icon

Dátum pôrodu december 2013

eva3107
20. mar 2013

Ahojte, dovolila som si vytvoriť túto tému, lebo som ju ešte nikde nenašla.. možno to je ešte skoro..,ale keď rátam ,že som ovu mala neskôr tak by mi termín mal vychádzať na začiatok decembra.. Síce to ešte neviem na 100% ,ale zrejme sa dočkám 😅 .A ak nie tak nevadí ..Budem rada ak budete potom v tejto téme pokračovať aj za mňa..Držím palčeky všetkým, aby ste to dotiahli do krásneho a úspešného konca 😵 😵 😵

mamamonika
29. apr 2013

Kocky, kedze musim polihovat kupil mi mangel k narodkam tuto knizku, je fakt uzasna odporucam precitat kazdej mamine aj buducej mamine, naozaj sa pobavite a aj poucite.Ja som ju zhltla za dva dni.
🙂
http://www.pantarhei.sk/knihy/druckermanova-pam...

usacek79
29. apr 2013

@1katulka
@povuma no tak ono su ryby, ktore su lepsie a horsie v tehu - najma velke morske, ako zralok, makrela, mecun atd obsahuju viac ortuti a ta samozrejme nie je dobra, tuniak je kdesi v strednej kategorii.. ale stale sa bavime o tom, ze raz za cas NIC neuskodi, ani ta morska ryba... to su stopove mnozstva, ktore by sa prejavili az ak by boli dodavane telu casto a vo vacsich davkach...
http://www.ludsketelo.sk/component/k2/item/180-...

usacek79
29. apr 2013

@zlatat no ale zas ci si to urcite mala zo zeleniny... ved to asi lekar len tak tipol, ked si mu hovorila, ze z coho by to mohlo byt...

zlatat
29. apr 2013

@usacek79 a bohvie ..

meggie.sk
29. apr 2013

@mamamonika Jéj to je super, je tu niekto aj od nás 🙂 Kedy máš termín?

meggie.sk
29. apr 2013

@usacek79 no kiež by som si ja takto mohla vápnik doplniť ke´d som alergická na mliečnu bielkovinu a ešte aj sóju ☹

usacek79
29. apr 2013

@meggie.sk no ale ved pozri ten zoznam potravin, tam je veeeeela nemliecnych alternativ 😉

pirhina
29. apr 2013

@usacek79 boze ide ma porazit s toho nic nerobenie bojim sa ze zleniviem uz 3 tyzden nic nerobim len lezim a obces prejdem a navarim a ked si predtavim ze este minimalne do konca trimestra budem takto tak sa zosaliem a vonku tak krasne 😎

gorka
29. apr 2013

@1katulka pretoze obsahuje tazke kovy

meggie.sk
29. apr 2013

@usacek79 Idem si veru nejaký pohľadať a zase budem múdrejšia.

gorka
29. apr 2013

@povuma haha ty si cislo,ja som pri malom tiez casto tuniakovu pizzu 😝 ,ale odkedy som to pocula,obmedzujem,inak,som v tomto tehu trocha povolnejsia,jem fakt skoro vsetko

meggie.sk
29. apr 2013

INak pozerám, že nás je tu riadne veľa čo nám zachutil tuniak. Ešte som ani nemala potvrdené tehu a takú chuť na tuniaka som mala 🙂 A odvtedy tiež viac krát.

mamamonika
29. apr 2013

@meggie.sk Termin mam 20.12.A ty?

mamamonika
29. apr 2013

@pirhina Ty tiez spinis,ked si Pn?Ja uz tak isto nudim a to mam kopu veci na zehlenie,ale este pockaju a budem po troskach kazdy den 20min.

usacek79
29. apr 2013

@meggie.sk ale ved nemusis hladat, o stranu dozadu som dala link 😉

pirhina
29. apr 2013

ja mam kopu zehlenia a prach taky ze aj pisat mozem 😀 😀 😀 😀 😀 no co uz musim to vydrzat vsak hadam sa polepsi.ano spinila sam a ked sa namaham zase to zacne takze nic nerobim a som po 2 potr.tak si davam pozor

usacek79
29. apr 2013

@pirhina no tak ja nic nerobim uz vyse mesiaca a ak dopadne nabuduci utorok utz dobre, tak este do konca maja budem doma... 😅 tiez ma ide porazit, ale zas tymto poflakovanim sa na nete cas ubehne strasne rychlo 😉

pirhina
29. apr 2013

@usacek79 no veru ja idem na sono 9.5.tak som zvedava ale srdiecko som pocula uz v 7t.takze som zvedava ako sme narastli 🙂 🙂 🙂 🙂

