icon

Dátum pôrodu december 2013

eva3107
20. mar 2013

Ahojte, dovolila som si vytvoriť túto tému, lebo som ju ešte nikde nenašla.. možno to je ešte skoro..,ale keď rátam ,že som ovu mala neskôr tak by mi termín mal vychádzať na začiatok decembra.. Síce to ešte neviem na 100% ,ale zrejme sa dočkám 😅 .A ak nie tak nevadí ..Budem rada ak budete potom v tejto téme pokračovať aj za mňa..Držím palčeky všetkým, aby ste to dotiahli do krásneho a úspešného konca 😵 😵 😵

gabusa1975
31. mar 2013

Jeej ja som si našla takto pred rokom dve čiarky,termín bol 1.12,ale naše veličenstvo sa ešte chcelo nosiť v brusku,nakoniec 8.12 nás Kubko spravil najšťastnejšími na svete...dievčata nech Vam to vsetkym výjde 😀

sudabe
31. mar 2013

@usacek79 Ahoj a aké si malá to hcg?

usacek79
31. mar 2013

@sudabe no skoda reci.... 36 😖 na 16DPO...
akoze to je hodnota tak na max 12-13DPO.
ale zas hovorim si, ze mozno sa lenivec len neskor uhniezdil 🙂
moja viera v dobry vysledok je nekonecnaaaa 😅

leonetka
31. mar 2013

@monika15 no jasneee. to stihas potom uplne 😉

bokroska
31. mar 2013

@usacek79 mozno sa ozaj niekde to vajko tulalo a hladalo najvhodnejsie miesto 🙂 ved uvidis pri dalsom odbere,ak stupne bude dobre.a kedy ides na krv?

emode
31. mar 2013

@usacek79 predchadzajuce tehotenstvo som mala nieco podobne, HCG mi sice nemerali ale vzdy pri tych prvych kontrolach to vyzeralo tak tyzden pozadu ... stalo sa mi vtedy, ze som bola 1x u mojho gynekologa, mala som byt v siedmom tyzdni a o 3 dni mi na pohotovosti (začala som špiniť) povedal doktor, že je to taký šiesty týždeň, srdiečko ale bilo v pohode, tak povedal, že nemám stresovať ... každý vtedy len hovoril, že došlo neskôr k oplodneniu a pritom som vedela veľmi dobre, kedy sme sa trafili ...
tak neboj, pár dní nevadí hádam !!!

usacek79
31. mar 2013

@bokroska
@emode
dakujem baby 🙂 na dalsi odber idem v utorok a hcg pod 500 neberiem 😀

no ja som mala pri vsetkych tehu oneskoreny vyvoj, vzdy mi hovorili tak o tyzden az dva pozadu podla uzv, hcg mi nemerali nikdy.. No a teda nikdy to nedopadlo dobre, co samozrejme neznamena, ze by to teraz nemohlo byt inak 🙂

naja94
1. apr 2013

@bokroska
Gratulujem!!!! Verim, ze si tehulkovanie budeme uzivat ;)

bokroska
1. apr 2013

@naja94 dakujem.aj ja dufam,ze bude vsetko o.k a dostaneme najkrajsi vianocny darcek.

naja94
1. apr 2013

@carie32
@sakura
Ahojte, spolubojovnicky 🙂... Gratulujem a zelam krasne tehotenstvo ;)

bokroska
1. apr 2013

Inac baby ako ste prezili dnesny den? U nas okrem manzela nastastie iba jeden 4-rocny kupac,ale zato na cely den.a nase vesele babky si aj veselo ulievali 😀 .a ze ci budem aj ja.tak som sa vyhovarala,ze nie,co keby bolo treba ist niekam autom.ako ste to zvladli vy?

naja94
1. apr 2013

@bokroska
🙂 veru, krajsi darcek sa neda ani vymysliet... Ak nam vsetko dobre dopadne, tak najblizsie Vianoce budu patrit do skupiny nezabudnutelnych a jedinecnych 🙂))

Inak, mne byva vecer tak akosi osemetne, akoby predzvest prvych nevolnosti... Ale cez den zatial uplne v pohode, podbrusok citim uz len tak jemne, prsia tiez len obcas... Nic dramaticke zatial ;) ale ono sa to vsetko este prihlasi... 🙂))

emode
1. apr 2013

čafte 🙂
@bokroska podobne, bola som šofér, takže nikto nič, hoci som čakala, že si mamina všimne moje naliate prsia 😕
chcem sa opytat? ako je to so sexikom v tychto prvych tyzdnoch??? mm je akysi smutny 😲

bokroska
2. apr 2013

@emode tak moja mamina ma uz odhalila,ze vyzeram tak inak,tak tehotne,ze ci nieco nebude.a kedze ja neviem klamat ani zatlkat tak som sa priznala.ako to tie matky robia?????
a co sa tyka sexiku,tak ja osobne sa bojim,nech sa tam ten krtko dobre zavrta a potom by sme uz aj mohli.ale mangela to uz drazdi,hlavne tie vacsie prsia 😀 .no co uz,bude musiet vydrzat 😀 😀

emode
2. apr 2013

@bokroska my sme u našich boli v nedeľu naobed, a pobudli sme dovečera, len mamina nemala šancu niečo riešiť, lebo tie naše dva tajfúny, ich vnučky (moja a bratova dcéra) im dali riadne zabrať a potom sa ešte aj dohodli, že tam zostávajú spať 😀 ... samozrejme vystrájali, babka nevyspatá, baby si o štvrtej ráno zmysleli, že chcú svoje maminky, a keď nie, tak aspoň zábavu do pol piatej ráno robili 🙂 spievali Prší, prší ... chichúňali sa a obhadzovali plyšákmi ...

