icon

Dátum pôrodu jún - júl 2016

taly215
3. nov 2015

Holky, ktoré čakajú bábätko v lete budúci rok ohláste sa. Sme čerstvé tehulky 🙂 Budem rada, ak sa tu stretneme viaceré a budeme si tu navzájom pomáhať, radiť si a zdieľať radosti ale aj starosti, ktoré budú spojené s tehulkovaním 😵

michalka011
15. feb 2016

@katykat chlapi chcú vždy chlapcov, ja uvidím V stredu idem lekárovi

chymenitta33
15. feb 2016

@michalka011 - my sme chceli Všetci dievčatko, aj pri prvom chcel dievčatko. Ja som chcela chlapca

miskahryzka8
15. feb 2016

Ahojte, rada by som sa pridala, mam termin 3.jula, ale co som tak prebehla popisane, tak ste vlastne vsetky kocky junovky 🙂? @michalka011 som zachytila ze mas 6 rocneho syna my 5 rocneho, mal 5 v sept., my sme podla cinskeho horoskopu a vsetkeho mozneho robili dievcatko, termin pocatia sa podaril ked sme planovali, ale aj tak od 16tt z prvych ult. sme vedeli, ze chalan :D :P. Starsi chcel velmi bracek, tak sa tesi 🙂, drzim palce na dievcatko, ale teda hlavne nech su drobci zdravi 🙂

A este som zachytila, ze par kociek ide tiez rodit do Ruzinova, chystate sa niekto aj k Otapkovej Vlckovej, rodila som u nej preveho syna chcela by som aj teraz 🙂...

@chymenita33 Vam s podarilo do tretice dievcatko 🙂? Jej a pozeram, ze ty mas termin jul, ja som tiez 21tt 🙂

katykat
15. feb 2016

@michalka011 tak daj vediet ako si dopadla 🙂

chymenitta33
15. feb 2016

@miskahryzka8 zlatko nie druhy chlapcek😉 dievcatko mame na dialku

miskahryzka8
15. feb 2016

@chymenita33 a aky budes mat rozdiel medzi nimi 🙂? a to je ako na dialku 🙂?

chymenitta33
16. feb 2016

@miskahryzka8 - 8 rokov 😉 ...je vela deti ktore potrebuju pomoc;-

buba183
16. feb 2016

tak idem sa pochvalit podarilloo sa nam dnes na sone mi doktor povedal ze je na 100%dievca a zatial je vsetko ok.

playka
16. feb 2016

@buba183 gratulujem 🙂

monika513
16. feb 2016

@vejuska07 aj ja mam termín 16.6 🙂

ddka
16. feb 2016

@miskahryzka8 ahoj ja budem rodiť v Ružinove, ale nemam tam žiadneho vyhliadnuteho lekára

nikikub
16. feb 2016

Ahojte, mam termin 29.5. ale povodne som mala stanoveny na uplny zaciatok juna (2.6.)
Chcem sa opytat, ako ste na tom s vybavickou, co hlavne kupujete pre deticky? (kratke, dlhe body, opalovacky, svetriky, mikiny) Nemam vobec prehlad, co vsetko bude potrebovat 😒
Dakujem.

miskahryzka8
16. feb 2016

@chymenitta33 tiez tak viac ako my, no to budu dolezity starsi braskovia, som zvedava, ked bude medzi nimi taky vacsi rozdiel, kedy sa stanu partaci a ako to bude 🙂, jj predpokladala som ze adopcia na dialku, alebo podpora, bola som zvedava konkretnejsie ;)

@ddka ahoj a nebudes si ani zazmluvnovat? Ked som rodila maleho, tak zastavili prijem na ten vikend sa narodilo 70 deti, presuvali maminy na prijme do inych nemocnic, chcela som si zaplatit samostatnu izbu a len na rovnake poschodie k malemu som sa po cisarskom dostala az za dva dni... sme boli an gynekologickom miesto na novorodeneckom najprv.Tak ja si chcem urcite zazmluvnit doktorku, dufam ze Otapkova Vlckova bude moct, bola super, ja som mala cisarsky, maly sedel, sa neotocil, aj som chcela cisarsky a klop,klop,klop po zdravotnej aj estetickej stranke mi ho spravila super a este sme boli dohonuti na piatok, prijem som mala stvrtok ale doktor co ma prijimal ma vysetroval dost zbitocne podrobne a tvrtdo dole az mi praskol plodovu vodu, takze som msuela rodit o den skor a dosla aj tak a bez problemov 🙂 snad teraz tam nebude tolko vela mamiciek ako v sept. 🙂

