icon

Dátum pôrodu jún - júl 2016

taly215
3. nov 2015

Holky, ktoré čakajú bábätko v lete budúci rok ohláste sa. Sme čerstvé tehulky 🙂 Budem rada, ak sa tu stretneme viaceré a budeme si tu navzájom pomáhať, radiť si a zdieľať radosti ale aj starosti, ktoré budú spojené s tehulkovaním 😵

katykat
15. jún 2016

@lucy_liu_19 zatiaľ stále 2v1....ale idem teraz na ctg a sono.....tak uvidíme.....😉....a vy ako??

lucy_liu_19
15. jún 2016

@katykat My tak isto, včera sme boli na poradni a zatiaľ nijaký náznak, že by chcel drobček opustiť svoj domček, sa mu tam evidentne páči 😉 Som zvedavá, čo ti povie lekár, daj vedieť 😊

katykat
15. jún 2016

@lucy_liu_19 bola som na ctg, začalo mi ukazovať kontrakcie.....tak potom ešte poradňa a utz....ale zatiaľ ma poslali domov....a keby niečo mám hneď prísť na príjem..... ale cítim sa fajn, takže si myslím, že ešte máme v pohode čas... kľudne aj do termínu....😃

mojka1919
15. jún 2016

Ahojte baby nikto sa nechysta rodit v levickej nemocnici?

lucy_liu_19
15. jún 2016

@katykat No to je ale zlatíčko 😊 Mu je dobre v maminom brušku 😉

katykat
15. jún 2016

@lucy_liu_19 asi 😃 však ono vie kedy mu treba ísť....

mojka1919
15. jún 2016

@katykat
Citam ze na ctg ti zacalo ukazovat kontrakcie. Ja som prvotodicka v 38 tt a dnes ma zacalo pobolievat podbrusko s takymi akokeby tlakmi aj do krizovej casti , je to prejav kontrakcii alebo co to moze byt?

katykat
15. jún 2016

@mojka1919 u mna su to také skôr menštruačné bolesti vystreľujúce do krížov, spojené s tvrdnutím bruška.... a dnes boli dosť pravidelné podľa ctg....ale dalo sa to vydržať a potom prestali.... sleduj si, či sa budú stupňovať😉

mojka1919
15. jún 2016

@katykat
Dakujem mierne sa to stupnuje no zatial sa to da bezproblemov vydrzat, uvidime co si pre nas drobec vymysli.
Dakujem a drzim palce

katykat
15. jún 2016

@mojka1919 ono je to u každej asi iné ... podstatné je, že keď sa stupňujú a neprechádzajú, poprípade sú aj nejaké sprievodné príznaky ako krvácanie, odtok plodovej vody alebo hlienovej zátky...tak treba radšej ísť.....

mojka1919
15. jún 2016

@katykat
Zatial sa nic take neudialo skor mam povit ze to ustupuje takze uvidime co bude mozno nocny vyjazd mozno sa budeme tahat az do terminu uvidime
Dakujem za rady

jannullka1
16. jún 2016

@mojka1919 ja som pri prvom synovi takých poslíčkov ako mám teraz zažila len raz na 1 hodinu a potom až v deň keď som už rodila, ale teraz pri druhom sa aj každú druhú noc zobudím na tvrdnutie brucha a bolesti každých 10 minút a trvá to aj vyše dve hodiny a potom to prejde. Vždy si už počítam, že ako často a ako sa to stupňuje, je mi to dosť nepríjemné, ozaj som také predtým mala v podstate až pred pôrodom a teraz už aj 2-3 týždne takto. No a potom to prejde, zaspím konečne a ráno si vždy poviem, že už chcem rodiť, lebo ma to nebaví sa takto sledovať, už som niekoľkokrát chcela v noci do sprchy skočiť, že už to isto na mňa prišlo 😀

mojka1919
16. jún 2016

@jannullka
No od vcerajsku sa mi zacali objavovat taketo bolesti , som zvedava a aj vystrasena co to vlastne je a kedy bude vyvrcholenie uz by som to chcela mat za sebou