bokroska
2. apr 2013

@emode no pekne.my sme tu zase mali segrinho syna a tiez toho navymyslali.oni si zase velku noc robili vonku lopatkami v kaluzi.spinavy boli jak prasce 😀 niekedy mam pochybnosti ci prezijem toto tehotenstvo v zdravi pri mojej neunavitelnej dcere.uz nech je v skolke 🙂

bokroska
2. apr 2013

Dnes som este skusila testnut,ci ciarocka silnie a myslim ,ze hej.

pragmaticka
2. apr 2013

Ahojte...tak sa ku vam pridavam, aj ked zatial este velmi neveriacky...test pozitivny. Termin vychadza na 05.12. . A priznaky? Brutalne bolesti prs, podbrusko pobolieva obcas ako pred mrchou, no co ma znepokojuje je, ze posledne tri dni spinim (teraz by som mala mat prave menzes). Sice nie vela, ale aj tak ma to dost irituje, tak uvidime ci z toho nieco bude alebo nie.. ostatnym gratulujem.. 😉

pragmaticka
2. apr 2013

ozaj baby a ako spavate?? Lebo ja posledne dni uplne hrozne..nemozem zaspat a potom rano uz buntosim o piatej, siestej...ako ste vy na tom??? a to nocne prehadzovanie je fakt s tymi citlivymi prsiami dost bolestive.. 😒

bokroska
2. apr 2013

@pragmaticka vitaj.aj mne by termin vychadzal na 5.12,ale uvidi sa,lebo som mala neskor ovu.a tiez spavam hrozne,len sa mrvim,otacam a mam divne sny.a rano by som najradsej dospala,ale to uz ma zase budi moje slniecko.

naja94
2. apr 2013

@pragmaticka
Ahoj, gratulujem a nech Ti vsetko dobre dopadne 🙂 ja myslim, ze to spinenie nie je nic nebezpecne, ine by to bolo, keby si sa riadne rozkrvacala a ak by si mala nejake podozrive vyrazne bolesti... Ale ak sa tym mas velmi znepokojovat, tak mozno je lepsie zajst k svojmu gynekologovi, aby Ta vysetril a vyjadril sa k tomu spineniu...

Ja zaspavam ako dudek, ale uprostred noci, ked si moja mala (1 rok) pyta mlieko, tak po krmeni nie a nie zaspat... Sama neviem, ci to suvisi s tehotenstvom alebo nie... No uvidime, co sa bude diat nasledujuce dni a tyzdne 😉

emode
2. apr 2013

@pragmaticka ja som taketo spanie mala minuly týždeň, ráno o šiestej vyspatá, a celkovo som bola taká divná, tak som urobila test 🙂 ... to špinenie je normálne, kopec báb má dokonca aj normálnu menštruáciu v čase, keď ju mali mať a sú tehu ...

@bokroska určite je silnejšia, ja nemam už kupeny test, tak to radšej nerobím 😕 ešte by sa to zmenilo 😲

emode
2. apr 2013

@pragmaticka inak vitaj v klube 😀

pragmaticka
2. apr 2013

@emode
@naja94
jeeej, dakujem,tak nie som sama...a ohladom toho spinenia som uz volala na moju gyndu a doc ze na sono by bolo este veeelmi skoro, ze mam prist az buduci tyzden, tak dufam ze to bude v poriadku a my sa v dec. budeme tesit z najkrajsieho darceka.. 😉

bokroska
2. apr 2013

@pragmaticka ja som spinila minule tehu a vsetko bolo v pohode,tentoraz som nespinila vobec.
@emode test soim robila len preto,lebo mi este jeden ostal,tak nech sa nepokazi 😀
@naja94 my tiez este vstavame na mlieko,ale az nad ranom a to mala v polospanku vypije flasu a spime dalej.horsie je to so zaspavanim,nie a nie zaspat.

gorka
2. apr 2013

Ahojte tak sa pridavam.termin mam1.12.doma mam uz skoro 2,5rocne novembrovcatko a velmi chceme k nemu surodenca.prva navsteva u lekara bola dnes uz mame aj foto fazulky.uz len nech ide vsetko ako ma.

gorka
2. apr 2013

Inak aj ja spinim sem tam od soboty.v sobotu bolo viacej,teraz uz len slabo,ale i tak sa bojim.dr mi dal utrogest,no ked somsi precitala letak,ani neviem,ci ho vezmem.brala som ho minule tehu a som sa cudovala,co som dostala zapal zil a desne migreny po vysadeni

danteska
2. apr 2013

ahojte,mozem sa pridat? ja som temu januar 2010 ked som cakala maleho nejak nestihla a tazko sa "nastupuje do rozbehnuteho vlaku" tak by som chcela takto hned..mam pozit test ale k mudr pojdem asi o 3 tyzdne..termi mi vychadza na cca 9.12.

bokroska
2. apr 2013

@gorka
@danteska vitajte žienky.

danteska
2. apr 2013

@bokroska vdaka 🙂 rada by som vas poznala od zaciatku 🙂 minule som si povedala ze ak budem tehotna tak to nepremeskam uz 😀 no a co sa spania tyka tak by om spala stae..to som mala aj u maleho..neviem cim to je..🙂 ale inak zatial mi nie je zle-to mi ani prvy krat nebolo,ziadne nejake zmeny..k mudr sa chystam asi o 2 tyzdne..myslim ze skor ani netreba..