Dátum pôrodu december 2013
Ahojte, dovolila som si vytvoriť túto tému, lebo som ju ešte nikde nenašla.. možno to je ešte skoro..,ale keď rátam ,že som ovu mala neskôr tak by mi termín mal vychádzať na začiatok decembra.. Síce to ešte neviem na 100% ,ale zrejme sa dočkám 😅 .A ak nie tak nevadí ..Budem rada ak budete potom v tejto téme pokračovať aj za mňa..Držím palčeky všetkým, aby ste to dotiahli do krásneho a úspešného konca 😵 😵 😵
@usacek79 tak sa pripajam ku skupinke termin mame 23.12.2013 a zatial je u nas vsetko v tom najlepsom poriadku, mohla by som sa pridat ku vam do sukromnej diskusie? 🙂
Ahojte, mam termin 29.12.13 😉 pridajte ma k sukromke 🙂
ahojte, po dlhsom case som sa prihlasila, ze sa mrknem ako sa maju aj moje decembrovky a som celkom zaskocena tym, ze sa uz diskutuje iba v sukromke.. ved tato tema decembrovky je dostatocne definovana, pre koho je urcena, ci nie?
@denike no ved tato tema samozrejme aj funguje, len odkedy je aj sukromka, skoro nikto z jej cleniek sem nechodi, ale kto chce, moze dikutovat aj tu 🙂
sukromne temy vznikaju popri kazdej "otvorenej" temy, co sa tyka teda spolocneho terminu porodu (je to uz moja piata a teda naozaj vzdy bola aj sukromka), je to tu zauzivany zvyk, nakolko mamicky nechcu pisat casto velmi intimne info do verejnych tem (ja osobne som v mojej prvej tehu skupine bola dost proti, nepovazovala som za nutne uzavriet sa do sukromky, no prevalcovala ma vola vacsiny a tak je to vzdy... vacsina chce proste diskutovat v sukromke)
ja chodim do tejto temy zhruby raz za tyzden a teda vsetky baby automaticky pridavam do sukromky, tak je to aj teraz s vami 🙂 ak chcete, mozete diskutovat tam, ak chcete byt tu, samozrejme nech sa paci 🙂
Caute babeny pripajam sa termin mame 22.12.2013
Ahojte, tak aj ja Vas zdravim s terminom 13. 12. 2013. 😎
Aj javsa pridavam ja mam mat termin 10.12. mne duphaston pomohol malinke sa drzi o prve som v januari prisla v siedmom tyzdni tak toto tuzobne cakame
Ahojte, môžem sa aj ja k vám pridať?
ahojte, aj ja mám termín v decembri, 19.12.2013, šupnete ma k Vám ? 🙂 😉
2. december 🙂
čakáme 25.decembera? kto ešte? 😉
Zdravim Vas, mozete ma prosim pridat so sukromnej debaty? Tiez sme decembrovi🙂
ahojte moj termin je 29. december 2013 🙂
@usacek79 ahojte, ja mam termin 17.12 a tiez prosim o pridatie do sukromnej debaty. dakujem 🙂
ahojte je tu niekto z trencianskeho kraja, ktora by chcela ist rodit do Ilavy? 🙂
baby, vsetky, ktore ste sem napisali (na tejto stranke), ste pridane do sukromky 🙂
@zabka4 no keď budeš vedieť viac tak určite napíš. ale ja som videla aj reportáž v správach ...a tu je článok...kukni
ale nieeeeeéééé... ☹ ☹ ☹ ☹

@majkabr Pytala si sa, kolko ma babo v 13. tyzdni. Moje malo v 13t6d 8,4cm. Urcite ti doktor povedal, ci je velkost babatka v norme alebo nie. Podla mna je to v ramci normy, niektore babatka su vacsie, niektore mensie 🙂
Inak, smiem sa pridat medzi vas do sukromnej skupiny? Cakame nas druhy medicinsky zazrak 25.12. Vsetkym tehulkam gratulujem a prajem hlavne vela oddychu a kludu 🙂