icon

Dátum pôrodu marec 2015

mimi_33
24. jún 2014

Ktora mate termin porodu v marci 2015 sem sa 🙂

rybecka
3. júl 2014

ahojte,
asi aj ja sem patrim termin mi vychadz na 9.3 .2015 pred 2 dnami robeny test a bol // k lekarovi sa tak skoro nechystam ved naco ja uz ako 3 rodicka 😀 kupila som si kyselinu listovu a niekedy v auguste mam dovolenku tak skocim ku lekarovi nech rovno vypise tehu knizku aj tak az od 12tt sa zacinaju kontroly a ultrazvuky a take veci.

mimi_33
autor
3. júl 2014

@soffi a teraz si mala ake hcg?

soffi
3. júl 2014

@mimi_33 teraz mi hcg nebral, kedze robil sono a pytal sa ma ci som robila tt tento tyzden a ja ze ano, ze vysiel ovela silnejsi ako min,tt tak povedal ze nema zmysel robit hcg,

mimi_33
autor
3. júl 2014

@soffi aha,tak sa vobec neznepokojuj, ked ti to takto povedal na gynde, keby sa mu nieco nezdalo tak ti robi zase hcg... treba len pockat.

zuzuzuzu13
4. júl 2014

Ahojte babuľky tak Vy mi niečo píšte o nafúknutí 😀 😀 😀 😀 ja mám bruško vážne ako v nejakom 6 mesiaci 😀 😀 😀 😀

nikitaf
4. júl 2014

ahojte dievcata, tak dufam ze nic nezakriknem ked sa k vam pridam. Testy pozitivne a vcera som bola u dr. a bola tam mala dutinka 🙂 a kedze pred styrmi mesiacmi sme o babatko prisli tak mi rovno nasadil duphaston a dufam ze to teraz dobojujeme do konca

@soffi nestresuj sa, to je este skoro, ja som bola vcera som v 4tt a bola tam len dutinka ako spendlikova hlavicka 😉 ale lekar ma chcel vidiet kvoli predoslemu potratu aby mi hned dal lieky. Dalsiu kontrolu mam o dva tyzdne tak hadam tam uz aj srdeeecko bude 😀

soffi
4. júl 2014

@nikitaf ved ja sa snazim nestresovat, len mi nejako nejde do hlavy ze v 4tt tam nevidel ani tu dutinku

ejuska79
4. júl 2014

@soffi mozno nema take dobre sono...mne moj gynekolog na svojom sone v 19 tt nevedel povedat s istotou pohlavie, sice povedal ze skor dievca a na druhy den v nemocnici uplne jasny krasny obraz, iny pristroj... urcite tam je, len ju nevidi....(nepatrim sem, ja som rodila 7,3.2012 😀 zistila som tehu az 15.7. (kojila som a menzes som mala len 1 krat 😀 a k dr som isla v auguste tusim 6. ked mala dcerka rok a uz som bola 8 tyzden) drzte sa, vsetko dobre..

nikitaf
4. júl 2014

@soffi kludne si mohla aj neskor otehotniet, vsetko sa casom ukaze, ostava len cakat, kedy ides opat k dr?

soffi
4. júl 2014

@nikitaf otehotnela som na isto 13.6 mam ist 14.7

nikitaf
4. júl 2014

@soffi viem ze je to tazke ale ostava len cakat a snaz sa co najviac oddychovat a neboj bude to ok.

1aduliatko1
4. júl 2014

@soffi podľa stránky http://tehotenstvo.academy.sk/ sa to ráta tak, že bábo je naozaj 4-týždnové (od ovulky), ale ty si tehotná asi 6 týždnov(od poslednej menzes).... 😉
mne vychádza, že som 5t+2 dni (čiže 6-ty týždeň) , ale bábo ma isto menej.....ale to len podľa netu, ja som u doktora ešte nebola.

lubka1983
4. júl 2014

@soffi aleved to je normalne uz som to pisala ze 4tt nie je nic vidiet.....a ked je krv na4tt tak si v4tt a od poslednes ms sa rata +2ktomu

soffi
4. júl 2014

@lubka1983 cize ak som podla hcg 4tt tak som v 6tt ?

soffi
4. júl 2014

inac baby dakujem vam za informacie, ja uz to mam sice raz za sebou, ale pripadam asi akoby to bolo prve 😅 😅 😅

noemi01
4. júl 2014

Ahojte .....nam doktor nic nevidel , testy su jasne krasne ciarky....hcg a podobne neriesil ....
Iba ma vystrasil .....
Priznaky su vsetky .... 🙂 ....

