Dátum pôrodu marec 2015
Ktora mate termin porodu v marci 2015 sem sa 🙂
aj ja prosim do sukromnky 🙂
Ahojte, mozem poprosit do sukromnej temy? Rada s vami budem zdielat pocity🙂
inac babule je normalne, ze ma uz teraz taha rez po sekcii? normlane niekedy citim aj akoby vo vnutri...jaosm len v 6tt pravdepodobne, ale to brucho mam ako na 6 mesiac, nechapem...ani sa nezapnem do nicoho.....
mozem sa k vam aj ja pridat?
@mimi_33 ahojte! Pridávam sa ku Vám. Termín 8.3.. Zatiaľ som u dr nebola.. Poprosím pridať do súkromnej skupiny! Ďakujem 🙂
Prosím aj ja pridať do súkromnej skupinyyyyy 🙂
Mozem poprosit aj ja do sukromnej 🙂
Je tu vlastne niekto?
Ste vsetky pridane tehulky... najdete nas v "sukromnych diskusiach".
Ahojte tehulky tak konecne som sa aj ja dockala dvoch ciarociek neni sice silna je slabunko ruzova ale podstatne je ze je tam a hlavne volnym okom viditelna ziadne na tacanie pod svetlom a to ms mam dostat az buduci tyzden tak snad bude silniet kazdym dnom.no som velmi zvedava ci to nebudu opet dvojicky ako v decembri.
@mimi_33 ahoj, asi sa k vam pridam....zaciname byt posunuti, takze mozno to bude marec......som aj vo februarovkach.....pridas ma?
Ste pridane tehulky ;)
Ahojte ...ako pokracujete?
Ja ledva zijem ...kazdy den vraciam, od rana do vecera ma napina .....potom len spim a jem
mozem aj ja do sukromnej?
Behla som k inemu lekarovi ....ten uz krasne videl babo, aj srdiecko, vsetko premeral ....od mojho odchadzam ....
Ahojte. Velmi opatrne kedze som patrila k decembrovkam 2014 len zial nie na dlho. Druhy pokus vychadze na marec. Poprosim pridat do sukromky. Dakujem.
Ahojte poprosim do sukrombej skupiny ....vdaka
@mimi_33 poprosim pridat do sukromky
@isabelle82 Ahoj, aj ja som patrila do decembroviek 2014 ☹ Tak drzim palce! Bola si aj na kyrete?
@matamk ni nebolo treba. Po odkrvacani na sone nic nebolo. Aj doktorka mi povedala nech nikam nejdem. Ak to zvladnem nech to radsej odide same. Zvladla som. A teraz sme opat v tom. Verim ze uz s dobrym koncom.

@mimi_33 ahoj aj ja si prosim ist do sukromky 😉