jakobsapple1
Odpoveď bola odstránená
lucianna123
20. jún 2016

Ahojte baby. My mame tych terminov viacej takze sama neviem. Uz mi brusko kleslo asi cca pred tyzdnom. Vo štvrtok idem na ,,pasy,, a aj do poradne,takze uvidime. Posledný tyzden mavam bolesti v krizoch a sem tam take kramove bolesti. Som prvorodicka takze obavy a trosku strach tu je. Ale vsetko bude ok 🙂 verim v to

michalka011
21. jún 2016

Ahojte, tak my už to máme za sebou, dnes pred 15:00 veľmi rýchle... Dvakrát som potlačila a mala bola vonku...

katykat
21. jún 2016

@michalka011 a ako to prebiehalo? Už si mala termín? Gratulujem😃😍

michalka011
22. jún 2016

Termín som mala až v pondelok, bolo to veľmi rýchle, musela som si volať sanitku lebo by sme to nestihli, do 20min po príchode do nemocnice bola na svete, jeden stich vonku a jeden vnútri, omnoho lepšie ako pri prvom

katykat
22. jún 2016

@michalka011 tak to máš super ....to závidím....v dobrom....😉 ja tiež v pondelok termín a zatiaľ len dosť silní poslíčkovia... držte sa😃😊😍

michalka011
23. jún 2016

@katykat držím palce nech to super dopadne

kniha24
23. jún 2016

@katykat aj ja chcem tých poslickov ☹ u mna nic,termín bol v pondelok.

katykat
23. jún 2016

@kniha24 buď rada.... aj tak to k ničomu nevedie.....u mňa stále poslíčky..... a tiež nič..... som zvedavá, ak do pondelka nič....čo sa bude diať😑

kniha24
23. jún 2016

@katykat nie? Som myslea,ze tie falošné kontrakcie napomáhajú ku skracovaniu krčka a otvaraniu. Keďže som uzavretá tak,ako keby som ani rodiť nemala. Stále iba menštruačné bolesti. Tiež v pondelok na ctg a ak nic utorok alebo streda hospitalizácia, to už bude 10 dni po termíne.
Hadam si to tie naše deti rozmyslia a prídu samé 🙂

katykat
23. jún 2016

@kniha24 ja som práve čítala, že k otváraniu nepomáhajú....tak neviem.... ja som tiež stále zavretá....a drobec je stále vysoko.... takže tiež to vidím na prenášanie😞..ale dúfam, že to bude čo najskôr.... v pondelok mi majú v nemocnici povedať ako ďalej....tak sa neviem dočkať...

kniha24
23. jún 2016

@katykat tak nech to máme rýchlo za sebou,lebo je to o nervy uz 🙂 koľko už prenášas?

katykat
23. jún 2016

@kniha24 ja mám ešte 2 dni do termínu...ale stále mi hovorila doktorka, že to bude skôr... a teraz zas, že je vysoko...asi si ešte počkám.... 😳 ...no hádam to do konca budúceho týždňa bude....

kniha24
23. jún 2016

@katykat vies čo? Ja mám pocit,že ti doktori prd vedia.... Tak nech sa to rozbehne rýchlo. Ja som mala v pond.termín a stále nič ☹

katykat
23. jún 2016

@kniha24 veď to.... tak ty už hádam pôjdeš aj do nedele... možno to príde rýchlo a bez nejakých predzvestí.... a mala si len jeden termín?

kniha24
23. jún 2016

@katykat no dufam ze sa to cez víkend spustí same,verim tej našej zubrienke,že si to rozmysli. Ja mám iba jeden termín,ten bol 20-teho. Ty máš viac termínov?

katykat
23. jún 2016

@kniha24 ja nie, ale viem, že niektoré baby mali aj 2 ....keď nemali pravidelnú menštruáciu....alebo im to nesedelo podľa utz.... mne len hovorila doktorka, že vzhľadom k tomu, že je bábo veľké, že pôjdem skôr.....ale prvú som tiež prenášala....a mala skoro 4 kilá....