pirhina
29. apr 2013

@mamamonika som ti odpisala len som ta zabudla oznacit tak hore je odpoved

meggie.sk
29. apr 2013

@mamamonika Ja zatiaľ 23.12. Tak to sa u nej možno aj stretneme 🙂 Kam chceš ísť rodiť?
@usacek79 To je pravda, pozerala som, ale hľadala som ešte niečo a dočítala som sa, že veľkým zdrojom je mak. Ten som jedla kao divá v prvom tehu. Nemala som problém večer o 10 variť cestovinu a mlieť mak aby som si pochutila 🙂

meggie.sk
29. apr 2013

@mamamonika inak ja mám tiež žehlenie, nie trošku ale už dosť, mala by som po troškách začať lebo môj chlap sa toho veru nechytí 🙂

mamamonika
29. apr 2013

@meggie.sk Na Kramare k nej,ona tam chodi rodit ja som tam aj malu rodila a bola som spokojna.

usacek79
29. apr 2013

@meggie.sk presne to je na tom nasom tele uzasne, ze si vypyta, co potrebuje, len treba pocuvat 😉
samozrejme okrem pripadov, ked nas tlaci do tataraku a plesnivych syrov 😀
ja som dnes robila cokoladovu tortu, lebo sestra ma narodky, ja som mala pred nedavnom a muz mal meniny a stacilo mi len vylizat potom hrniec s polevou a bolo mi zle, ze dovi 😅
ja nejak nemam v zasade chut na nic, uz aj ta kysla kapusta ma presla, ale teda stale su to take kyslejsie veci, co mi idu 🙂
ale dnes som okrem rozka s acidkom a tej polevy nejedla nic 😅 to teda ale nie je bohvieco, dam si teda file na veceru, ja ryby mozem furt a stale, mnam 😵

lada750
29. apr 2013

@pirhina ahoj neboj ja som pri druhom lezala do konca 5 mesiaca potom to bolo ok..

vroni
29. apr 2013

@usacek79, moje telo ta pocuvlo, uz ma sialena chut na tatarak presla 😀 (na plesnivy syr nie, ale ta nie je taka intenzivna, to zvladnem) Zato mam stale chut na chlieb s hocicim a patricne mi to lezie na nervy. Nejem obilniny a bezobilninovy chlieb maju len v jednom obchode a nie prave za rohom, takze som spraskala rozok od pekara, dieta si bahni, ale moj zaludok sa pyta, ci som uz nacisto zbesnela 😠 😠 😠

povuma
29. apr 2013

@slniecko612 ja sa nechystám do zahraničia, ja by som sa bála, aj letu, aj zdr.starostlivosti, my pojdeme len niekde na Slovensko...kupat sa chystám, ale len mierne, pravdepodobne s tamponom alebo kalíškom, a opalovanie vynechám, budem v tieni...zasa nechcem syna obrať o prázdniny, aby sedel doma, určite pojdeme k vode...zasa neviem si predstavit sediet doma v horúčavách....Ja by som rada šla ja na Pohodu aspon na jeden den, ak sa budem dobre cítit 😅 No energie mám na rozdávanie v tomto tehotenstve, musím sa trochu brzdit.....

marhulka13
29. apr 2013

@zlatat u mna v 7 tt nebola este srdecna akcia, tak som ako na ihlach, teraz som uz v 9 tt, tak to uz musi byt vidiet. navyse ma teraz kvari hrozna chripka, tak o to viac sa bojim. od zaciatku tohto tehu sa na mna lepi jedna choroba za druhou 😖

1katulka
29. apr 2013

@slniecko612 ja sa chystám do Talianska - Rimini, mali sme už zaplatenú dovču a nevedela som že budem tehu...samozrejme ked bude všetko ok 🙂

zlatat
29. apr 2013

@vroni bože spomínaš chlieb - ja ho tiež nejem, jedla som ho naposledy možno pred rokom ... a teraz? Zisťujem, že z chleba mi nie je zle, jem ho s hocičím ... dokonca od januára som na delenej strave a teraz som si dala chleba s tuniakom a pažítkou ... 😕
@marhulka13 držím palčeky, aby srdiečko už bolo

pirhina
29. apr 2013

@marhulka13 teraz mame oslabenu imunitu aj ja som bola chora ked som bola tak 5t tak som sa snazila to vylezat aj horucku som mala povedali mi ze si mam dat pozor na horucku nad 38 to uz moze ohrozit plod tak to pekne vylez nech si rychlo zdrava 🙂 🙂 😉 😉