icon

Dátum pôrodu december 2013

eva3107
20. mar 2013

Ahojte, dovolila som si vytvoriť túto tému, lebo som ju ešte nikde nenašla.. možno to je ešte skoro..,ale keď rátam ,že som ovu mala neskôr tak by mi termín mal vychádzať na začiatok decembra.. Síce to ešte neviem na 100% ,ale zrejme sa dočkám 😅 .A ak nie tak nevadí ..Budem rada ak budete potom v tejto téme pokračovať aj za mňa..Držím palčeky všetkým, aby ste to dotiahli do krásneho a úspešného konca 😵 😵 😵

mami.sk
30. júl 2013

@zabka4 mrzí ma, že som priniesla zlé správy. no skús sa opýtať svojho pôrodníka. on bude najlepšie vedieť 😔

sannte212
30. júl 2013

Ahojte, aj ja by som sa rada pridala, termín mám 9.12. 🙂

zabka4
30. júl 2013

13.8. idem na poradnu, tak sa s nim o tom porozpravam, preco to chcu rusit a ci neni nejaka moznost ze sa to zachrani.
do PB nikto rodit ist nechce a v tn bude naval tam to pojde ozaj ako na pase. budeme cakat v poradi ako u zubara. v ilave som mala istotu. teraz neviem kam pojdem. asi budem dufat v to ze ak ju zrusia, tak budem v den porodu v takom meste ktore bude mat porodnicu aspon tak na urovni ako v IL

mami.sk
30. júl 2013

@zabka4 aj ja som rozmýšľala nad tým ako to bude keď zrušia pôrodnicu v Ilave. veď v TN to nemôžu všetko zvládnuť. keď som rodila v decembri pred 5 rokmi tak ženy po pôrode boli na izbách rizikového tehotenstva bez detičiek čo ich nemali kam dávať - toľko veľa bolo pôrodov. a teraz keď sa zruší Ilava si to vôbec neviem predstaviť 😒
ja som sa do Ilavy nechystala ale je mi ľúto, že ju zrušia 😢

tiumen
30. júl 2013

táto téma ešťe funguje 😀 ?

zabka4
30. júl 2013

@mami.sk a kam ste chceli ist?ja som tiez rodila v decembri ale rok po vas. 🙂

hviezda45
31. júl 2013

mozem aj ja poprosit o pridanie do sukromky. Mame termin 17.12. Dakujem

hviezda45
31. júl 2013

@usacek79
mozem poprosit o pridanie do sukromky. Vdaka 🙂

ileas
31. júl 2013

Ahojte ja mám termín 8.12.Tiež poprosim pridanie do sukromky.Diky 🙂

mami.sk
31. júl 2013

@zabka4 ja som z Trenčína tak som rodila tam , no zvažovala som aj Ilavu lebo som mala veľmi dobré referencie. no nakoniec ma presvedčilo to, že keby náhodou bolo niečo s bábätkom aj tak by ho previezli do TN kvôli novorodeneckému odd. teraz pôjdem tiež do TN. Inú možnosť už ani nebudem mať 😔

zabka4
31. júl 2013

@mami.sk no mne nebude zostavat tiez nic ine. Možno sa tam stretneme mam termin koncom decembra 🙂

mami.sk
31. júl 2013

@zabka4 to by bolo fajn... sranda, že z veľkého počtu báb s termínom v decembri tu nie je nikto z Trenčína 😉 tak aspoň niekto z blízkeho okolia 😉

zabka4
31. júl 2013

tak dufam ze v tedy tam vela rodiacich nebude. 🙂

moni1363
1. aug 2013

Ahojte, termín pôrodu mám 4.12.2013 a bude to chlapček 🙂 , rada by som sa k vám pridala do súkromky 🙂

vikuliatko
5. aug 2013

ahoj, som dalsia decembrovka...konkretne vianocna: termin 24.12.....koho mozem poprosit aby ma pridal do sukromky a ako to funguje? dakujeeeem

