icon

Dátum pôrodu december 2013

eva3107
20. mar 2013

Ahojte, dovolila som si vytvoriť túto tému, lebo som ju ešte nikde nenašla.. možno to je ešte skoro..,ale keď rátam ,že som ovu mala neskôr tak by mi termín mal vychádzať na začiatok decembra.. Síce to ešte neviem na 100% ,ale zrejme sa dočkám 😅 .A ak nie tak nevadí ..Budem rada ak budete potom v tejto téme pokračovať aj za mňa..Držím palčeky všetkým, aby ste to dotiahli do krásneho a úspešného konca 😵 😵 😵

11miuska11
30. apr 2013

@usacek79 a co ty vies, mozno by to aj bez lietania odislo...v podstate, keby si otehu na svadobnej ceste, tak by babo bolo este drobnejsie, keby ste leteli naspat...vsetko je tak, ako ma byt a teraz budete mat vianocny darcek 😀 Kedy ides na sono? Alebo som prehliadla fotku?

pragmaticka
30. apr 2013

@11miuska11 ja si presne tiez myslim ze pre babo je lepsi dvoj- trojhodinovy let, ako 10 hodin sediet v aute ..ja uz teraz sledujem ze mi cesta autom vobec nerobi dobre, ci uz je to prudke brzdenie, alebo pridanie plynu nehovoriac ked prejdem cez nejaku jamu...okrem toho mam pocit ze som ovela menej koncentrovana na jazdu. Noo my planujeme ist az koncom augusta, zaciatkom septembra, cize to by som akurat koncila druhe trimestrie...dost som z toho mrzuta, lebo vobec nemam rada chodit na dovolenky pocas najvyssej sezony. Mam radsej jun ci september - ale bohuzial to nam nijako nevychadza....Jun sme zaneprazdneni pripravou svadby a september uz budem predsa len v tretom aj ked na zaciatku, ale pride mi to uz take menej vhodne..kam idete presne do spanielska? sme asi pred tromi rokmi presli celu andaluziu a bolo tam fakt uzasne... 🙂

pragmaticka
30. apr 2013

ja idem vo stvrtok na dalsie sono a mam trosku obavy aby bolo vsetko v poriadku! Naposledy som bola pred tromi tyzdnami , srdiecko bilo ako o dusu, tak dufam ze bude vsetko ok..ale tie obavy pred kazdou prehliadkou asi patria k tomu, ci?? Inak prsia bolia stale, sice trosku menej ako na zaciatku, podbrusko obcas, obcas pichne na lavo, obcas na pravo a hrozne ma zacala palit zaha..nepoznate na to nejaky domacky recept?? Nikdy predtym som s tym nemala problemy ☹ noo a furt by som iba jedla, tlacim vsetko dohromady, pretoze len ked jem tak mi je dobre...zaujimave ale ze odkedy som zistila ze som tehu som schudla 1kg..

mamamonika
30. apr 2013

Kocky dobru chut k obedu!Ja som dnes dostala chut na hraskovy privarok s vajickom. 🙂

bokroska
30. apr 2013

@mamamonika mnamky ake chutky si narobila.ja sa akurat krmim perkeltikom s knedlou.ale musim potroske,lebo som zistila,ze ked sa najem vela,tak mi je z toho zle.tak mensie porcie a castejsie.

mamamonika
30. apr 2013

@pragmaticka Aj ja som schudla,lebo mi vobec nechuti sladke a vecer sa tiez nenapchavam,lebo mi byva tazko.Aj v prvom tehu som najprv schudla,ale potom som to dohnaĺa +18kg.

mamamonika
30. apr 2013

@bokroska Tak aj perkeltik je dobry,ale trva dlhsie,toto bolo sup sup.🙂

pragmaticka
30. apr 2013

@mamamonika 🙂 noo ja to mam tiez tak, na sladke vobec chut nemam! Jedine co mi chuti je vanilkova zmrzlina - tu kupujeme uz pomaly na kila 🙂 noo a vecer ked som hladna (co som vzdy) , tak sa snazim hlavne ovocie jest. Ale s tymi 18kg si ma teda vobec nepotesila.. moja najhornejsia hranica je 13kg! Tak dufam ze to velmi nepresvihnem...

