icon

Dátum pôrodu december 2013

eva3107
20. mar 2013

Ahojte, dovolila som si vytvoriť túto tému, lebo som ju ešte nikde nenašla.. možno to je ešte skoro..,ale keď rátam ,že som ovu mala neskôr tak by mi termín mal vychádzať na začiatok decembra.. Síce to ešte neviem na 100% ,ale zrejme sa dočkám 😅 .A ak nie tak nevadí ..Budem rada ak budete potom v tejto téme pokračovať aj za mňa..Držím palčeky všetkým, aby ste to dotiahli do krásneho a úspešného konca 😵 😵 😵

mamamonika
30. apr 2013

@meggie.sk Ja tak ako ty len ked sa utriem a ked dlhsie nelezim,tak trosku.Dnes som volala doktorke povedala,ze tyzden mam brat po tie dve tabl.dufastonu 3xdenne a ze este je dovolene ak su horsie pripady brat 4x2 tabletky denne.Tak snad vie,co robi.Ale mam vela kamosiek,co to brali a deti su ok.Ja sa bojim to nebrat pri mojom veku 37.

tiumen
30. apr 2013

@meggie.sk @pirhina k tomu špineniu - takže ho tiež máte denne? Ja už som z neho na nervy 😅

pirhina
30. apr 2013

@tiumen ja len ked nieco porobim tak radsej nic nerobim a potom je to fajn

slniecko612
30. apr 2013

@povuma Dik za radu, mne ale asi budu viac vyhovovat tie tampony, ako ten kalistek. To nie je moc pre mna. Ale urcite to je dobra vec, ale neviem si to nejako predstavit a stotoznit sa s tym. 😀 Asi som este stara skola 🙂 Ale aspon viem, ze nieco take existuje 🙂

marcovka1
30. apr 2013

@meggie.sk no aj mne konci v juni rodicak a tiez som zamestnana,ale si predlzim rodicovsky 🙂 mam dost blbu prac.dobu a mala az od septembra ide do skolky 😉

danteska
30. apr 2013

@1katulka
@bokroska vidim ze tu riesite tehu veci..ja som mala pri malom nohavice pozicane-to som vratila a teraz uvazujem ze budem nosit elastaky..to som nosila celu zimu a do nich sa v pohode vpracem..je to pohodlne..a k tomu cizmy a je to..viem ze v Lidli bola akcia ale nejak som nestihla..neviem ci je tam este nieco..len ja byvam v CR takze jedine ze by mi mamina sla kupit a to sa ona neodvazi 🙂 ja mam problem taky s nohavicami ze som malicka takze vsetko musim davat skracovat 😖 malokedy kupim na seba tak ze je to akurat...

usacek79
30. apr 2013

@11miuska11 aj ja sa stravujem cely zivot ako z velkej knihy zdravej vyzivy a som navyse aj prirodzeny "vegetarian", od narodenia... jem len biele maso a ryby 🙂 ja teda vobec neriesim co jest a co nejest, clovek ma jest to, na co ma chut, ale vzdy s mierou 🙂

@meggie.sk B vitamin je aj ona preslavena kyselina listova - je to vitamin B9, vitamin B6 je pyridoxin atd atd - Bvitaminy su velka skupina a si velmi dolezite, preto sa odporuca BKomplex 😉 a spinit mozes hocikolko, neexistuje hranica, ze kedy to istotne skonci 😅 ale teda casto je to otazka len prveho trimestru 😉
kupat sa mozes v hocicom - a teda bazen je este dokonca vhodnejsi, ako jazero... Ak sa teda chces viact chranit, daj si bud ten specialny tampon, alebo si obycajny tampon namoc do olivoveho oleja napr 😉 v mori sa chranit netreba vobec 😉

vanda8
1. máj 2013

Dobre ranko zienky.. Vy tu pisete o lietani a ja budem v 10 tt letiet domov a zase v 12tt naspat.. :/ len mi take zimomriavky nabehli.. Ja som ani netusila ze take lietanie moze ublizit. :(................Ozaj a baby co cakate druhe? Aj vam rastie brusko tak rychlo? Pri mojej malej som mala este v 12 tt len tak trosinku a teraz mam ako keby som bola uz v 15tt 🙂 Muz sa smial - no len pockaj aby nam na prvom sone nepovedali ze su tam dvojicky ked tak rasties 🙂 Co si ja nemyslim a asi by mojho muza to vtipovanie preslo chi chi 🙂