pragmaticka
5. aug 2013

@vikuliatko ahoj, napis usacek79 😉

vikuliatko
5. aug 2013

@pragmaticka len ja neviem kam to mam napisat...ked so isla do sukromnych diskusii, tak tam bolo ze ma nikto nikam nepridal...ja sa v tomto fakt nevyznam 😀

vikuliatko
5. aug 2013

@pragmaticka ...aha, zacinam chapat...musim napisat zrejme zakladatelke usacek79 🙂 😉 ja ze to je nejaky kod 😀

usacek79
5. aug 2013

@vikuliatko ano, musis napisat mne 😀 ale uz nemusis, bo som si to tu vsimla 😉
tajk si uz aj v sukromke 🙂

vikuliatko
5. aug 2013

@usacek79 akurat som studovala tvoj "profil" a hladala kam napisat 😀 diky si zlata

usacek79
5. aug 2013

@vikuliatko no to mozes napisat aj priamo sem, len daj vzdy pred prezyvku zavinac a uz to dana adresatka uvidi v upozorneniach 😉

lencucinka
7. aug 2013

Ahojte 🙂 aj ja som Decembrovka 🙂 termin mám podla doktora 20.12 ale kedže som mu zadala zlý termín poslednej m. tak podla výpočtov mám termín 29.12..veď uvidíme už tých pár dní hore dole 😀 Ako sa cítite? Ja cítim už asi dva týždne riadne kopance do mechúru a to vždy ked si večer sadnem pred tv alebo keď si lahnem spať 😀 ešte nevieme stále čo to bude, ale zajtra idem do Hlohovca na 4D sono tak som straašne nedočkavá a hrozne moc sa teším že krpca môjho uvidím, lebo poradňu mám až 19.8 lebo mám doktora na dovolenke a poslednú poradňu som mala takto pred mesiacom..
chcem sa vás spýtať, že či aj vás bolieva pupok, lebo ja vždy navečer cítim strašné tlaky v ňom akoby mi mal vybuchnúť a vyleteť, normálne je to až neznesitelná bolesť.. ☹

ketere
7. aug 2013

Ahojte kočky, ponúkam kočík po jednom dieťati. Mrknite link https://www.modrykonik.sk/bazar/kociky/v3bh/kom... Je vo veľmi dobrom stave, dá sa aj dohodnúť

lencucinka
7. aug 2013

@usacek79 ahoj prosím ťa pridaš ma do skupiny? lebo neviem ako to tu chodí ale čítam, že mám napísať tebe tak ti píšem 🙂 🙂

marselitka1
9. aug 2013

@usacek79 ahoj, aj ja mám termín v decembri a rada by som šla k Vám 😀

denjekrasny
13. aug 2013

Ahojte, aj ja sa k vám pridávam 🙂 máme termín 10. 12. 2013 a rodíme v Nitre, zatiaľ nevieme, či to bude chlapček alebo dievčatko, hanbí sa a nechce sa nám ukázať 😝 možno budeme mať prekvapenie pod vianočným stromčekom 🙂, hlavne, aby bolo zdravé a dotiahli sme to do úspešného konca 🙂

nezabuddka
13. aug 2013

Ahojte opat sa hlasim po dlhsej pauze. Vedeli by ste ma pridat do sukromnej diskusie? 🙂. Nie som sice casty pisatel ale cas od casu si Vas rada precitam.

denjekrasny
14. aug 2013

@usacek79 ahoj, poprosim Ta o pridanie do sukromnej diskusie. Dakujem. 🙂

nina88
14. aug 2013

Ahojte, nehnevajte sa,že vám sem vstupujem, nie som žiadna ,,reklama,, len som včera zažila niečo úžasné a chcem sa o to podeliť s čo najviac mamičkami,ktorým by to mohlo pomôcť, tak si ,,dovolím,, vám poslať link, ak sa niekto rozhodne prísť, určite neolutuje. 😉
http://www.centrumradost.sk/podujatia-2/cesty-k...

anya27
16. aug 2013

@usacek79, ahojte mozem poprosit o pridanie do sukromnej diskusie? Termin mam 6.12. A budu to jednovajecni chlapci 🙂