noemi01
4. júl 2014

@rybecka ahoj citam ze tretie babo ...ako u nas
Planovali ste? .... Pre nas to bol sok ...prvy den som preplakala a rozmyslala ako to zvladneme

zuzuzuzu13
4. júl 2014

baby ako pozerám tak sme na tom všetky rovnako, stále je to veľmi skoro, aby už niečo bolo vidieť a len čakáme čo z toho bude 😀 😀 😀 Tak ja idem na krv v pondelok a potom na vyšetrenie až 18-toho a dovtedy mi neostáva nič iné len čakať 🙂

nikitaf
4. júl 2014

dievcata nato ze su to nase x-te deti sme dost oplasene ze? 😀 ja som tiez testovala od 26DC a hladala duchov a teraz mi je z toho smiesno a vidim ze sme na tom podobne 😅

mimi_33
autor
4. júl 2014

Juj baby nech je uz koniec jula, to uz vsetky budeme vediet na com sme a teda verim ze vsetky tak ako si zelame 😉
ja som prave dnes rozmyslala ze ci som si nemala kupit este test, ci som este stale tehotna... lebo ma akosi prestavaju boliet prsia....ale unava je, aj citlivost na pachy a vone.... zaludok ako na mori.

zuzuzuzu13
4. júl 2014

@mimi_33 Moja tak presne na to som dnes myslela aj ja 😀 😀 😀 kúpiť ešte jeden tehu test, či je to ešte aktuálne 😀 😀 😀 😀 😀 ale tak snáď je všetko ok a už aj ja chcem minimálne koniec júla, nech už sme všetky úspešne čakateľky bez stresov 🙂 🙂 🙂 🙂 A verte mi, čím viac tehu, tým je ten stres väčší 😀 😀 😀

guiseppinka
4. júl 2014

no ja som si dnes kupovala test (v rakusku su nenormalne drahe), ale testovat budem az v utorok...
@mimi_33 akurat dnes som rozmyslala, ze mna napr. prsia nebolia, ale pachy brutalne... a u nas akurat vcera polievali mocovkou polia, takze uzasna aroma... po ceste do roboty som sa skoro 3x dogrcala (15 min cesty)... a o unave ani nehovorim....

mimi_33
autor
4. júl 2014

@guiseppinka ja som mala prvy pozitivny test uz min tyzden v pondelok, a potom som testla este 3x min tyzden, len som mohla aj tento tyzden snad este ci je vsetko ok.

guiseppinka
4. júl 2014

@mimi_33 keby som na slovensku, tak zbehnem do drogerky a kupim si mamatest, ale byvam v rakusku a tu najlacnejsi test co som nasla bol 6€ 1 ks a ze az po vynechani... ako myslim, ze vyjde pozitivny, ale pre istotu este pockam do 35. dna a potom spravim...

mimi_33
autor
4. júl 2014

@guiseppinka a teraz si kolky den cyklu....mavas 35 dnove cykly ked chces cakat? Fakt drahe testy v Rakusku 😖 tam si zena rozmysli kedy si spravi test, tu u nas sa vela testuje az zbytocne este aj pred MS a potom su sklamania... drzim palceky.

guiseppinka
4. júl 2014

@mimi_33 cykly zvyknem mavat od 28 do 34 dni... momentalne zacinam 32. den... a to ti poviem, ze tie testy su drahe... 2 ks v baleni cca 13,50 tusim, bezne tie skorsie stoja okolo 10€ a to je tam 1 ks...

guiseppinka
5. júl 2014

tak ja vas baby opustam... v noci dorazila navsteva ☹

rebellefleur
5. júl 2014

Ahojte baby, snad to nezakriknem ked sa k vam pridam..🙂 u mna od min tyzna najprv duch a potom pekne dve ciarky 🙂 tentokrat to snad dopadne dobre, na zac februara som bola na cisteni, takze teraz to musiiii snad vyjst 🙂

soffi
5. júl 2014

No baby ja dnes bolest hlavy a zaludok ako na vode;aj som rada zw nieco citim lebo ked mi nic nieje tak sa oba vam ci je vsetko ok

mimi_33
autor
5. júl 2014

@soffi tiez mam radsej ak citim intenzivnejsie vsetky mozne priznaky, ja som sa tak vcera citila, zaludok , vsetko mi smrdelo a dnes sa citim akoby nic... 😖