icon

Dátum pôrodu december 2013

eva3107
20. mar 2013

Ahojte, dovolila som si vytvoriť túto tému, lebo som ju ešte nikde nenašla.. možno to je ešte skoro..,ale keď rátam ,že som ovu mala neskôr tak by mi termín mal vychádzať na začiatok decembra.. Síce to ešte neviem na 100% ,ale zrejme sa dočkám 😅 .A ak nie tak nevadí ..Budem rada ak budete potom v tejto téme pokračovať aj za mňa..Držím palčeky všetkým, aby ste to dotiahli do krásneho a úspešného konca 😵 😵 😵

ditezka
6. máj 2013

@usacek79 Hm, to by som mohla zvládnuť 😀
Však práveže aj ja zatiaľ nič nehovorím, ale dnes ma už personalistka odhalila 🙂 Síce som dnes dostala knižku, ale tiež asi ešte 2 týždne počkám ...

zlatat
6. máj 2013

@meggie.sk hmm, ja som na hematológiu utekala hneď ako som si našla // - tak mi to kázala hematologička ... divný prístup tvojej lekárky 😕

usacek79
6. máj 2013

@ditezka ako ta odhalila? 😅 no knizku som mala uz aj predtym v tehu a nic z toho, to veru nie je "garancna kniha" 😠 😀

zlatat
6. máj 2013

@usacek79 u nás to tiež vie len môj muž a moja sestra a asi počkáme do 17 tt

lille59
6. máj 2013

jaj zienky, dnes som zacala prvy krat trosicku spinit! moj buduci manzel volal hned lekarovi, a sestricka ho ani neprepojila, len povedala ze je to ok, ze mam cakat v klude a ked sa to bude opakovat tak az potom mam prist!! teraz kazde male pichnutie beriem ako tragediu!! no nic, hlavne je mysliet pozitivne!!
@usacek79 zajtra budeme vseeeetky na Teba silno mysliet!! 😉 , ktora baba este ide zajtra na utz? nech spojime energie 😉

zlatat
6. máj 2013

@usacek79 na zajtra silno držím palčeky 🙂

lille59
6. máj 2013

@emode neskusala si homeopatika? mne tiez bolo tak zle, a dr. mi predpisal homeopatika a vazne ze mi je lepsie.

usacek79
6. máj 2013

@lille59 jeej ty si zlataaa, dakujeem 😵
no urcite ide zajtra aj @marcovka1 a este minimalne jedna, teraz si ale nie som ista ktora 😅 a aj @tiumen sa chystala myslim 🙂
@zlatat dakujeeeem 🙂

1katulka
6. máj 2013

Joooj baby ja idem na ultrazvuk až 20.5 a budem vtedy 13 tt, nezdá sa Vám to neskoro ? Naposledy som bola 8tt+3 vtedy mi aj pobral krv a dal knižku, teraz 13.5 mám ísť ešte na krv, že jednu skumavku budu brať a že sa to musí brať cca. v 12 týždni a potom za týžden do poradne... 😖

usacek79
6. máj 2013

@1katulka nezda, je to uplne idealny rozostup, urcite by sa nemalo chodit castejsie, ako raz za mesiac, idealne raz za vyse 2 mesiace 😅 bud rada, ze mas takeho rozumneho lekara 😉
to uz ti budu robit vtedy NT screening, teda to bude "velky" ultrazvuk, neboj uzijes si ho az az 🙂

lille59
6. máj 2013

@usacek79 @marcovka1 @tiumen juuuj zajtra tie energeticke prudy budu snad aj svietit!!! 😉

lille59
6. máj 2013

@1katulka ak ta to trosku ukludni tak ja som bola 1x 4 maja a 2x idem az 24 juna.... a to mi uz povedal ze mi povie pohlavie! no tak som zvedava. zatial to mam 50:50 . bud baby-girl alebo baby-boy 😉 😉

