🙂a ma aj 3D a 4D na tie sa tesim velmi🙂
@taanulkaa011 ano,sono poistovna preplaca 3x,velke sono sa robi okolo 10,20,30tyzdna..viac by sa nemalo aj kvoli zdraviu babatka,neodporuca sa na kazdej poradni,lebo moze byt skodlive..ale aspon ta mohol skontrolovat sondou,ci ani to neurobil?ako vie,ze srdiecko je ok?
ahojte, po dlhsom vahani sa pridavam k vasej skupinke... toto je moje druhe tehotenstvo, prve bohuzial skoncilo missed :( momentalne som 9+4 a poradnu mam az o dva tyzdne. ako prosim vas zvladate to mesacne cakanie medzi kontrolami? 🙂
Baby ja som bola 2 krat a vkuse robil sono sondou zo spodu a som platila 4eura tak neviem ako to je lebo kamoska ktora je v 5mesiaci dostane aj foto a neplati ani cent a mame rovnaku poistovnu tak zalezi to na lekarovy samozrejme je najdolezitejsie vediet ze babetko je zdrave len nepochopim tych lekarov ze niekto to robi pre peniaze a niekto zadarmo a to podotykam nechodim k sukromnikovy
ja som zatial za ultrazvuk neplatila nic, mam za sebou jeden na potvrdenie tehu a druhy na pohotovosti (zacalo ma v podbrusku na lavej strane dost pichat a vraj je to skor od chrbtice). no a tam akurat standardny poplatok 2 eura. foto som si pri prvom utz sama vypytala, neplatila som.
inak nie som zastancom castych ultrazvukov, predsa len to babätku nerobi dobre, ale neskutocne sa mi ulavilo, ked som videla ze je v poriadku.
@heregova srdiečko sme videli minule bolo v poriadku. Teraz veru nepozeral tak neviem ako to funguje u každého inak. Nabuduce urcite bude dufam a to uz chcem aj fotecku
Tak babulky hlasime sa aj my z dnesnej poradne🙂 Sme 10 +3 podla sona 10+6 babenko krasne rastie, srdiecko bilo, mame 4cm, krv zobrata, o dva tyzdne ideme na sono a uvidime uz aj vnutor.organy:)Akurat ma vytocili hned rano babky a tetky v cakarni, na 7:15 som prisla na krv sla so mnou aj moja 10rocna babulka kedze my ju nemal kto odviest do skoly, vzali mi krv bola som tretia a sestricka mi hovori , ze kej ju zavediem nech idem rovno v takom poradi v akom sme rano. Kym som zaviedla malu uz tam bola plna cakaren, o 8 prisiel lekar presla jedna tehulka, druha a po nich ako mi povedala sestricka som sa postavila a sla sa nachystat. No to ste mali pocut, ,,ta" prisla posledna a predbieha, neskutocny system a podobne ohovarania sli z chodby, jedna za mnou vletela do prezliekarne, ze ako si to predstavujem prist posledna a predbehnut sa, tak som ju schladila ze som tam bola uz rano a mam papiere vo vnutri, ze idem v poradi ako som bola. Ni des a hroza .Zavrela a ohovarali dalej a nahlas nech pocujem. Vosla som do ordinacie nasrata ako pes a vravim sestricke, ci by nebola taka dobra a nesla tie babky a tetky schladit, ze je neskutocne coho su schopne.Tak vysla a uzemnila ich. No toto co sa deje u lekara je des a hroza.....juuuj vytocena som bola neskutocne.Keby som neboal uz nachystana tak vletim do tej cakarne a poviem im par teplych slov.
Ahojte veľmi sa teším že vznikla táto diskusia. Aj pri prvom babatku mi veľmi pomohlo keď som mohla podebatit,poradit a nechať si poradiť počas týchto krásnych 9 mesiacov. Prvá poradňa je za nami momentálne sme 7+6 a vo štvrtok idem na odber. Zatiaľ žiadne potiaze až na tu pubertacku tvar 😂 Nevadí hádam aj to skončí. Prajem pekný dnik všetkým.
Ahojte ja som mala poslednú menštruáciu 15.7. Všetky testy mi vyšli pozitívne tak som sla k doktorovi no ten mi to nevedel na sto percent potvrdiť , videl iba náznak dutinky na sone , hcg som mala nejakých 150 tak ma objednal až na 13.9 čo bude streda , čakanie je strašne utrpenie, kúpila som si potom ešte jeden další test tam boli obidve čiarky rovnako silne , neviem na čom som vôbec , príznaky nejaké mám okrem zvracania to nemám vôbec , aj keď všade píšu že to ma prísť a bojím sa či to malé rastie vyvíja sa , už sa aj modlim a sníva sa mi o tom ako som u toho doktora :/
@dearbunny ahoj a ktory presne den si bola u lekara?pretoze by si mala byt uz v 9tt a aj ked skor noc nevidel,mal ta objednat dajme tomu o tyzden..teraz vlastne pojdes v 10tt,kedy sa berie krv na rozbory..zvlastny lekar,śe neboj,vsetko bude v poriadku,ak mas krasne dve palicky na teste,nemusis sa bat a zvracat tiez nemusis,nie kazda to ma..drzim palce a daj potom vediet
Ahoj zienky idem si po radu viem ze ziadne lieky brat nemozeme na nevolnost ale nepoznate nejake babske recepti alebo homeopatika ktore fakt pomozu uz fakt nevladzem a neviem nic jest vsetko co zjem alebo vypijem ide von uz som zufala mam doma 21mesacnu slecinku doma ktora ma potrebuje ale to tehotenstvo mi da fakt zabrat dakujem za kazdu radu som v 9 tyzdni pekny den vam
@tinuuu mne byvalo tiez zle a velmi ale zacala som uzivat antimetil na radu lekarnika aj doktora su neskodne a mne teda pomohli a zabrali jednu som si dala hned rano o 6-7 a druhu poobede o 13-14 a musim zaklopat uz si davam len rano a nieje mi nic citim sa uz konecne dobre uz asi 2tyzdne mam pokoj.sem tam ma len naplne pri umyvani zubov a podobne ale uz nevraciam ani nic .Takze za mna urcite ANTIMETIL.Mala som aj lizatka na nevolnost ale to nic nepomohlo.
mne je hrozne zle,mi je a hlava hrozne boli to budu asi moje migreny
@martinkamm dakujem velmi pekne lizatka mam aj ja ale tiez ziaden ucinok skusim sa poradit s lekarom 🙂
@tinuuu skus tie lieky mne pomohli a su pre tehotne,kojace matky a aj deti od 3 rokov.zazvorove
@martinkamm dakujem dufam zze pomozu lebo vobec neviem fungovat ci jem ci nejem zle mi je a ma napina

Ahojte
Dnes som bola aj na 1.x u Dr, podla sona 8+0, vsetko zatiaľ Ok
Rozprávali ste sa s lekárom o trisomy teste ? Hovoril mi ako o možnosti širšieho a presnejšieho určenia k tomu základnému skríningu