icon

Dátum pôrodu december 2013

eva3107
20. mar 2013

Ahojte, dovolila som si vytvoriť túto tému, lebo som ju ešte nikde nenašla.. možno to je ešte skoro..,ale keď rátam ,že som ovu mala neskôr tak by mi termín mal vychádzať na začiatok decembra.. Síce to ešte neviem na 100% ,ale zrejme sa dočkám 😅 .A ak nie tak nevadí ..Budem rada ak budete potom v tejto téme pokračovať aj za mňa..Držím palčeky všetkým, aby ste to dotiahli do krásneho a úspešného konca 😵 😵 😵

slniecka
27. jún 2013

@majkabr Pytala si sa, kolko ma babo v 13. tyzdni. Moje malo v 13t6d 8,4cm. Urcite ti doktor povedal, ci je velkost babatka v norme alebo nie. Podla mna je to v ramci normy, niektore babatka su vacsie, niektore mensie 🙂

Inak, smiem sa pridat medzi vas do sukromnej skupiny? Cakame nas druhy medicinsky zazrak 25.12. Vsetkym tehulkam gratulujem a prajem hlavne vela oddychu a kludu 🙂

lenuska108
28. jún 2013

@usacek79 tak sa pripajam ku skupinke termin mame 23.12.2013 a zatial je u nas vsetko v tom najlepsom poriadku, mohla by som sa pridat ku vam do sukromnej diskusie? 🙂

bipa
1. júl 2013

Ahojte, mam termin 29.12.13 😉 pridajte ma k sukromke 🙂

bipa
1. júl 2013
denike
2. júl 2013

ahojte, po dlhsom case som sa prihlasila, ze sa mrknem ako sa maju aj moje decembrovky a som celkom zaskocena tym, ze sa uz diskutuje iba v sukromke.. ved tato tema decembrovky je dostatocne definovana, pre koho je urcena, ci nie?

kandrea
5. júl 2013

@denike úplne s tebou súhlasím....založila sa súkromka a tu už nikto nič...poprosila som o pridanie do súkromky ale odpoveď žiadna neprišla...:(

paparkam
5. júl 2013

@denike
@kandrea
dievcata napiste spravu usacek79 ona pridava do sukromky 🙂

kandrea
5. júl 2013

@paparkam @usacek79 písala som ale nič...tak ešte raz ak sa dá rada by som sa pridala do súkromky...

usacek79
5. júl 2013

@denike no ved tato tema samozrejme aj funguje, len odkedy je aj sukromka, skoro nikto z jej cleniek sem nechodi, ale kto chce, moze dikutovat aj tu 🙂
sukromne temy vznikaju popri kazdej "otvorenej" temy, co sa tyka teda spolocneho terminu porodu (je to uz moja piata a teda naozaj vzdy bola aj sukromka), je to tu zauzivany zvyk, nakolko mamicky nechcu pisat casto velmi intimne info do verejnych tem (ja osobne som v mojej prvej tehu skupine bola dost proti, nepovazovala som za nutne uzavriet sa do sukromky, no prevalcovala ma vola vacsiny a tak je to vzdy... vacsina chce proste diskutovat v sukromke)
ja chodim do tejto temy zhruby raz za tyzden a teda vsetky baby automaticky pridavam do sukromky, tak je to aj teraz s vami 🙂 ak chcete, mozete diskutovat tam, ak chcete byt tu, samozrejme nech sa paci 🙂

usacek79
5. júl 2013

@kandrea si v sukromke pridana uz odvtedy, co si mi napisala do IP 🙂 na to ti nepride zrejme upozornenie, proste sa ti len zacne zjavovat medzi temami uz aj "Decembrovky 2013" s takym klucikom - tzn. ze mozes vstupit 😉
ale teda davam pre istotu aj link 🙂

linda555
5. júl 2013

Caute babeny pripajam sa termin mame 22.12.2013

zitani
8. júl 2013

Ahojte, tak aj ja Vas zdravim s terminom 13. 12. 2013. 😎

kandrea
8. júl 2013

@usacek79 ďakujem veľmi pekne čakala som presne ako píšeš na nejaké upozornenie...no nič nechodilo a nič mi ani neukazovalo tak som si myslela že sa už nedá pridať do súkromky...prajem pekný deň

luuckka
12. júl 2013

Aj javsa pridavam ja mam mat termin 10.12. mne duphaston pomohol malinke sa drzi o prve som v januari prisla v siedmom tyzdni tak toto tuzobne cakame

zabka4
15. júl 2013

Ahojte, môžem sa aj ja k vám pridať?

zalucia
15. júl 2013

ahojte, aj ja mám termín v decembri, 19.12.2013, šupnete ma k Vám ? 🙂 😉

amali
16. júl 2013

@luuckka
@zabka4
@zalucia napíšte
@usacek79 ona Vás pridá do témy 😉

mariamayi
18. júl 2013

@usacek79 aj ja sa k Vám pridávam ...termín 3. december..

lavazzake
19. júl 2013

2. december 🙂

veveverka
20. júl 2013

čakáme 25.decembera? kto ešte? 😉

anaj247
24. júl 2013

Zdravim Vas, mozete ma prosim pridat so sukromnej debaty? Tiez sme decembrovi🙂

5andi5
24. júl 2013

ahojte moj termin je 29. december 2013 🙂

5andi5
24. júl 2013

@bipa ja tiez mam taky termin

bambulka222
28. júl 2013

@usacek79 ahojte, ja mam termin 17.12 a tiez prosim o pridatie do sukromnej debaty. dakujem 🙂

zabka4
28. júl 2013

ahojte je tu niekto z trencianskeho kraja, ktora by chcela ist rodit do Ilavy? 🙂

mami.sk
29. júl 2013

@zabka4 ja som z TN kraja ale čo som naposledy čítala tak pôrodnica v Ilave sa má od 1.9. tohto roku zatvárať 😕 ale možno sa niečo zmenilo... neviem....

usacek79
29. júl 2013

baby, vsetky, ktore ste sem napisali (na tejto stranke), ste pridane do sukromky 🙂

zabka4
30. júl 2013

@mami.sk ale hadam nie, ved moj doktor je tam aj porodnik a on by mi povedal keby nieco take malo prist. 😒 zistim a dam vediet

mami.sk
30. júl 2013

@zabka4 no keď budeš vedieť viac tak určite napíš. ale ja som videla aj reportáž v správach ...a tu je článok...kukni

http://spravy.pravda.sk/domace/clanok/285772-il...

zabka4
30. júl 2013

ale nieeeeeéééé... ☹ ☹ ☹ ☹