vanda8
1. máj 2013

Ozaj a zabudla som .. Kolko kaviciek si doprajete? Bola tu moja kamoska a ja som si s nou dala kavu.. Co ta so mnou robila ze ved ty nesmies kavu.. a pod 🙂 ja som na nu kukala ako puk.. Davam si jednu rano a niekedy poobede ale chuti mi viac len ta rano.. pocula som ze sa to nema prehanat ale tak jedna je snad v norme 😕 😕 😕

vroni
1. máj 2013

@vanda8, lietanie by ti mohlo ublizit maximalne vtedy, keby si bola letuska a lietala denne, zase netreba brat kazdu poplasnu spravu doslovne 😉 . Ja uz som v tomto tehu letela do Grecka, caka ma este Londyn a Tirana, ale obavam sa len vlastnych pocitov, rozhodne nie o dieta.
Jednu az dve kavy v pohode mozes, hlavne ak si bola pred tym na "litre kavy" zvyknuta. Mne kava chutit prestala, takze nepijem, ale obcas neprekonam svoju sialenu chut na pepsi (ktoru by som pred tym nevypila ani s pistolou pri hlave 🤐 )
Tehu oblecko som kupila v akcii v c&a, mali (tu v At) 50% zlavu na vsetko, tak som zasobena, lenze od 6. tyzdna neznesiem na bruchu nic, tak ho hned aj nosim (vlastne nohavice v pohode obleciem aj zapnem, ale idem sa v nich udusit aj ked mi za pas vojde este cela past.....)
Brusko rastie rychlejsie nez pri prvom, tam som tehu oblecko potrebovala az od siesteho mesiaca, ale nahovaram si , ze vela robi aj rocne obdobie 😀 - prvykrat som bola tehu na zimu a mam jarne dieta - v zimnych veciach sa tehotenstvo lahsie "strati", teraz v plavkach asi "neoklamem" nikoho (nie ze by som chcela)

raketka25
1. máj 2013

@tiumen hej, denne. Vcera ma pustili z nemocnice, ze uz je dobre a dnes zase viac spinim 😖 uz ani neviem, co si o tom mysliet... 😒 A na nervy som z toho uz tiez, a poriadne 😕

tiumen
1. máj 2013

@raketka25 aj mňa chcela dr dať do nemocnice ale kedže teraz maturujem tak by to nebolo najlepšie riešenie.. Ja som mala pred tym špinenie max.3krat denne a teraz asi 5krat 😀 ale pokial to nieje krvacanie, tak som v pokoji..

kuko7
1. máj 2013

baby mam otazocku 🙂 sexujete na zaciatku tehu? ja som v 5tt a dnes sme skusili iba tak pomaly,,,ale tak mam taky respekt :/

silviw
1. máj 2013

ahojte babule pridavam sa🙂
@tiumen
@kuko7 to by aj mna zaujimalo🙂ja sa ani neodvazim🙂

tiumen
1. máj 2013

@silviw mne ho dr zakázala, ale pokial nezakazala tak sme mali 😀 a daj si už že čakáš bábo, ja som si to ratala v kalendari a 40tt bude 19.decembra tak hadam to je dobre, kedže podľa ms mi to nesedí vôbec..

usacek79
1. máj 2013

@vanda8 nieee, vobec sa nemusis bat lietania - to naozaj plati len pre "rizikove" tehule, potratarky atd... 🙂
a v 10tt uz tak ci tak zacina ta ooovela bezpecnejsia cast tehu 😉 babo ma vyvinute zakladne organy, z embrya sa stal fetus (plod) a sanca na potrat sa rapidne znizila 😉 nemusis sa bat!
a detto s kavou, uplne pokojne jedna denne rozhodne neuskodi 🙂

@kuko7 sex v tehu, aj v uvode, je uplne v pohode - opat plati, ze na pozore by sa mali mat len rizikove - tie co spinia, potratili predtym viackrat atd 😉

marcovka1
1. máj 2013

@kuko7 no ja tiez mam taky respekt 😕 mozno aj strach 😅 ale tiez tak opatrne a pri prvom sme vobec nemali sexik mm mal celibat 😀
@vanda8 no nieco mi hovor o raste bruska ..mna sa kazdy pyta ci som v 4mes. 😀 ja som mala aj pri prvom tehu velke brusko,ale teraz naraz vykuklo 🙂 nejak to prezijeme hlavne drobci nech su ok 😉

skusihu
1. máj 2013

@vanda8 môj doktor je asi dosť benevolentný 🙂 zastáva totiž názor, že všetko s mierou, vraj ak sa pred tehotenstvom zvykne piť víno, kľudne si ho môžem dať aj tehotná, a to isté patrí aj o cigaretách a káve. Treba obmedziť, ale neprestať, lebo telo je už na to navyknuté. Mne káva vôbec nechýba.