buba183
17. feb 2016

@playka dakujem

chymenitta33
17. feb 2016

@miskahryzka8 - u nás veľké sklamanie, chcel sestričku strašne. Ale už si zvyká na bračeka🙂 teší sa. Uvidíme predsa len 8 rokov je rozdiel. Keď malinký sa bude chcieť s ním hrať tak vačší bude mať iné "hobby" :D

buba183
17. feb 2016

@kniha24 AHoj tak sa nam ukazala budeme mat dievcatko . 😝😍😉

kniha24
17. feb 2016

@buba183 tak gratulujem 🙂

mihalocka
17. feb 2016

@monika513
mame rovnaky termin, tiez 16.06., budeme mat maleho Alexa a uz sa nevieme dockat 😀

miskahryzka8
17. feb 2016

@chymenita33 no maly hned len braceka je Marko a chcel strasne Marcuska :D, to by mali meniny v jeden den, ale to je velmi rovnake, tak sme mu povedali, ze ako on si vybral v brusku meno Marko bracek Oliverko, tak sa s tym zmieril a stale mi hladka brusko, ze lubi Oliverka a sa na neho tesi a najlepsie keby mal uz 5 rokov ako on :D, este tak nevie co to obnasa, ze to bude najprv take male babatko, tak som zvedava 🙂, on je sept. a maly bude teda julovy, tak tych 6 rkov bude medzi nimi, Marko ma presne o 6 rokov starsieho bratranca, sa vidaju u babky dost casto, ako pohraju sa spolu ale tak to vidno ze velky vekovy rozdiel este v tomto veku hlavne. Inak maly zlaty ze takto sestricku, vacsinou chcu chlapci bracekov a dievcatka sestricky 🙂 JJ ved to ze vekovo budu mat ine zaujmy, ale tak po tej 20ke podla toho ake budu povahy uz budu moct byt uplni partaci, to tak beriem ze snad ano 🙂

Kocky uz mate povyberane kociky ;)?

kniha24
17. feb 2016

@miskahryzka8 my sme uz kupili -Tako omega 🙂

michalka011
17. feb 2016

@katykat na 90 perc.to bude dievcatko 🙂

michalka011
17. feb 2016

@katykat babatko je uplne v poriadk,ye nic zle tam nevidi

katykat
17. feb 2016

@michalka011 tak som rada, ze to dobre dopadlo....a super, ze ti vyslo dievcatko. A teraz ides kedy? Ja 1. marca.

michalka011
17. feb 2016

@katykat až 18.marca mám ďalšiu poradňu

playka
17. feb 2016

@miskahryzka8 mi asi kupime mondo ecco scarlet 🙂

miskkaa
18. feb 2016

@miskahryzka8 my sme kúpili Tako - mohican

monika513
18. feb 2016

@mihalocka my tiez cakame tretie dietatko a opet to bude chlapcek mam 7 rocnu dceru 1.5 rocneho syna a teraz cakame to tretieho tak ale meno este nemame

miskahryzka8
18. feb 2016

My bexu, to je super kocik aj do mesta aj do terenu mali sme aj pri prvom, ma velku vanicku super sme vyuzili, sme predali, ale uz je kupena nova, sa tesim lebo neboli ani na bazare na mk ani na bazosi nikde ba a okolie co mi sa mi pacili, v podstate celkovo nikde a som nahodou nasla stranku na kociky na facebooku dala dopyt a ozvala sa mi jedna kocka z ba, kocik si ma nasiel :D ;)

A mena uz mate vybrate, ja som mala aj pri prvom aj druhom pre dievcaka vybrane :D, ale prvy syn je Marko a druhy bude Oliverko 🙂

@monika513 to mas super, dcerka je a bude velka pomocnicka a synovia budu vekovo partaci 🙂. Ja by som chcela tiez skusit este do tretice dievcatko a tak uz aby boli za sebou do troch rokov, ale uvidime. Len to by sme mali potom najstarsi chlapec a o 6 rokov mladsi chlapec a najmladsie dievcatko, alebo kedze sami chlapci su v muzovej rodine, tak asi aj tak by to bol do tretice chalan :D :P....

ddka
20. feb 2016

@miskahryzka8 nakoľko nemám žiadnu skúsenosť, tak to zatiaľ nebudem riešiť, počkám na prvú poradňu v Ružinove a ak mi naznacia, ze bez zazmluvnenia budem rodiť na chodbe, tak to potom budem riešiť. Aj tak tam žiadneho doktora nepoznám.

miskahryzka8
20. feb 2016

@ddka vela kociek si tam aj nezazmluvnuje co viem, take zle to asi teda az nebude, ja som si zazmluvnovala radsje hlavne kvoli cisarskemu 🙂