Dátum pôrodu december 2013
Ahojte, dovolila som si vytvoriť túto tému, lebo som ju ešte nikde nenašla.. možno to je ešte skoro..,ale keď rátam ,že som ovu mala neskôr tak by mi termín mal vychádzať na začiatok decembra.. Síce to ešte neviem na 100% ,ale zrejme sa dočkám 😅 .A ak nie tak nevadí ..Budem rada ak budete potom v tejto téme pokračovať aj za mňa..Držím palčeky všetkým, aby ste to dotiahli do krásneho a úspešného konca 😵 😵 😵
jaj zienky, dnes som zacala prvy krat trosicku spinit! moj buduci manzel volal hned lekarovi, a sestricka ho ani neprepojila, len povedala ze je to ok, ze mam cakat v klude a ked sa to bude opakovat tak az potom mam prist!! teraz kazde male pichnutie beriem ako tragediu!! no nic, hlavne je mysliet pozitivne!!
@usacek79 zajtra budeme vseeeetky na Teba silno mysliet!! 😉 , ktora baba este ide zajtra na utz? nech spojime energie 😉
Joooj baby ja idem na ultrazvuk až 20.5 a budem vtedy 13 tt, nezdá sa Vám to neskoro ? Naposledy som bola 8tt+3 vtedy mi aj pobral krv a dal knižku, teraz 13.5 mám ísť ešte na krv, že jednu skumavku budu brať a že sa to musí brať cca. v 12 týždni a potom za týžden do poradne... 😖
Baby moje, mne doktor predpisal kvoli spineniu 3x1 Duphaston... v pribalovom citam, že taká dávka sa má brať až do vymiznutia príznakov, o tom mi doktor nic nepovedal a kazal prist až 27.05 na kontrolu. špinila som len jeden deň, nemôže mne alebo mimi taká dávka po takú dlhú dobu uškodiť, či si mám sama znížiť dávku, ked už príznaky nemám??? čo poviete??
Ja mam tiez zajtra sono,ale az o 17hod tak drzte palce,nech uvidim srdiecko.
@mamamonika jasne budeme mysliet na teba 😉 drzkaj sa
Ahojte, tak sa k vam konecne pridavam... Termin mi zatial vychadza na 18.12., citim sa super a ani si niekedy neuvedomujem, ze som tehotna pri mojom malom.... Ma 13 mesiacov a este ho kojim 🙂 Pri prvom tehotenstve som mala prsia velmi citlive a teraz vobec, asi tym kojenim.... Inak sa tu preberalo sportovanie, tak ja sa drzim toho, ze na co bolo telo zvyknute pred tehotenstvom v tom sa moze dalej pokracovat, dokedy sa zena citi a je vpohode. Ja som pri predoslom tehotenstve bicyklovala a hrala tenis do 5.-6.mesiaca a mesiac pred terminom som prestala chodit do fitka. Teraz to je ina kapitola - kila co som po porode zhodila som nabrala naspat a na sport nemam vobec cas... Tak som si povedala, ze na sebe zamakam po tomto tehotenstve 🙂 Vsetkym nam inac zelam vela stastia!!! 😉
pekný večer...sono mám za sebou, CRL 34mm, zodpovedá to tt, srdiečko bije, najbližšie idem až v lete....bruško už trochu tlačí, tak častejšie nosím legíny, inak ho ešte nevidiet, 😎
@andrea1982 ja tiež športujem, teda cez velku noc som intenzivne lyžovala, teraz jazdím na bicykli, so psom chodíme na prechádzky, turistiku som pre špinenie vynechala.... 😉

@usacek79 Hm, to by som mohla zvládnuť 😀
Však práveže aj ja zatiaľ nič nehovorím, ale dnes ma už personalistka odhalila 🙂 Síce som dnes dostala knižku, ale tiež asi ešte 2 týždne počkám ...