1katulka
6. máj 2013

@usacek79 môj doktor je taký málovravný, že človek má aj strach sa ho niečo spýtať, ale kvôli tomu ho meniť nechcem, lebo som si s ním preskákala už dosť (cysty, zrasty a pod. "neplechy")... 🙂

usacek79
6. máj 2013

@lille59 no ak by si mala aj tretiu moznost, bolo by to na povazenie 😀 😀

lille59
6. máj 2013

@usacek79 juj daj pokoj. stacia mi dve!! 😅

lille59
6. máj 2013

@1katulka ja mam tiez takeho, a este ku tomu mu rozumiem len kazde druhe slovo 😀

tiumen
6. máj 2013

@usacek79 ale idem hlavne kvôli predpísaniu duphastonu lebo mi uz dochádza 🙂

1katulka
6. máj 2013

@lille59 ten môj má ešte tak daný ultrazvuk, že mu tam nič nie je vidieť, tak som nakúkala minule, a nedal mi ani fotku a ja som sa bála si ju vypýtať, tak som išla domov radšej bez fotky 😀

pirhina
6. máj 2013

no baby ale ste sa rozpisali ani knihu nepotrebujem 🙂 aspon je co citat 🙂
@usacek79 drzim palce zajtra ,verim ze to bude najsamlepsie 🙂 🙂 🙂 🙂

pirhina
6. máj 2013

@marcovka1 aj tebe prajem nech ti to zajtra dobre dopadne 🙂 🙂 🙂

tuqanqa
6. máj 2013

@lille59 aj nas caka zitra kontrola tak doufame ze jsme povyrostli 😀

js122
6. máj 2013

Baby moje, mne doktor predpisal kvoli spineniu 3x1 Duphaston... v pribalovom citam, že taká dávka sa má brať až do vymiznutia príznakov, o tom mi doktor nic nepovedal a kazal prist až 27.05 na kontrolu. špinila som len jeden deň, nemôže mne alebo mimi taká dávka po takú dlhú dobu uškodiť, či si mám sama znížiť dávku, ked už príznaky nemám??? čo poviete??

pirhina
6. máj 2013

@tuqanqa tak drzime aj tebe 🙂 🙂 🙂 🙂 ja musim vydrzat do stvrtka

pirhina
6. máj 2013

@js122 aj ja berem 3x a uz nespinim tiez som si chcela znizit ale radsej nejder riskovat ved vo stvrtok uz idem ku doktorke tak uvidim co povie to uz budem v 10t ale co som tak citala tak ho baby beru do 12 t tak by nemal uskodit

js122
6. máj 2013

@pirhina tak som zvedavá, čo Ti povie..a ako dlho už berieš takú dávku?... budem na Teba mysliet, nech je všetko tak, ako má byť a fazuľka usilovne rastie...🙂

pirhina
6. máj 2013

@js122 od 8.4 som brala 2x denne a od 18.4 som zacala spinit tak mi zvysila davku na 3x denne

mamamonika
6. máj 2013

Ja mam tiez zajtra sono,ale az o 17hod tak drzte palce,nech uvidim srdiecko.

pirhina
6. máj 2013

@mamamonika jasne budeme mysliet na teba 😉 drzkaj sa

andrea1982
6. máj 2013

Ahojte, tak sa k vam konecne pridavam... Termin mi zatial vychadza na 18.12., citim sa super a ani si niekedy neuvedomujem, ze som tehotna pri mojom malom.... Ma 13 mesiacov a este ho kojim 🙂 Pri prvom tehotenstve som mala prsia velmi citlive a teraz vobec, asi tym kojenim.... Inak sa tu preberalo sportovanie, tak ja sa drzim toho, ze na co bolo telo zvyknute pred tehotenstvom v tom sa moze dalej pokracovat, dokedy sa zena citi a je vpohode. Ja som pri predoslom tehotenstve bicyklovala a hrala tenis do 5.-6.mesiaca a mesiac pred terminom som prestala chodit do fitka. Teraz to je ina kapitola - kila co som po porode zhodila som nabrala naspat a na sport nemam vobec cas... Tak som si povedala, ze na sebe zamakam po tomto tehotenstve 🙂 Vsetkym nam inac zelam vela stastia!!! 😉

povuma
6. máj 2013

pekný večer...sono mám za sebou, CRL 34mm, zodpovedá to tt, srdiečko bije, najbližšie idem až v lete....bruško už trochu tlačí, tak častejšie nosím legíny, inak ho ešte nevidiet, 😎

@andrea1982 ja tiež športujem, teda cez velku noc som intenzivne lyžovala, teraz jazdím na bicykli, so psom chodíme na prechádzky, turistiku som pre špinenie vynechala.... 😉