Inak baby, toto druhé tehotenstvo je hrozné, neudržím v sebe ani studenú vodu. Už od nedele som nejedla. Teda skúšala som jesť, ale všetko putuje do záchoda ☹ Dúfam, že sa to upraví. Doktorovi som sa nemohla tento týždeň dovolať, ale už sama som zvedavá na prehliadku, možno mi poradí aj niečo na tú nevoľnosť. Inak vraj keď je žene na začiatku tehotenstva brutálne zle, bude to dievča.... máte skúsenosti? 😀

marcovka1
1. máj 2013

@skusihu no mne bolo zle do takeho 13tt a hlavne vecer ked som zuby umyla a bola baba a teraz som nekecalo este z veckom 😀 ale naznaky uz boli akurat na sladke nemam chut ako pri prvom 😉 a co mas doma chlapceka?

angie2601
1. máj 2013

tiež mi býva neskutočne zle...už neviem, čo jesť...všetko mi smrdí... 😝 😝 😝 myslíte, že je to normálne? Nemôže byť dôvodom týchto mojich stavov aj to, že pijem dosť málo tekutín??? Ja väčšinou pijem, len keď som smädná...

pirhina
1. máj 2013

@angie2601 aj mne vsetko smrdi ani ja ani manzel sa nemoze parfemovat strasne mi to vadi aj krem na ruky no proste vsetky pachy mi vadia

gorka
1. máj 2013

@danteska ja mam doma dvojo tehu nohavic,ale ku koncu som sa ani do nich nevpratala,co ma tlacili cez brucho,tiez to budem riesit elastakmi.tie sa daju tak fajn skomvinovat a su aj pohodlne.

gorka
1. máj 2013

krasny sviatocny den zelam,muz je s maly von na bicykli a ja mam leharo 🙂 mne bolo vcera zas tak zle,ale to asi,ze som to prehnala s varenim a upratovanim.zajtra mam sono,myslite na mna,bojim,bojim

gorka
1. máj 2013

@pirhina ja musela takto vsetky vonave sviecky schovat,dokonca aj z vone v zachode ma nadrapovalo..este vydrzat do toho 13tt,mne vtedy utalo a zrazu som mala tolko energie 🙂

angie2601
1. máj 2013

@gorka šetri sa....

gorka
1. máj 2013

@tiumen aj ja som spinila,preto beriem ten utrogestan,no stale,ked sa citim mokra,tak bezim ako sialena skontrolovat intimku

vanda8
1. máj 2013

@usacek79 🙂 jeej cakala som odpovad od teba 🙂 rada si tvoje prispevky citam - mas toho vela za sebou a vidno ze mas vela precitane. Prajem ti vela vela vela zdravicka, nech uz konecne mas aj ty svoj pokladik. Verim ze v Decembri to tu uz bude hustee. Budeme si pisat ktora ma akych poslickov a kontrakcie 🙂 Tehulky vsetky drzte saa 🙂 😎

vanda8
1. máj 2013

@skusihu ved ja som tiez kukala na tu kamosku ako puk.. Nepila som sice litre kavy predtym, ale bez tej rannej by som bola asi hotova 🙂.. Keby som s tym naraz sekla, bolo by to este horsie.. To je to iste, ako ked by som zobrala tuhemu fajciarovi cigarety. Ja pijem len jednu rano a to vsio 🙂 a urcite to neublizi 🙂

vanda8
1. máj 2013

@marcovka1 myslim ze co sa tyka toho sexiku sa az tak bat nemusis.. pokial nebudete nejak strasne vystrajat 🙂 a krkolomne polohy tak pomalicky jemnucko je to okej 🙂
No a ako citam tak s tym bruskom nie som sama 🙂 Vela stastiicka

danteska
1. máj 2013

@gorka mne je tiez zle..cakam na svokra ze si vezme maleho von,inak sme od rana doma,muz v praci a moje ranne nevolnosti zacinaju po obede..len z myslienky na jedlo ma napina..dnes som nic nerobila,len keby uz dosiel svokor aby maly nebol cel den doma,nech sa vyvetra na ihrisku..