icon

Dátum pôrodu jún - júl 2016

taly215
3. nov 2015

Holky, ktoré čakajú bábätko v lete budúci rok ohláste sa. Sme čerstvé tehulky 🙂 Budem rada, ak sa tu stretneme viaceré a budeme si tu navzájom pomáhať, radiť si a zdieľať radosti ale aj starosti, ktoré budú spojené s tehulkovaním 😵

Strana
z11
kniha24
23. jún 2016

@katykat tak bola som trikrát na triD sone a tam boli tie termíny približne rovnako,tiež nepravidelny cyklus,tak uvidime,ťažko ten termin trafiť,že malo žien sa trafí do termínu 🙂 mne doktorka tiež stále vravi,že mala bude veľká,tak uvidime. Uz nech sa hlavne vyliahne 🙂

katykat
23. jún 2016

@kniha24 veď práve.... len to čakanie je už unavujúce...😥... a ešte keď každý vyzvedá, či stále nič.... neviem sa dočkať...👶💞

kniha24
23. jún 2016

@katykat presne,tieto posledné chvíle,že človek nevie kedy,čo a ako sú najhoršie a tie reči či už a kedy už....to ma už tiež nebavi počúvať a zbytočne to ženu stresuje....však keď to príde sa to dozvedia,no nie?

lucy_liu_19
30. jún 2016

@katykat ahoj 😊 budem rada, keď sa ozveš ako sa máte? Držkaj sa!!!

katykat
7. júl 2016

@lucy_liu_19 ahoj... som si až teraz všimla, že si písala...celkom to ujde.... malý je veľký hladoš a veľmi nespí, tak sa tu dostanem málokedy...ale inak všetko v pohode, len si musíme zvyknúť na nejaký režim, zatiaľ je to ešte chaos, raz je lepšie, raz horšie....a ty ako? už to máš za sebou ?

jannullka1
8. júl 2016

Ahojte baby, tak Oliverko sa narodil na konci júna už, čo som veru rada, veď miery mal naozaj pekné, každý sa čuduje, kde sa vo mne také dieťa vzalo, ešte aj v tom mojom malom bruchu 🙂 3730 g a 50 cm, 30.6.2016
A odporúčam epi-no balónik!

lucy_liu_19
12. júl 2016

@katykat Tak to ti verím, je to obrovská zmena zo zabehnutého života, ale krásna 😊 My sme rodili 04. Júla a sme v poriadku, tiež máme chlapčeka 😉 a vy ste kedy?

katykat
12. júl 2016

@lucy_liu_19 my 28.06. malý mal 4300 g a 55cm....a vy? ako v bolo v CA?

mojka1919
13. júl 2016

Ahojte baby no uz aj Misko je na svete narodil sa 6.7.
Mal 3550g 50 cm
Maminku trosku potrapil ale zvladli sme to a uz sme doma obaja v poriadku

janqua86
18. júl 2016

ahojte cerstve mamicky, prosim Vas, aky ma obvod zapastia take mimino 0-1 mesiac? dakujem vopred za kazdu odpoved🙂 /vyrabam naramky a je poziadavka pre take male deti/

lucy_liu_19
22. júl 2016

@katykat Matiasko mal 3600 g a 54 cm ☺ Stihli sme predsalen tu Cadcu a vcelku som bola spokojna, mozno by som vytkla len prilis malu starostlivost co sa kojenia tyka, no mozno to bolo aj tym, ze ked som ja todila, bolo vela porodov, zeny lezali uz aj na gynekologickom. A inak nam to ide krasne, maly je dobrunky. Vy rastiete pekne? A aj Ty si rodila v Cadci?

katykat
22. júl 2016

@lucy_liu_19 jasné.... mám to na skok, z izby som videla domov a manžel bol pri nás skoro stále. Záleží na tom aké tam boli sestričky, keď som ja ležala, tak tiež boli dve také protivné na novorodeneckom, ale inak som bola spokojná a hlavne som mala super doktorku pri pôrode a aj sestričku.... no a malý je veľký hladoš a stále by len papal, ale keď je napapaný, tak je zlatý😃... občas nás trápi bolenie bruška....a my máme Matúša😉
Mala si aj drahého pri pôrode? A ako to išlo ?

lucianna123
23. júl 2016

Takze my sa od rana vytesujeme z nasho synceka Tobiasa.poriadne potrapil maminu valibuk 4050g a 52cm. 🙂

mojka1919
28. júl 2016

@lucianna123 gratulujem krasny valibuk nech vam robi velku radost

janatrn
20. okt 2016

Dievcence, prosim, nezvysil nahodou niekomu Utrogestan? Napiste prosim do IP, ak ano. Dakujem.

Strana
z11