Dátum pôrodu december 2013
Ahojte, dovolila som si vytvoriť túto tému, lebo som ju ešte nikde nenašla.. možno to je ešte skoro..,ale keď rátam ,že som ovu mala neskôr tak by mi termín mal vychádzať na začiatok decembra.. Síce to ešte neviem na 100% ,ale zrejme sa dočkám 😅 .A ak nie tak nevadí ..Budem rada ak budete potom v tejto téme pokračovať aj za mňa..Držím palčeky všetkým, aby ste to dotiahli do krásneho a úspešného konca 😵 😵 😵
ahojte, ak všetko pojde ako má, tak aj mi máme termín pôrodu 15. 12. 2013 🙂 držím palce všetkým decembrovým 🙂
@pragmaticka @povuma tak my asi mame uplne rovnake postavy,ja mam tiez 175cm a momentalne 70 kg.pred prvym porodom som mala 65kg a pribrala som 9kg.podarilo sa mi schudnut skoro na povodnu vahu,ale zima bola dlha a nieco sa uz nalepilo.dufam,ze teraz nepriberiem viac ako predtym.
Inac je mi stale doobre,ziadne nevolnosti,len stale nemam na nic chut,ani na slane,ani na sladke.akurat jem viac ovocia a zeleniny.a vecer som totalne unavena,zaspala by som skor ako mala,keby mi dovolila 😀
ahojte , ak mozem tak sa i ja pridavam 🙂 patrim do prvej polovici decembroviek ,termin 3.12 2013🙂 a tento tyzden nas caka sono - akcia srdiecka 🙂 drzim vsetkym palceky aby sme to dotiahli do krasneho 40tt tehulkovania 🙂
Ahojte baby, tak mi sme dnes boli na usg, bolo krasne videte srdiecko aj s akciou 🙂 aj nam ho pustili 😀 male ma 8mm, co vraj zodpoveda 6+5,ale podla dr, mi dnes povedal , ze sme 7+00 😉
a inak tie chute -nechute co vas tu trapia, tak sa pripajam..nemam na nic chut..a potom mi je tak zle od hladu..a ked nieco zjem nasilu, alebo uz mi to aj zide ze celkom na chut, je mi z toho este horsie, ako mi bolo 😀 😀 😀
U nas sono ok, srdiecko bije, babo rastie, uz sme detiskam doma oznamili, pubertak len prevratil ocami, ze " nemam pat rokov, vsimol som si" (nemam ho v pase, je z povodnej chlapovej tvorby, tak som si ho nechcela "privlastnovat") a Natalka bola cela nadsena, aj ked nas upozornila, ze sestra by bola lepsia, lebo brata uz ma a dievcata principialne lepsie nez chlapci... Moju mamu sa chystame prevalcovat cez vikend (ked jej to nase taradlo uzvanene nevyzvoni skor....)
Inak mne sa chute nezmenili, len mi nic nie je dost spitlave a tak lejem Tabasco aj na mliecnu cokoladu (na tu hlavne, ale to som robila aj pri Natalke, takze nic nove...) A zle mi je na stastie len tak primerane, zaludok ako na vode, ale inak pohoda...
Ahojte dievcata, asi budem patrit k vam decembrovkam v piatok som si nasla na teste krasne // tak v stvrtok sa chystam k lekarovy tak dufam,ze v setko bude ok.pekny dnik prajem 🙂 🙂
Ahojte, bohuzial som sa k vam stastnym tehulkam pridala priskoro... Mala som MA v 5tt... ☹
Vsetkym vam buducim mamulkam drzim palceky, aby ste si svoje pokladiky vychutnali v brusku a potom stastne a v zdravi tulkali na rukach 🙂 🙂
tak ja som bola dnes u doktora ale objednali ma na stredu az tak sa dozvieme co a jak ..zle mi je stale ale dnes som sa aspon najedla trocha...
@miselkawm TAK to je mi luto,ja som mala MA v januari,tak tiez trpnem,co bude teraz.Inak po 2 menstruaciach som hned otehotnela, tak drzim palce,urcite to vyjde na buduce.
