Dátum pôrodu jún - júl 2016
Holky, ktoré čakajú bábätko v lete budúci rok ohláste sa. Sme čerstvé tehulky 🙂 Budem rada, ak sa tu stretneme viaceré a budeme si tu navzájom pomáhať, radiť si a zdieľať radosti ale aj starosti, ktoré budú spojené s tehulkovaním 😵
@katykat My tak isto, včera sme boli na poradni a zatiaľ nijaký náznak, že by chcel drobček opustiť svoj domček, sa mu tam evidentne páči 😉 Som zvedavá, čo ti povie lekár, daj vedieť 😊
@lucy_liu_19 bola som na ctg, začalo mi ukazovať kontrakcie.....tak potom ešte poradňa a utz....ale zatiaľ ma poslali domov....a keby niečo mám hneď prísť na príjem..... ale cítim sa fajn, takže si myslím, že ešte máme v pohode čas... kľudne aj do termínu....😃
Ahojte baby nikto sa nechysta rodit v levickej nemocnici?
@katykat No to je ale zlatíčko 😊 Mu je dobre v maminom brušku 😉
@lucy_liu_19 asi 😃 však ono vie kedy mu treba ísť....
@mojka1919 ja som pri prvom synovi takých poslíčkov ako mám teraz zažila len raz na 1 hodinu a potom až v deň keď som už rodila, ale teraz pri druhom sa aj každú druhú noc zobudím na tvrdnutie brucha a bolesti každých 10 minút a trvá to aj vyše dve hodiny a potom to prejde. Vždy si už počítam, že ako často a ako sa to stupňuje, je mi to dosť nepríjemné, ozaj som také predtým mala v podstate až pred pôrodom a teraz už aj 2-3 týždne takto. No a potom to prejde, zaspím konečne a ráno si vždy poviem, že už chcem rodiť, lebo ma to nebaví sa takto sledovať, už som niekoľkokrát chcela v noci do sprchy skočiť, že už to isto na mňa prišlo 😀
Ahojte baby. My mame tych terminov viacej takze sama neviem. Uz mi brusko kleslo asi cca pred tyzdnom. Vo štvrtok idem na ,,pasy,, a aj do poradne,takze uvidime. Posledný tyzden mavam bolesti v krizoch a sem tam take kramove bolesti. Som prvorodicka takze obavy a trosku strach tu je. Ale vsetko bude ok 🙂 verim v to
Ahojte, tak my už to máme za sebou, dnes pred 15:00 veľmi rýchle... Dvakrát som potlačila a mala bola vonku...
@michalka011 a ako to prebiehalo? Už si mala termín? Gratulujem😃😍
Termín som mala až v pondelok, bolo to veľmi rýchle, musela som si volať sanitku lebo by sme to nestihli, do 20min po príchode do nemocnice bola na svete, jeden stich vonku a jeden vnútri, omnoho lepšie ako pri prvom
@michalka011 tak to máš super ....to závidím....v dobrom....😉 ja tiež v pondelok termín a zatiaľ len dosť silní poslíčkovia... držte sa😃😊😍
@katykat držím palce nech to super dopadne
@katykat nie? Som myslea,ze tie falošné kontrakcie napomáhajú ku skracovaniu krčka a otvaraniu. Keďže som uzavretá tak,ako keby som ani rodiť nemala. Stále iba menštruačné bolesti. Tiež v pondelok na ctg a ak nic utorok alebo streda hospitalizácia, to už bude 10 dni po termíne.
Hadam si to tie naše deti rozmyslia a prídu samé 🙂
@kniha24 ja som práve čítala, že k otváraniu nepomáhajú....tak neviem.... ja som tiež stále zavretá....a drobec je stále vysoko.... takže tiež to vidím na prenášanie😞..ale dúfam, že to bude čo najskôr.... v pondelok mi majú v nemocnici povedať ako ďalej....tak sa neviem dočkať...

@lucy_liu_19 zatiaľ stále 2v1....ale idem teraz na ctg a sono.....tak uvidíme.....😉....a vy ako??