bokroska
30. apr 2013

perkeltik sa dojeda este z nedele a stasle sa nemoze dojest 😀 .a ked sa bavite o chudnuti,tak aj mam kilo dole,lebo obvykle chrumky vecer mi vobec nechutia a aj menej sladkeho zjem.

pragmaticka
30. apr 2013

ozaj baby, ja si uz asi tento tyzden idem kupit moje prve tehu nohavice...sice som este len na zaciatku tretieho mesiaca a na brusku zatial nie je nic vidiet , ale proste nic uzke, obtiahnute na bruchu neznesiem...noo a bohuzial vsetky moje nohavice ci rifle su vyplieskane... 😒

slniecko612
30. apr 2013

@povuma A mozem sa opytat o akom kalisku pises? To je nieco pre tehotne, aby sa mohli kupat na verejnych kupaliskach? To asi v lekarni kupim, ze? Ja hlavne koli malemu, ma strsne rad vodu, tak nebudeme cele leto sediet doma, tak aby som nejaku infekciu nedostala. 🙂

slniecko612
30. apr 2013

@1katulka Nad Taliankom aj ja zacinam uvazovat. Mali sme sice naplanovane Turecko, ale asi to zmenime na Taliansko. Ja osobne sa letu nebojim skor toho, keby sa nahodou nieco stalo, tak asi tej zdravotnej staroslivosti by som sa bala. A z Talinska sa da predsa vratit skor, teda pokial by sme isli autom.

slniecko612
30. apr 2013

@vroni Tak to by sa aj mne pacilo ist na 4 tyzdne na dovo. 🙂 To len moj manzel by neprezil bez roboty. On tazko preziva, ked ideme na tyzden a nie na 4 tyzdne 🙂

1katulka
30. apr 2013

@pragmaticka ja takisto idem na nakup tehu gatí cez víkend, lebo mám trošku vačšie brucho a chodím stále s rozopnutým gombíkom 🙂

slniecko612
30. apr 2013

@pragmaticka Nechcem ta strasit, ale ja som pri prvom pribrala 24 kg. Bude to ale aj tym, ze som prestala fajcit, takze v prvom trimestri som mala uz skoro + 5 kg a cele tehotenstvo sa to na mna len nabalovalo. Ale dufam, ze pri tomto tehu sa do takychto rozmerov hadam nedostanem 🙂

tiumen
30. apr 2013

@1katulka a kedy si si všimla také prvé vyrašenie brucha ?

1katulka
30. apr 2013

@slniecko612 tiež mi to Taliansko príde také dobré riešenie, a k moru musíme ísť kvôli malej, lebo pre ňu to už ani nie su prázdniny ked sa nejde k moru 🙂

pragmaticka
30. apr 2013

@1katulka 🙂 ja som si ho minule rozopla ( aj prednicku ) este aj v restauracii ked sme sedeli...pred odchodom som ho nenapadne zapinala , mm sa na mne pekne rehotal.. takze velmi dobre poznam! 🙂 kam ides pozriet? ja som myslela ze skocim do H&M al. C&A..ziadne ine obchody kde by mohli mat tehu veci ma nenapadju..teda aspon nie tie, kde som nakupovala doteraz..

1katulka
30. apr 2013

@tiumen fúha ja už také 2 týždne, ho máme vyduté, ráno ked sa zobudím menej a behom dňa mi narastie poriadne 🙂

pragmaticka
30. apr 2013

@slniecko612 24kg?? tak to si ma fakt nastrasila...ale ja som pocula ze take velke kila naberu vacsinou velmi stihle zienky! a ja som nikdy nebola nejaka super stihla..som taka akurat, tak dufam ze to bude okolo tych 10kg... 😉

bokroska
30. apr 2013

@1katulka tak s bruchom mam problem uz aj ja,rifle uz nehrozia,ale nastastie chodim viacej na piesok s malou ako niekde do mesta tak zatial stacia teplaky a leginy,ale gate uz budem riesit v dohladnej dobe aj ja.

1katulka
30. apr 2013

@pragmaticka presne aj ja HM a C&A, kamoška tam kupila za 15 €, a neviem kde inde by mohli mať 😒

bokroska
30. apr 2013

@pragmaticka nic neboj,ja som pribrala "len" 9kg.