ahojte baby, vsetky vas zdravim a prajem bezproblemove tehulkovanie... citam vas od zaciatku, lebo som tu xcela patrit... na teste mam I I , ms nikde, tak hadam to vyjde...takze zatial veeeelmi potixucky sa pridavam.... k dr. sa xystam az o nejake 2-3 tyzdne... som tu asi "najmladsia a najcerstvejsia tehula" (nemyslim vek :D ) .. termin podla netu jej 27.12., tak pevne verim, ze tu vydrzime do konca a este aj dalej... zvlast pozdravujem @usacek79 a @katy633 ... mali by sa pridat aj @sonia1501 a @andrea1982 ... tieto baby poznam z marcoviek 2011 a tesim sa, ze sa tu zase vsetky spolu streteme 🙂 pekny den prajem
Ahojte, pripomínam sa, nestíhala som absolútne, lebo sme cez víkend otvárali našu detskú kaviareň 😀 ... ani som nemala čas myslieť na nič iné ako prevádzku ... ale... dnes kontrola po 10tich dňoch ... som 7+3, mimi malo 11,3mm, srdiečko mi ukazoval 😀 ... tak som vytešenáááá 😀
inak prečítala som si z predchádzajúcej návštevy z 12.4., ze dopler pozitívny a vak mal 17mm, tak možno ma strašil úplne zbytočne alebo si pozrel zle dátum poslednej MS, lebo podľa MS som 7+5 ... znamená, že už vtedy videl srdiečko?
dnes mi vysvetlil, že voľným okom nevidel, ale že tam pustil trochu farby a potom už bolo vidieť ???
@danteska mňa keby dnes takto preženie, tak sa aj nahnevám ... dosť stres to bol, i keď som si nič nepripúšťala ...
@mamamonika Dakujem velmi pekne za povzbudive slova 🙂 drzim ti place, aby vsetko bolo uz teraz v poriadku 🙂
@danteska tak toto potesi.a preco ta preobjednal,nemohli ti zavolat aby si sa tam nemusela trepat? Vad to museli byt ine nervy,cakat tolko na vysetrenie a potom ti povedia,ze pridite v stredu.tak nech to v tu stredu dobre dopadne.
@emode krasne miery mate tesim sa,ze je vsetko o.k. a gratulujem aj ku kaviarni.super napad,takych by sa zislo aj viac.
@bokroska ďakujem 🙂 veď aj ja mám hneď lepšiu náladu ... len keď sa ma doky dnes spýtal, že kde čo ako robím, povedala som mu, že cez víkend sme mali otvorenie, tak mi povedal: takže ste ležali, že?? 😉 (môj doky má ordináciu 100m od našej kaviarne a byt máme v jednom objekte, všetko mám pokope 🙂 ) ... inak, ak máte chuť, nakuknite: www.peekaboo.sk
@usacek79 to zafarbenie spravil vtedy pred desiatimi dňami, keď ma tak zdeprimoval, čo mi nakoniec povedal, že akcia tam je ... a v správe uviedol dopler pozitívny, to sa pýtam, znamená, že už vtedy bolo srdiečko?? podľa UTZ som 7+3tt, podľa MS 7+5tt
@zuzu9906 tak včera som bola 5+0 a dutinku už bolo vidieť. Lekárka mi ukazovala také biele olemovanie okolo, vraj to tak má byť, vtedy je to OK. Dokonca vylúčila aj MMT, vraj na dobrých sono prístrojoch to je vidieť. Tak som rada. Idem opäť o 2t, ke´d budem 7+0 a to by už malo byť aj srdiečko vidieť.
HCG bolo teraz neviem či 437 alebo 473, ale vraj aj to je v poriadku na tento týždeň.
@meggie.sk no vidis, gratulujem 😉 vsetko bude ok 😵
ale hcg mohlo byt jedine ak 4370/4730 - to uz muselo byt v tisicoch, nie v stovkach, asi si dobre nerozumela 😉
lebo do cca 1000/1500 nie je NIC vidno, ani dutinku a po druhe, 473 by bolo absolutne zle na 5tyzden, takze to by lekarka nechvalila 😅
ale cisla uz ani neries, ak je dutinka, tak je to OK, nech len pekne rastie dalej 😵
@usacek79 ahoj, tak bola som na sono,
babo ma 1,07 cm, co zodpoveda 7+1 tt a podla pms som 7+5tt, akcia srdiecka bola.
tak mozem kludne spat
baby, kojite niektora?
@usacek79 Tsk ja som to napísané nevidela, ale podľa tohto http://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdravi... je to ok, lebo na odbere som bola 4+2
A veru nech len rastie. Ale viac mi už krv nebrala
@zvedavasom -gratulujem ku akcii srdiecka a miminko ma z krasne miey 🙂 mna caka vo stvrtok to co teba dnes 🙂
@hunka - nechodila si nahodou do heliku ?

@povuma tak to fakt ako ja..mam teraz 69kg , tak dufam ze po porode nepresiahnem hranicu 80kg.. ale tak uvidime, hlavne nech je malicke zdrave - to je najdolezitesjie..co tam po postave.. 🙂