1katulka
30. apr 2013

@bokroska ja doma tiež len tepláky ale v robote musíme nosiť modré rifle, tak kvôli tomu musím kupovať rifle...

bokroska
30. apr 2013

@1katulka
@pragmaticka tehu gate by este mohli mat aj v kocikovych predajniach,tam maju aj pekne oblecenie pre tehule.

slniecko612
30. apr 2013

@pragmaticka nechcela som ta nastrasit 🙂 Ja len ze je to vsetko individualne, kazda zena priberie inak, netreba sa len stresovat, potom to zhodis. Mne sa to sice podarilo po roku a stristvrte, ale podarilo sa 🙂 Sice som si tu moju povodnu vahu moc neuzila, asi mesiac, a zase zacnem priberat, ale co uz. Ked sa prvy krat podarilo zhodit, tak dufam zhodim aj po druhom 🙂

raketka25
30. apr 2013

Ahojte dievcata, tak nesmelo by som sa k vam chcela pridat. Citam vas uz dlhsie, ale nemala som odvahu napisat... Som v 8tt, dnes som sa vratila z nemocnice, bola som tam od soboty so spinenim :( a kedze uz mam jeden potrat za sebou, tak mam stale obavy 😖 V podstate tam so mnou nic nerobili, davali mi len duphaston, ako by som ho brala aj doma a samozrejme v nom pokracujem. Dufam a pevne verim, ze to tentokrat bude dobre a vsetko zvladneme. Byva mi stale zle, natahuje ma, najma rano a vecer, tak mi snad takto dava babo vediet, ze je vsetko ok a ze si spokojne rastie... Drzme si prsty, nech to vsetky dotiahneme do uspesneho konca 🙂

usacek79
30. apr 2013

@11miuska11 no to nie, ak by sme otehotneli na dovolenke, tak pri navrate by to bol este len zhluk buniek, ani uhniezdene by to este poriadne nebolo, takze to je uplne v pohode 🙂
no ved to, odislo by to zrejme aj tak, preto sa tym vobec netrapim, jeden potrat hore-dole 😅 (cierny humor 😀 )
uz som bola na sone pred takmer 2 tyzdnami 😉 srdiecko bilo 😵 ale to sme uz tiez zazili predtym a nic z toho napokon, takze v utorok idem na dalsie sono a ak tam bude vsetko ok, tak si dovolim verit, ze sme za vodou 🙂
foto som nedavala, lebo som si zabudla vypytat, aj tak to bola len taka bodka 😅

slniecko612
30. apr 2013

@pragmaticka Inak v Ba je obchodov pre tehulky dost, napr. Brendon, ma-ma, Baby market, myslim ze aj v Takku a samozrejme to spominaje H&M a C&A. A myslim, ze skoro vsade tam kde je vybavicka pre deti. Len smutne je to, ze vsade kde je napis TEHOTENSKE, tak to je s vysokohorskou prirazkou. ☹

11miuska11
30. apr 2013

@pragmaticka Ideme na Mallorcu 🙂 uz sa velmi tesime 🙂 ze tam budeme traja..aaach...krasne 🙂 Ja som mala palenie zahy minuly tyzden, ale to tak, ze mi to prislo kazdy den presne o siedmej vecer a do takej deviatej to trvalo, potom to preslo 🙂 ale nepomahal mi ani zazvorovy caj, ani citronada, ale obycajne plnotucne mliecko 🙂 tak mliekujem a palenia zahy nemam 🙂 Tiez mi ustupili nevolnosti a nechutenstvo, odkedy som v 8tt. A aj to nech. a nevol. mi trvalo iba tyzden. Tak teraz sa tesim, ze mi zacinaju chute a papam vselico a stale som hladna...minuly tyzden som zniesla akurat tak susienky sladke, mlieko, vodu a vyvar. Teraz ficim na sunkovom chlebiku s paprikou a kyslych rybickach 😀 😀 a vsetko kysle mozem 🙂 neboj sa sona, uvidis, ze to bude OK, mysli na to, ako uvidis, ze sa babo hybe a mozno ti aj zamava 😀 😀 ja idem o 3 tyzdne v 10tt na druhe sono a krvne testy 🙂 a velmi sa tesim, ako mi povedia, ze je vsetko v poriadku 🙂 babo ma teraz sem tam pozdravi tym, ze ma napne 😀 ale da sa to rozdychat 😀